تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 1783 اولاول ... 30801201261271281291301311321331341401802306301130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام

این لیست کل IP های ایرانه. شاید بدردتون بخوره:
    نه فقط مال صابنت رو میخواستم عزیز
    بازم تشکر می کنم

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نه نمیخوام تمومش کنم آخه خریت کردم رفتم 10 گیگ گرفتم واسه هر ماه نمیخوام هلو بشه برو گلوشون باید ... بشه برو تو ... .
    راستی همون موقع بهت پول رو دادن چطوریه بود .
    نه پول که نگرفتم، گفتند انقدر میشه دیدم ارزش نداره گفتم نمیخوام میرم ترافیک رو مصرف میکنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m_pixel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

پيش فرض

دوستان شماره ی پشتیبانی قم چنده؟
    زنگ بزنیم یخورده بهشون چیز بگیم!
    دیشب 250 مگ دانلود شده.!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان شماره ی پشتیبانی قم چنده؟
    زنگ بزنیم یخورده بهشون چیز بگیم!
    دیشب 250 مگ دانلود شده.!
    از نظر قانوني نميشه هيچي گفت سرويس 128 دادن بايد ساعتي 60 ميگ دانلود كنه كه با احتساب اينكه 4 ساعت دانلود شبانه داره ميشه 240 ميگ
    تازه شما 10 ميگ هم اضافه دانلود كردي!
    اعصابتون رو نبايد خراب كنيد بهنرين راه عدم تمديد قرار داد هست

5. 2 کاربر از Amir_Niknam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

نگفتید-میشه من که تنظیم اتصال به اینترنتم را طوری انجام دادم که با روشن شدن مودم وصل میشه،با نرم افزار دیسکانکت کانکت اوتوماتیک کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخه من روی حالت BRIDGE اصلا دوست ندارم
    آیا میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

توی اصفهان که مخابرات فقط روی خطوط فیبر نوری میده
    شاتل هم که اوضاعش بدتر از اینه
    آسیاتک هم که هیچی

پس فقط میمونه صبانت
    برام برای تمدید مجدد 3ماهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه fujitsu.siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخه من روی حالت BRIDGE اصلا دوست ندارم

برای چی؟ مشکلتون در حالت bridge چیه؟

داره خودمونی میشه RezaMagiclife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من که فکر نمی کنم مشکل شبانه صبانت حل بشه .مگر اینکه از طرف مشترکین به آنها در سطح وسیع اعتراض بشود . چون این ها خودشان سرعت شبانه را از نیمه دوم سال محدود کرده اند . واز قبل هم همین برنامه ریزی را داشتند تا با نصب سیستم نرم افزاری پهنای باند شبانه را تا حد ممکن محدود کنند تا افراد برای دانلود از اکانت های روزنه ا شان استفاده کنند . مثلا سرعت شبانه من دیشب در حدود 3 تا 4 کیلو بایت بود .حالا بگیریم 5 کیلو بایت.در عرض 4 ساعت شبانه با این سرعت من ماکزیمم دانلودم می شود 72 مگابایت . اگر 30 شب یعنی یک ماه کامل دانلود شبانه داشته باشم کل دانلود من می شود کمتر از 2.2 گیگا بایت . حال مثلا فرض کنیم من فیلم دانلود می کنم .اگر هر فیلم به طور متوسط 700 مگابایت باشد من در طول یک ماه 3 فیلم دانلود می کنم . حال با هدفمندی یارانه ها پول برق مصرفی من برای هر 4 ساعت شبانه بیش از 1500 تومان من شود یعنی در یک ماه فقط بابت پول برق مصرفی کامپیوتر باید حدود 45000 تومان پرداخت کنم.در صورتی که اگر همین 3 فیلم را با کیفیت DVD و همراه کاور از هر جایی خریداری کنم فقط کافبست 3000 تومان پرداخت کنم.
    من از دوستان می خواهم
    به طور مرتب به نمایندگی و مسئول قسمت فروشی که اکانت خود را از آنجا خریداری کرده اند زنگ بزنند وبه کاهش سرعت شبانه اعتراض کنند. درضمن به جای نوشتن فحش و حرف های بی ربط دیگر همه یک صدا بگویند : ما به کاهش سرعت شبانه معترضیم
    همچنین به این سایت بروند و این
    petition را که اعتراض به کاهش سرعت در شرکت صبانت است امضا کنند و حتما ذکر کنند که به کاهش سرعت شبانه معترضند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by RezaMagiclife; 07-10-2010 at 20:29.

9. 4 کاربر از RezaMagiclife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان به هیچ عنوان قرارداد خودتان را با این شکرت دزد تمدید نکنید من که خیلی وقت هست جمع کردم همان وقتی هم که جمع کردم اینجا اعلام کردم که آقا بی خود منتظر درست شدن سرعت نباشید حتی گفته بودم اگر هم درست شود دیگر سرعت به سرعت قبلی برنمی گردد .متاسفانه یک مشکل مهمی که ما ایرانی ها داریم همه ما این هست که همیشه فقط حرف می زنیم عمل نمی کنیم و همین هم موجب بدبختی ما شده است .اگر همه کاربران ناراضی که فکر می کنم تعداد آنها کم هم نیست سرویس خودشان را جمع کنند صبانت می فهمد که دیگر از این ..... نکند .به هر حال من آنچه شرط بلاغ هست با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
    Last edited by hosein63; 07-10-2010 at 20:10.

11. 4 کاربر از hosein63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fujitsu.siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان به هیچ عنوان قرارداد خودتان را با این شکرت دزد تمدید نکنید من که خیلی وقت هست جمع کردم
    الان از کجا اینترنت گرفتید؟ راضی هستید؟

13. این کاربر از fujitsu.siemens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

13

دوستان به هیچ عنوان قرارداد خودتان را با این شکرت دزد تمدید نکنید من که خیلی وقت هست جمع کردم همان وقتی هم که جمع کردم اینجا اعلام کردم که آقا بی خود منتظر درست شدن سرعت نباشید حتی گفته بودم اگر هم درست شود دیگر سرعت به سرعت قبلی برنمی گردد .متاسفانه یک مشکل مهمی که ما ایرانی ها داریم همه ما این هست که همیشه فقط حرف می زنیم عمل نمی کنیم و همین هم موجب بدبختی ما شده است .اگر همه کاربران ناراضی که فکر می کنم تعداد آنها کم هم نیست سرویس خودشان را جمع کنند صبانت می فهمد که دیگر از این ..... نکند .به هر حال من آنچه شرط بلاغ هست با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
    سلام
    حسین جان مشکل ما اینه که نمیدونیم کجا بریم؟ شما از کجا سرویس گرفتید؟ راضی هستید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •