تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 376 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ژرارد اوولیه به دنبال جذب توماس روسیچکی

سایت گل- طبق گزارش منتشره در دیلی میل، توماس روسیچکی ستاره 30 ساله آرسنال در فکر جدایی از رختکن این تیم است و ژرارد اوولیه فرانسوی که در لیورپول مربی این ستاره اهل چک بود، اکنون آماده است تا این ستاره را به ویلا پارک بیاورد.

گویا روسیچکی از شرایطش در ترکیب آرسنال خسته شده است. او 4 سال پیش از بوروسیا دورتموند به آرسنال آمد ولی انگار به فکر جدایی از این تیم افتاده و اوولیه آماده خرید اوست

از سوی دیگر اوولیه نظر مثبتی نیز راجع به فدریکه پیکیونه، بازیکن وستهم دارد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیش بینی عجیب نخست وزیر انگلیس؛ شکست 6-0 لیورپول مقابل استون ویلا در آنفیلد

سایت گل- دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس، پس از اینکه کشورش میزبانی جام جهانی 2018 را از دست داد، چندان سر حال نیست اما تصمیم گرفت همه بازی های این هفته لیگ برتر انگلیس را پیش بینی کند.

او گفت که منچستریونایتد 1-0 مقابل بلکپول شکست خواهد خورد؛ هر چند این دیدار به دلیل مسائل جوی به تعویق افتاده است. اما عجیب ترین پیش بینی او، شکست 6-0 لیورپول مقابل استون ویلاست.

او به بی بی سی گفت:" بعضی از نتایج من، بیشتر امیدواری من است تا پیش بینی!"

پیش بینی های کامل دیوید کامرون

آرسنال 2-1 فولام

بیرمنگام 0-1 تاتنهام

بلکبرن 0-1 وولوز

چلسی 2-1 اورتون

منچسترسیتی 2-0 بولتون

ویگان 2-1 استوک

بلکپول 1-0 منچستریونایتد(به تعویق افتاد)

وست بروم 1-1 نیوکاسل

ساندرلند 1-0 وستهم

لیورپول 0-6 استون ویلا

کد:

كارلو آنچلوتي: براي قهرماني به 100 درصد تمركز نياز است

سايت گل- كارلو آنچلوتي، سرمربي چلسي، به شاگردانش هشدار داد اگر بازي هاي ضعيف شان در ماه نووامبر ادامه پيدا كند، نمي توانند در ليگ برتر به قهرماني برسند.

چلسي امروز در حالي قابل اورتون قرار مي گيرد كه جان تري، كاپيتان اين تيم، پس از مدت ها مي تواند در تركيب آبي ها به ميدان برود. در حالي كه شاگردان آنچلوتي در پنج ديدار آخرشان در ليگ برتر تنها چهار امتياز كسب كرده اند، سرمربي ايتاليايي تاكيد كرد كه اين ديدار يكي از حساس ترين ديدارهاي تيم شان در رقابت هاي اين فصل است.

جان تري و فرانك لمپارد به دليل مصدوميت در چند بازي اخير تيم شان حضور نداشتند اما كارلتو گفت كه اين مسئله نمي تواند بهانه اي براي نتايج ضعيف تيم باشد.

او در گفتگو با نشريه گاردين گفت:" اين دو بازيكنان حرفه اي و از مهمترين بازيكنان تيم هستند اما ما بدون آنها هم بايد بهتر بازي مي كرديم.
    من از بازيكنانم نااميد نشده ام اما فكر مي كنم آنها در اين بازي ها به طور 100 درصد تمركز نداشتند. ما در ديدار مقابل بيرمنگام يا نيوكاسل خيلي خوب بازي كرديم اما براي پيروزي تمركز كامل نداشتيم.
    مي تواند با 99 درصد تمركز هم بازي كرد اما اين براي قهرماني كافي نيست. در حال حاضر مهمترين مسئله اين است كه شخصيت و شورمان به عنوان يك تيم را به نمايش بگذاريم. نه تنها جان تري، بلكه همه بازيكنان بايد اين را نشان بدهند. ما بايد خوب بازي كنيم و به مسير پيروزي برگرديم و به همين دليل، براي اين بازي فشار را روي بازيكنانم افزايش دادم."

