نه فقط مال صابنت رو میخواستم عزیز
بازم تشکر می کنم
نه فقط مال صابنت رو میخواستم عزیز
بازم تشکر می کنم
نه پول که نگرفتم، گفتند انقدر میشه دیدم ارزش نداره گفتم نمیخوام میرم ترافیک رو مصرف میکنم.
دوستان شماره ی پشتیبانی قم چنده؟
زنگ بزنیم یخورده بهشون چیز بگیم!
دیشب 250 مگ دانلود شده.!
از نظر قانوني نميشه هيچي گفت سرويس 128 دادن بايد ساعتي 60 ميگ دانلود كنه كه با احتساب اينكه 4 ساعت دانلود شبانه داره ميشه 240 ميگ
تازه شما 10 ميگ هم اضافه دانلود كردي!
اعصابتون رو نبايد خراب كنيد بهنرين راه عدم تمديد قرار داد هست
نگفتید-میشه من که تنظیم اتصال به اینترنتم را طوری انجام دادم که با روشن شدن مودم وصل میشه،با نرم افزار دیسکانکت کانکت اوتوماتیک کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من روی حالت BRIDGE اصلا دوست ندارم
آیا میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توی اصفهان که مخابرات فقط روی خطوط فیبر نوری میده
شاتل هم که اوضاعش بدتر از اینه
آسیاتک هم که هیچی
پس فقط میمونه صبانت
برام برای تمدید مجدد 3ماهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای چی؟ مشکلتون در حالت bridge چیه؟
دوستان من که فکر نمی کنم مشکل شبانه صبانت حل بشه .مگر اینکه از طرف مشترکین به آنها در سطح وسیع اعتراض بشود . چون این ها خودشان سرعت شبانه را از نیمه دوم سال محدود کرده اند . واز قبل هم همین برنامه ریزی را داشتند تا با نصب سیستم نرم افزاری پهنای باند شبانه را تا حد ممکن محدود کنند تا افراد برای دانلود از اکانت های روزنه ا شان استفاده کنند . مثلا سرعت شبانه من دیشب در حدود 3 تا 4 کیلو بایت بود .حالا بگیریم 5 کیلو بایت.در عرض 4 ساعت شبانه با این سرعت من ماکزیمم دانلودم می شود 72 مگابایت . اگر 30 شب یعنی یک ماه کامل دانلود شبانه داشته باشم کل دانلود من می شود کمتر از 2.2 گیگا بایت . حال مثلا فرض کنیم من فیلم دانلود می کنم .اگر هر فیلم به طور متوسط 700 مگابایت باشد من در طول یک ماه 3 فیلم دانلود می کنم . حال با هدفمندی یارانه ها پول برق مصرفی من برای هر 4 ساعت شبانه بیش از 1500 تومان من شود یعنی در یک ماه فقط بابت پول برق مصرفی کامپیوتر باید حدود 45000 تومان پرداخت کنم.در صورتی که اگر همین 3 فیلم را با کیفیت DVD و همراه کاور از هر جایی خریداری کنم فقط کافبست 3000 تومان پرداخت کنم.
من از دوستان می خواهم به طور مرتب به نمایندگی و مسئول قسمت فروشی که اکانت خود را از آنجا خریداری کرده اند زنگ بزنند وبه کاهش سرعت شبانه اعتراض کنند. درضمن به جای نوشتن فحش و حرف های بی ربط دیگر همه یک صدا بگویند : ما به کاهش سرعت شبانه معترضیم
همچنین به این سایت بروند و این petition را که اعتراض به کاهش سرعت در شرکت صبانت است امضا کنند و حتما ذکر کنند که به کاهش سرعت شبانه معترضند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by RezaMagiclife; 07-10-2010 at 20:29.
دوستان به هیچ عنوان قرارداد خودتان را با این شکرت دزد تمدید نکنید من که خیلی وقت هست جمع کردم همان وقتی هم که جمع کردم اینجا اعلام کردم که آقا بی خود منتظر درست شدن سرعت نباشید حتی گفته بودم اگر هم درست شود دیگر سرعت به سرعت قبلی برنمی گردد .متاسفانه یک مشکل مهمی که ما ایرانی ها داریم همه ما این هست که همیشه فقط حرف می زنیم عمل نمی کنیم و همین هم موجب بدبختی ما شده است .اگر همه کاربران ناراضی که فکر می کنم تعداد آنها کم هم نیست سرویس خودشان را جمع کنند صبانت می فهمد که دیگر از این ..... نکند .به هر حال من آنچه شرط بلاغ هست با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
Last edited by hosein63; 07-10-2010 at 20:10.
الان از کجا اینترنت گرفتید؟ راضی هستید؟
سلام
حسین جان مشکل ما اینه که نمیدونیم کجا بریم؟ شما از کجا سرویس گرفتید؟ راضی هستید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)