تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 421 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال soroush20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

کسی نیست تا مرا یاری دهد؟

اگه بخوایم میشه هاردشو ارتقاع داد؟
    یا اینکه باید هارد اکسترنال بگیرم براش؟

2. 2 کاربر از soroush20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1چیزی من میخواستم
    دل با سی پی یوI3 هارد500رمDDR3 4gbرو بخریم.
    اصلا این کانفینگ وجود داره.
    تواون فایل پیدی اف نبود!
    من خودم با cor i3 و رم 3 و هارد 500 گرفتم!! رم که کاری نداره راحت تعویض میشه !! ولی این کانفیگ i3 با هارد 500 واقعا کمه!! من از دوستم که فروشنده بود خریدم کل بازارم امار گرفتم تو دوتا پاساژ فقط سه نفر داشتند!! درکل کانفیگ کمیه!!

در مورد ارتقاء هارد هم بله قابلیت تعویض و ارتقاء و داره!! هم هارد هم رم!!

4. 2 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام دوستان.من بهتون پیشنهاد میکنم سعی کنید تا حد ممکن با گرافیم 550v بگیرید چون تفاوت قدرتش با 5470 خیلی زیاده.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

متخصصین اهل فن!! به خاطر یه سوتی عجیبی که دادم دیگه ویندوز بالا نیومد!! حالا سوتی : اومدم پارتیشن اضافه کنم که نمی دونم چرا و به چه دلیل برداشت کلیه درایوهامو کرد simple volume

خلاصه بعد از ریست ویندوز بالا نیومد مجبور شدم ویندوز بزنم ولی وقتی موقع انتخاب درایو در محیط نصب ویندوز اومد یه چیزی عجیب بود!! جلوی هر سه تا پارتیشنم زده بود local !! حتی نمی شد پاکشون کرد که دوباره از نو ساخت!! این شد که با یه سی دی بوت پارتیشن اومدم کل هاردو پاکسازی کردم و unallocated کردم و بعد از نو سه تا پارتیشن درست کردم! ولی یادمه موقعی که لپتاپو خریدم موقع نصب ویندوز به جز درایو های اصلیم دوتا درایور با حجم کم اضافه داشتم به اسم های OME و system restore که توش انگار فایل های سیستمی بود!! ولی الان که با اینم نرم افزار پارتیشن تحت محیط داس و با سی دیش بوت کردم و پارتیشن جدید ساختم دیگه خبری از اون دوتا نبود!!

ایا وجود اونا ضروریه؟؟ حیایته؟؟ اصلا چی هستند؟؟ اگر مهم هستند الان چطوری می تونم دوباره درستشون کنم؟؟ الان ویندوز راحت نصب شده اومده بالا مشکلی ندارم! فقط افت سرعت شدیدی دارم مخصوصا قفل و هنگ و استفاده از 100% مقدار رم در بعضی مواقع که واقعا برام غیرعادی و عجیبه که فکر میکنم بخاطر نرم افزارهایی باشه که جدید نصب کردم!! ولی هدف اصلیم همون دوتا درایو مخصوص هستند!! ایا بقیه شما 5010 دارها این درایوهارو دارید؟؟ حالا که من دیگه ندارم خطری نداره؟؟ اگر داره چطوری باید دوباره درستشون کنم؟؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بازم معرفت اين دوست خوبمون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ).
    خواهش ميكنم يه همفكريه خوب به من بديد بچه ها.من موندم كدوم كانفينگشو بخرم؟البته ميخوام از زيگورات بخرم.يه كانفينگش با كارت گرافيك 550 v كه زده 999000 تومن.يه كانفينگم با كارت گرافيك 5470 كه زده 1050000 تومن.البته اين دوميه ويندوز سون هم روش نصبه.چيكار كنم به نظرتون؟ كدوم يكي؟
    هرچی میگیری، برا ویندوز اصل اگه برات اهمیتی نداره ، پول اضافه نده!
    همون 999 تومنیه رو بگیر، گرافیکش قویتر هم هست
    اگه i5 برات مهم نیست ، همون 860 تومنی هم خوبه