کد:

2010/12/4

Last edited by R O O T; 04-12-2010 at 17:36.

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

سایت گل- طبق گزارش منتشره در دیلی میل، توماس روسیچکی ستاره 30 ساله آرسنال در فکر جدایی از رختکن این تیم است و ژرارد اوولیه فرانسوی که در لیورپول مربی این ستاره اهل چک بود، اکنون آماده است تا این ستاره را به ویلا پارک بیاورد.

گویا روسیچکی از شرایطش در ترکیب آرسنال خسته شده است. او 4 سال پیش از بوروسیا دورتموند به آرسنال آمد ولی انگار به فکر جدایی از این تیم افتاده و اوولیه آماده خرید اوست

از سوی دیگر اوولیه نظر مثبتی نیز راجع به فدریکه پیکیونه، بازیکن وستهم دارد.
    گل فارسی اینو از کجاش درآورده. خوبه چند وقت پیش خود توماس مصاحبه کرده بود و گفته بود تو آرسنال خوشحاله وگرنه ...

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

هاجسون شایعه مصدومیت دوباره جرارد را رد کرد؛ او فقط کمی ترسیده است

سایت گل- روی هاجسون، سرمربی لیورپول، شایعه مصدومیت مجدد استفن جرارد، کاپیتان تیمش را رد کرد.

کاپیتان قرمز ها در دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل فرانسه در ومبلی از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شد. قرار بود کاپلو در این دیدار از جرارد تنها برای 60 دقیقه استفاده کند اما سرمربی ایتالیایی او را تا دقیقه 85 در زمین نگه داشت

جرارد به تازگی به تمرینات تیمش بازگشته اما گفته می شود بار دیگر دچار آسیب دیدگی شده و حضورش در دیدار هفته آینده مقابل نیوکاسل در هاله ای از ابهام قرار دارد.

اما هاجسون تاکید کرد که برای کاپیتان تیمش مشکل خاصی به وجود نیامده است و جای نگرانی نیست. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" استفن مشکلی ندارد. او تنها به دلیل یک پیچ خوردگی جزیی ،اندکی برای بازی کردن دچار ترس شده است. من پس از تمرینات روز پنج شنبه با او صحبت کردم و او گفت که پایش دچار یک پیچ خوردگی جزیی شده است.

اما کادر پزشکی او را مورد معاینه قرار دادند و گفتند که چیز مهمی نیست و او تنها دچار ترس شده است. همه چیز خوب است و وقتی بار دیگر به تمرینات بازگردد، همه چیز روبراه خواهد بود. برنامه بازگشت او با مشکل روبرو نشده است و همه چیز خوب است."

لیورپول این هفته در غیاب دو کاپیتان اولش، جرارد و کرگر، به مصاف استون ویلا خواهد رفت.
    کد:

ترکیب اصلی چلسی، آرسنال و منچسترسیتی در دیدارهای امروز

سایت گل- دیدارهای این هفته لیگ برتر انگلیس تا دقایقی دیگر برگزار می شود و در مهمترین دیدار ها آرسنال میزبان فولام خواهد بود، چلسی از اورتون پذیرایی می کند و منچسترسیتی پذیرای بولتون است.

