هاجسون شایعه مصدومیت دوباره جرارد را رد کرد؛ او فقط کمی ترسیده است
سایت گل- روی هاجسون، سرمربی لیورپول، شایعه مصدومیت مجدد استفن جرارد، کاپیتان تیمش را رد کرد.
کاپیتان قرمز ها در دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل فرانسه در ومبلی از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد. قرار بود کاپلو در این دیدار از جرارد تنها برای 60 دقیقه استفاده کند اما سرمربی ایتالیایی او را تا دقیقه 85 در زمین نگه داشت
جرارد به تازگی به تمرینات تیمش بازگشته اما گفته می شود بار دیگر دچار آسیب دیدگی شده و حضورش در دیدار هفته آینده مقابل نیوکاسل در هاله ای از ابهام قرار دارد.
اما هاجسون تاکید کرد که برای کاپیتان تیمش مشکل خاصی به وجود نیامده است و جای نگرانی نیست. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" استفن مشکلی ندارد. او تنها به دلیل یک پیچ خوردگی جزیی ،اندکی برای بازی کردن دچار ترس شده است. من پس از تمرینات روز پنج شنبه با او صحبت کردم و او گفت که پایش دچار یک پیچ خوردگی جزیی شده است.
اما کادر پزشکی او را مورد معاینه قرار دادند و گفتند که چیز مهمی نیست و او تنها دچار ترس شده است. همه چیز خوب است و وقتی بار دیگر به تمرینات بازگردد، همه چیز روبراه خواهد بود. برنامه بازگشت او با مشکل روبرو نشده است و همه چیز خوب است."
لیورپول این هفته در غیاب دو کاپیتان اولش، جرارد و کرگر، به مصاف استون ویلا خواهد رفت.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترکیب اصلی چلسی، آرسنال و منچسترسیتی در دیدارهای امروز
سایت گل- دیدارهای این هفته لیگ برتر انگلیس تا دقایقی دیگر برگزار می شود و در مهمترین دیدار ها آرسنال میزبان فولام خواهد بود، چلسی از اورتون پذیرایی می کند و منچسترسیتی پذیرای بولتون است.
ترکیب اصلی سه تیم بالانشین جدول لیگ برتر در این دیدارها به این ترتیب است:
آرسنال (4-3-3): فابیانسکی- کلیشی، اسکالاچی، کوسیلنی، سانیا- نصری، ویلشر، سانگ- آرشاوین، شاماخ، روسیسکی
چلسی (4-3-3): چک- اشلی کول، جان تری، ایوانوویچ، بوسینگوا- مالودا، میکل، اسین- آنلکا، دروگبا، کالو
منچسترسیتی (4-3-3): جو هارت- کولاروف، کمپانی، کولو توره، سابالتا- بری، دی یونگ، یحیی توره- بالوتلی، تبس، سیلوا
نکته قابل توجه در ترکیب تیم چلسی، بازگشت جان تری به ترکیب تیم پس از چند هفته مصدومیت است. در غیاب او آبی ها نتایج خوبی کسب نکردند و در نهایت صدر جدول را به منچستریونایتد واگذار کردند. اما با توجه به تعویق دیدار امشب منچستریونایتد مقابل بلکپول، آبی ها می توانند با پیروزی مقابل اورتون به صدر جدل بازگردند.
کد:
هری ردنپ: رابی کین در ژانویه می تواند برود
سایت گل- هری ردنپ، سرمربی تاتنهام، تایید کرد که اگر رابی کین تصمیمش را گرفته است، می تواند در ژانویه این باشگاه را ترک کند.
کین در چند فصل اخیر روزهای خوبی را سپری نکرده است. او در جولای 2008 از تاتنهام به لیورپول پیوست اما تنها ژانویه بعد به تاتنهام بازگشت و یک سال بعد به سلتیک قرض داده شد.
این مهاجم 30 ساله در حال حاضر بعد از جرمین دفو، پیتر کراوچ و رومن پاولیاچنکو، آخرین گزینه هری ردنپ برای قرار گرفتن در خط حمله تاتنهام است.
از آخرین باری که کین در ترکیب تیمش به میدان رفته حدود یک ماه می گذرد و اخیرا شایعاتی در مورد انتقالش به تیم هایی مانند استون ویلا و تیم آمریکایی ونکوور وایت کپس به گوش می رسد.
ردنپ در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم او دوست دارد به تیم دیگری برود زیرا دوست دارد بازی کند. او بازیکن بزرگی است و در همه دوران بازی اش در ترکیب اصلی تیم هایش حضور داشته است و اکنون نیز می خواهد بازی کند.
او می تواند اینجا بماند و با نشستن روی نیمکت دستمزد بگیرد اما او چنین آدمی نیست. او می خواهد فوتبال بازی کند. او هر روز به سختی کار می کند و تلاش فوق العاده ای از خود به نمایش می گذارد.
و شاید سخت ترین تصمیم را من هفته گذشته گرفتم؛ من نمی توانم او را روی نیمکت بنشانم. فکر می کنم هر باشگاهی که بیشترین پیشنهاد را برای او ارائه دهد، می تواند در ژانویه او را به خدمت بگیرد."
کد:
جو کول: اعتماد به نفسم را از دست نداده ام
سایت گل- جو کول، هافبک لیورپول، پس از اینکه با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت به تمرینات تیمش بازگشت، تاکید کرد که با بحران اعتماد به نفس دست به گریبان نیست.
او که به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ برای مدتی قادر به همراهی تیمش نبود، در دیدار این هفته تیمش مقابل استوا بخارست به میدان رفت و علی رغم اینکه نتوانست گلزنی کند، اعلام کرد که از نمایش کلی اش راضی است.
او در پاسخ به این سوال که آیا این مصدومیت موجب کاهش اعتماد به نفسش شده، گفت:" نه، اصلا. من از همه چیز باشگاه لیورپول راضی هستم. تنها باید آمادگی ام را حفظ کنم و بازی های بهتری ارائه دهم. مصدومیت برای هر فوتبالیست یک اتفاق ناخوشایند است اما باید به سختی کار کنید و تنها به پیشرفت فکر کنید.
من تنها با یک جلسه تمرین، 75 دقیقه برای تیم بازی کردم و از پیشرفت اوضاع بسیار راضی هستم. از اینکه توانستیم در زمین بمانم و به تیم کمک کنم تا از این دیدار امتیاز به دست بیاورد، بسیار خوشحالم."
جو کول در تابستان با انتقالی آزاد از چلسی به لیورپول پیوست اما در این مورد با انتقادات زیادی مواجه شد. او سه بازی تیمش را به دلیل محرومیت از دست داد و پنج هفته نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ نتوانست تیمش را همراهی کند.
کد:
نتایج نیمه اول دیدارهای لیگ برتر انگلیس
سایت گل- از هفته شانزدهم رقابت های لیگ برتر انگلیس، به طور همزمان شش دیدار در حال برگزاری است که در نیمه اول این بازی ها، این نتایج به دست آمده است:
آرسنال 1-1 فولام
گل ها: نصری 14 (آرسنال) کامارا (فولام)
بیرمنگام 0-1 تاتنهام
گل: باسونگ19
بلکبرن 2-0 وولوز
گل ها: دیوید دان 28، برت امرتون 43
چلسی 1-0 اورتون
گل: دروگبا (پنالتی) 42
منچسترسیتی 1-0 بولتون
گل: تبس 4
ویگان 2-2 استوک
گل ها: کالینز (گل به خودی) 29، کلورلی 40(ویگان) هاث 18، اترینگتون 31 (استوک)
کد:
2010/12/4