---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

ممنون از شما دوست عزیز بابات قیمتی که دادی

قیمت بروزه دیگه؟

لااقل یه سایتی رو معرفی میکردی که ماخواستی 2روز دیگه آمار بگیریم دوباره تاپیک نزنیم
    اتفاقا لیست زیگورات از هر سایتی بروز تره و تقریبا هر هفته یا زودتر آپدیت میشه

8. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متخصصین اهل فن!! به خاطر یه سوتی عجیبی که دادم دیگه ویندوز بالا نیومد!! حالا سوتی : اومدم پارتیشن اضافه کنم که نمی دونم چرا و به چه دلیل برداشت کلیه درایوهامو کرد simple volume

خلاصه بعد از ریست ویندوز بالا نیومد مجبور شدم ویندوز بزنم ولی وقتی موقع انتخاب درایو در محیط نصب ویندوز اومد یه چیزی عجیب بود!! جلوی هر سه تا پارتیشنم زده بود local !! حتی نمی شد پاکشون کرد که دوباره از نو ساخت!! این شد که با یه سی دی بوت پارتیشن اومدم کل هاردو پاکسازی کردم و unallocated کردم و بعد از نو سه تا پارتیشن درست کردم! ولی یادمه موقعی که لپتاپو خریدم موقع نصب ویندوز به جز درایو های اصلیم دوتا درایور با حجم کم اضافه داشتم به اسم های OME و system restore که توش انگار فایل های سیستمی بود!! ولی الان که با اینم نرم افزار پارتیشن تحت محیط داس و با سی دیش بوت کردم و پارتیشن جدید ساختم دیگه خبری از اون دوتا نبود!!

ایا وجود اونا ضروریه؟؟ حیایته؟؟ اصلا چی هستند؟؟ اگر مهم هستند الان چطوری می تونم دوباره درستشون کنم؟؟ الان ویندوز راحت نصب شده اومده بالا مشکلی ندارم! فقط افت سرعت شدیدی دارم مخصوصا قفل و هنگ و استفاده از 100% مقدار رم در بعضی مواقع که واقعا برام غیرعادی و عجیبه که فکر میکنم بخاطر نرم افزارهایی باشه که جدید نصب کردم!! ولی هدف اصلیم همون دوتا درایو مخصوص هستند!! ایا بقیه شما 5010 دارها این درایوهارو دارید؟؟ حالا که من دیگه ندارم خطری نداره؟؟ اگر داره چطوری باید دوباره درستشون کنم؟؟
    درمورد درایو oem راستش کاربردش رو نمیدونم اما برا منم داره و در حد چند مگابایته، فقط هم همین درایو اضافه رو داشت
    روش ساختش رو بلد نیستم اما مطمئنن ربطی به سرعت و اینا نداره
    یه سرچ بکن تو p30word حتما کاربردش رو پیدا میکنی ، اگه پیدا کردی به ما هم اطلاع بده

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درمورد درایو oem راستش کاربردش رو نمیدونم اما برا منم داره و در حد چند مگابایته، فقط هم همین درایو اضافه رو داشت
    روش ساختش رو بلد نیستم اما مطمئنن ربطی به سرعت و اینا نداره
    یه سرچ بکن تو p30word حتما کاربردش رو پیدا میکنی ، اگه پیدا کردی به ما هم اطلاع بده
    OEM مخفف Original Equipment Manufacturer هستش!!

در توضیحش نوشتن یعنی " تولید کننده تجهیزات اصلی " به این صورت که این درایو شامل اطلاعاتی از تولید کننده سیستم و قطعات هستش که اگر بعضا این سیستم کلی دست به دست شد و در نهایت توسط یک شرکت یا فروشنده ای فروخته شد ، با رمزگشایی اطلاعات اون درایو میشه فهمید سازنده اصلی کی بوده و از کجا این سیستم اومده!!

پدرم دراومد همین دو سه خط اطلاعاتو از سایت های خارجی گیر اوردم!!