ترکیب اصلی سه تیم بالانشین جدول لیگ برتر در این دیدارها به این ترتیب است:

آرسنال (4-3-3): فابیانسکی- کلیشی، اسکالاچی، کوسیلنی، سانیا- نصری، ویلشر، سانگ- آرشاوین، شاماخ، روسیسکی

چلسی (4-3-3): چک- اشلی کول، جان تری، ایوانوویچ، بوسینگوا- مالودا، میکل، اسین- آنلکا، دروگبا، کالو

منچسترسیتی (4-3-3): جو هارت- کولاروف، کمپانی، کولو توره، سابالتا- بری، دی یونگ، یحیی توره- بالوتلی، تبس، سیلوا

نکته قابل توجه در ترکیب تیم چلسی، بازگشت جان تری به ترکیب تیم پس از چند هفته مصدومیت است. در غیاب او آبی ها نتایج خوبی کسب نکردند و در نهایت صدر جدول را به منچستریونایتد واگذار کردند. اما با توجه به تعویق دیدار امشب منچستریونایتد مقابل بلکپول، آبی ها می توانند با پیروزی مقابل اورتون به صدر جدل بازگردند.

کد:

هری ردنپ: رابی کین در ژانویه می تواند برود

سایت گل- هری ردنپ، سرمربی تاتنهام، تایید کرد که اگر رابی کین تصمیمش را گرفته است، می تواند در ژانویه این باشگاه را ترک کند.

کین در چند فصل اخیر روزهای خوبی را سپری نکرده است. او در جولای 2008 از تاتنهام به لیورپول پیوست اما تنها ژانویه بعد به تاتنهام بازگشت و یک سال بعد به سلتیک قرض داده شد.

این مهاجم 30 ساله در حال حاضر بعد از جرمین دفو، پیتر کراوچ و رومن پاولیاچنکو، آخرین گزینه هری ردنپ برای قرار گرفتن در خط حمله تاتنهام است.

از آخرین باری که کین در ترکیب تیمش به میدان رفته حدود یک ماه می گذرد و اخیرا شایعاتی در مورد انتقالش به تیم هایی مانند استون ویلا و تیم آمریکایی ونکوور وایت کپس به گوش می رسد.

ردنپ در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من فکر می کنم او دوست دارد به تیم دیگری برود زیرا دوست دارد بازی کند. او بازیکن بزرگی است و در همه دوران بازی اش در ترکیب اصلی تیم هایش حضور داشته است و اکنون نیز می خواهد بازی کند.

او می تواند اینجا بماند و با نشستن روی نیمکت دستمزد بگیرد اما او چنین آدمی نیست. او می خواهد فوتبال بازی کند. او هر روز به سختی کار می کند و تلاش فوق العاده ای از خود به نمایش می گذارد.

و شاید سخت ترین تصمیم را من هفته گذشته گرفتم؛ من نمی توانم او را روی نیمکت بنشانم. فکر می کنم هر باشگاهی که بیشترین پیشنهاد را برای او ارائه دهد، می تواند در ژانویه او را به خدمت بگیرد."

کد:

جو کول: اعتماد به نفسم را از دست نداده ام

سایت گل- جو کول، هافبک لیورپول، پس از اینکه با پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت به تمرینات تیمش بازگشت، تاکید کرد که با بحران اعتماد به نفس دست به گریبان نیست.

او که به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ برای مدتی قادر به همراهی تیمش نبود، در دیدار این هفته تیمش مقابل استوا بخارست به میدان رفت و علی رغم اینکه نتوانست گلزنی کند، اعلام کرد که از نمایش کلی اش راضی است.

او در پاسخ به این سوال که آیا این مصدومیت موجب کاهش اعتماد به نفسش شده، گفت:" نه، اصلا. من از همه چیز باشگاه لیورپول راضی هستم. تنها باید آمادگی ام را حفظ کنم و بازی های بهتری ارائه دهم. مصدومیت برای هر فوتبالیست یک اتفاق ناخوشایند است اما باید به سختی کار کنید و تنها به پیشرفت فکر کنید.
    من تنها با یک جلسه تمرین، 75 دقیقه برای تیم بازی کردم و از پیشرفت اوضاع بسیار راضی هستم. از اینکه توانستیم در زمین بمانم و به تیم کمک کنم تا از این دیدار امتیاز به دست بیاورد، بسیار خوشحالم."

جو کول در تابستان با انتقالی آزاد از چلسی به لیورپول پیوست اما در این مورد با انتقادات زیادی مواجه شد. او سه بازی تیمش را به دلیل محرومیت از دست داد و پنج هفته نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ نتوانست تیمش را همراهی کند.

کد:

نتایج نیمه اول دیدارهای لیگ برتر انگلیس

سایت گل- از هفته شانزدهم رقابت های لیگ برتر انگلیس، به طور همزمان شش دیدار در حال برگزاری است که در نیمه اول این بازی ها، این نتایج به دست آمده است:

آرسنال 1-1 فولام
    گل ها: نصری 14 (آرسنال) کامارا (فولام)

بیرمنگام 0-1 تاتنهام
    گل: باسونگ19

بلکبرن 2-0 وولوز
    گل ها: دیوید دان 28، برت امرتون 43

چلسی 1-0 اورتون
    گل: دروگبا (پنالتی) 42

منچسترسیتی 1-0 بولتون
    گل: تبس 4

ویگان 2-2 استوک
    گل ها: کالینز (گل به خودی) 29، کلورلی 40(ویگان) هاث 18، اترینگتون 31 (استوک)

کد:

2010/12/4

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه الکی الکی چلسی دو امتیاز رو از دست داد. حالا هم فکر کنم به رده سوم رفت

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

وحید جان متاسفم که این حرفو میزنم ولی مثل اینکه از این به بعد باید بریم با آرسنالیا کل کل کنیم .
    شما فعلا چند هفته ای برید مرخصی .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه
    ولی دو هفته دیگه بازی چلسی و منچستر حسابی باهاتون کار داریم
    توی اون بازی این امتیاز های از دست رفته جبران میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

باشه
    ولی دو هفته دیگه بازی چلسی و منچستر حسابی باهاتون کار داریم
    توی اون بازی این امتیاز های از دست رفته جبران میشه
    من که اصلا این طوری فکر نمیکنم
    به نظر من شما تا اخر فصل برین مرخصی
    تو فصل بعدی بیان
    بگن اره ...

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

چلسی امروز خیلی بد بازی کرد...اصلا ازش انتظار نداشتم...این روش بازی کردن مدعی قهرمانی نیس...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فقط نیمه اول بازی چلسی رو دیدم... انصافا چلسی بد بازی نمیکرد! خصوصا اواخر نیمه! نتیجه نهایی رو تا الان نمیدونستم! با خودم گفتم چلسی نمیه دوم دو تا دیگه زده! اما خداییش کپ کردم!!
    میگم خیلی خوب شد بازی من یو لغو شد!! خیلی! چون سه تا بازی سنگین بعد از بازی بلک پول داریم و بدون شک فرگوسن به خاطر این سه بازی، یه تیم جوون رو راهی این مسابقه میکرد و بلک پول هم تو خونش تیم قوی ایه!!
    در کل شرایط واسه من یو خوب شد... امیدوارم ساف و بازیکنا قدرش رو بدونن...
    بازی با والنسیا هم یه جور دیدار دوستانس برای بازی هامون با آرسنال و چلسی که اولی تو خونس و دومی خارج از خونه!
    یه خورده گمانه زنی کنم... اگه 4 امتیاز از دو بازی مهممون بگیریم، خیالمون راحته (با یه بازی کمتر) که تو دربی لندن، آرسنال یا چلسی یا هر دو، امتیاز از دست میدن...

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تبریک میگم به توپچیها برد و صدر نشینی با یه بازی بیشتر رو.
    عجب گلایی زد نصری مخصوصا گل دوم. خدایی این فصل بدجور ترکونده.
    ایشاالله یه 2-3 تا از این گلا تو بازی با منچستر هم بزنه. بازی با من یو خوبیش اینه که تو الترافورده، چون آرسنال تو خونه خودش خوب نتیجه نمیگیره ولی تو خونه حریف خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •