بلی دوست عزیز
همانطوری که در عکس بالایی هم مشاهده میفرمایین دو فروند بمب افکن نه ببخشید دو تا هارد اینترنال وسترن نوع گرین نصب هست
بلی دوست عزیز
همانطوری که در عکس بالایی هم مشاهده میفرمایین دو فروند بمب افکن نه ببخشید دو تا هارد اینترنال وسترن نوع گرین نصب هست
پس ضرب زدن که اینجوری!نمیشه خودمون درست کنیم و تو یک قابی چیزی بذاریم؟!
تازه من فکر میکردم حداقل کمی ضد ضربه هستن ( حالا نه مثل پورتابلها ) چون به هر حال خارج کسی هستند و ممکنه تکون بخورن ولی اینطوری که اصلا هیچی.
اتفاقا بعضی ها با خرید قاب و تبدیل ساتا به USB ، هارد اکسترنال درست میکنن . ولی خب امنیتی نداره
مثلا تبدیل ساتا به USB کیفیت خوبی نداشته باشه .
ضمنا خود کمپانی ها هارد اکسترنالشون رو چند سال گارانتی میکنن .
عجیبه واسم. یعنی واقعا هنوز تکنولوژی به اونجا نرسیده که حداقل یک هارد اینترنال 3 ترا بسازن؟ 3 تا کنار هم گذاشته که ضخامتش میشه ... !
بعد اینها قابلیت وصل شدن به هم رو دارن؟ مثلا اگه من الان یک ترا بگیرم و بعدا یک ترا دیگه بگیرم باید برا هر کدوم یک کابل جدا USB وصل کنم؟
ولی هارد اینترنال سه ترابایت هم داریم
دو تا سه ترا بایت بغل هم میذارن در نتیجه تا 6 ترابایت موجوده در مدل My Book Studio Edition II دو تا هارد اینترنال گرین داره نه سه تا هارد
و در مدل My Book Essential تا سه ترابایت هم موجوده (یعنی یه هارد اینترنال سه ترابایتی کامل داره)
احتمالا اون عکسی که صفحه قبل گزاشتم باعث سوتفاهم شد چون هارد اینترنالش یک ترابایت بود
کلا برای مدلهایی که دو تا هارد اینترنال داخلشون هست (مثل مدلهای My Book Studio Edition II) یه کابل usb بیشتر لازم نداره ارتباط بین دو هارد از داخل هست
عکس زیر پورت ها رو نشون میده
دو تا FireWire 800/400
esata
usb2
و د رنهایت ورودی آداپتور برق
![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 26-03-2011 at 22:14.
چه جالب دکمه پاور هم روش داره.
نه منظورم این بود که اگه دو تا My Book Essential یک ترا بگیرم. باید هر کدوم جدا با کابل خودش وصل بشه دیگه؟
فکر کنم خود شما گفته بودید تا 10 گیگ هارد اکسترنال کنار هم دارید. برای هر کدوم یک کابل جدا باید وصل کنید به سیستم؟ اینجوری خیلی ضایع هست که این همه سیم رو میز![]()
سلام بر همگی عیدتان مبارک . من می خوام ٢ تا هارد بخرم یکی از ارها بین ٣٥٠ تا ٥٠٠ گیگ با قابل حمل بودن که حتما باید اکسترنال باشه برای جابجایی اطلاعات می خواهم ؟ یک هارد دیگم واسه ارشیو فیلم ها و عکس هام می خواهم بین ١ تا ١.٥ ترابایت این را نمی دانم اکسترنال باشه یا اینترنال با قاب هارد چون شاید بعذا بخواهم حجمش را بیشتر کنم . خواهش می کنم که راهنمایی کنید چون این یکی باید برای ارشیو باشه بزرگ بودنش مهم نیست . ولی دقت کنید که حتما با usb3 باشه چون واسه لپ تاپ می خوام نمی دانم هارد با اداپتور بگیرم یا بدون اداپتورش ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟ در ضمن قیمتش زیادی زیاد نشود . زیر ٢٠٠ یا ١٥٠ شود عالی هست!
بله هر کدوم از هارد هارو با کابل خودش وصل میکنم به سیستم
هارد هامو توی کمد کوچیک میذارم
راستی من 6 تا هارد دارم جمعا 10 ترا بایت
عکس اتاقم رو بعدا میزارم
اتاقم با حال شده
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
اینم عکس اتاقم با هاردهاش
اون مانیتوری که روی زمینه بعدا ورش میدارم
![]()
سلام بر همگی عیدتان مبارک . من می خوام ٢ تا هارد بخرم یکی از ارها بین ٣٥٠ تا ٥٠٠ گیگ با قابل حمل بودن که حتما باید اکسترنال باشه برای جابجایی اطلاعات می خواهم ؟ یک هارد دیگم واسه ارشیو فیلم ها و عکس هام می خواهم بین ١ تا ١.٥ ترابایت این را نمی دانم اکسترنال باشه یا اینترنال با قاب هارد چون شاید بعذا بخواهم حجمش را بیشتر کنم . خواهش می کنم که راهنمایی کنید چون این یکی باید برای ارشیو باشه بزرگ بودنش مهم نیست . ولی دقت کنید که حتما با usb3 باشه چون واسه لپ تاپ می خوام نمی دانم هارد با اداپتور بگیرم یا بدون اداپتورش ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟
سلام من یه هارد اکسترنال 1 گیگ سامسونگ دارم با آداپتورش البته خلی هم راضیم الان خیلی وقته کل هارد پره و خیلی خوب هم کار میکنه البتهاگه الان چشش نزده باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)