پس در نتیجه انگار به درد ما نمی خوره چون میدونیم از شرکت دل هستش! یحتمل اون درایو system restore هم مربوط به بازیابی اطلاعات سیستمی بوده که باز به درد نمی خورده!!

بنازم به این همه هوش و پشتکارم خودم جواب خودمو دادم

ولی چرا سرعتم اینقدر افتضاح پایینه؟؟ همون ویندوزی که قبلا داشتم ریختم!! بااین تفاوت که آفیس 2010 نصب کردم!! اما داغونه سیستمم!! فتوشاپ تو اولین باز شدنش هنگ کرد ، سیستم دو دقیقه فریز بود ، کلی گیر داشت!! فردا باز باید یه ویندوز بزنم تو رگش!! ولی اخه به چه دلیلی؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

OEM مخفف Original Equipment Manufacturer هستش!!

در توضیحش نوشتن یعنی " تولید کننده تجهیزات اصلی " به این صورت که این درایو شامل اطلاعاتی از تولید کننده سیستم و قطعات هستش که اگر بعضا این سیستم کلی دست به دست شد و در نهایت توسط یک شرکت یا فروشنده ای فروخته شد ، با رمزگشایی اطلاعات اون درایو میشه فهمید سازنده اصلی کی بوده و از کجا این سیستم اومده!!

پدرم دراومد همین دو سه خط اطلاعاتو از سایت های خارجی گیر اوردم!!

پس در نتیجه انگار به درد ما نمی خوره چون میدونیم از شرکت دل هستش! یحتمل اون درایو system restore هم مربوط به بازیابی اطلاعات سیستمی بوده که باز به درد نمی خورده!!

بنازم به این همه هوش و پشتکارم خودم جواب خودمو دادم

ولی چرا سرعتم اینقدر افتضاح پایینه؟؟ همون ویندوزی که قبلا داشتم ریختم!! بااین تفاوت که آفیس 2010 نصب کردم!! اما داغونه سیستمم!! فتوشاپ تو اولین باز شدنش هنگ کرد ، سیستم دو دقیقه فریز بود ، کلی گیر داشت!! فردا باز باید یه ویندوز بزنم تو رگش!! ولی اخه به چه دلیلی؟؟
    اینجام انگار یکی oem رو پاک کرده و ویندوزش هنگ میکرده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی اون سی دی که همراه لپ تاپ بود ربطی به این درایو نداشت نه؟انگار یه کلمه oem روش دیده بودم
    Last edited by sheytoon001; 24-10-2010 at 23:39.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینجام انگار یکی oem رو پاک کرده و ویندوزش هنگ میکرده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی اون سی دی که همراه لپ تاپ بود ربطی به این درایو نداشت نه؟انگار یه کلمه oem روش دیده بودم
    نلرزون دلمونو!

نه هنگ ندارم مثل اون!! میگم که یکم انگار گیر داره مثلا یه چیزی سنگین بشه!! اونطوریه نه اینکه مثل اون بنده خدا کلا مرخص بشه!! بابا باهاش دو ساعت کنسرت دیدم اب از اب تکون نخورد!! ولی سنگین شده! شایدم واسه پارتیشن بندی چدید باشه!! حالا فردا یه ویندوز میزنم بهش!!

اون سی دی هم من هنوز ندیدمش!! فردا از جعبه درش میارم بازش میکنم ببینم چیه توش!! امیدوارم!!
    ولی یه جا خوندم اون OEM مربوط به ویندوزه و وقتی واسه بار اول با خود ویندوز میخوایم پارتیشن بندی کنیم اون درایو ساخته میشه!! نمی دونم دیگه حرف کی و چیو باور کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سری مطلب در مورد پارتیشن OEM خوندم تو نت!! بابا همه ملت های خارجی و ممالک همسایه در به در دنبال پاک کردن درایو OEM هستند!! کلی مطلب در این باره خوندم که همه میخواستن بدونن چطوری باید پاکش کنن!! ای خدا دارم گیج میزنم دیگه!! بالاخره کاره خوبی کردم از 5010 ام پاکش کردم یا کار بدی کردم :((

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •