هزینش رو نمیدونم تو که از مصوری نزدیکی یه سر برو مصدق تو کوچه رو برو ارگ طبقه سوم برو یه دخترس قیمتها رو بگیر به ما هم بگو بعد ببین اون 15 هم درسته که میگیرن
برا سرعتم من پسر عمم 128 داره یه شب که پیشش بودم 300 میزد![]()
هزینش رو نمیدونم تو که از مصوری نزدیکی یه سر برو مصدق تو کوچه رو برو ارگ طبقه سوم برو یه دخترس قیمتها رو بگیر به ما هم بگو بعد ببین اون 15 هم درسته که میگیرن
برا سرعتم من پسر عمم 128 داره یه شب که پیشش بودم 300 میزد![]()
دوستان خوبم!
گذشته از اینکه کی میخواد چه سرویسی از کجا بگیره فقط خواستم یاد آوری کنم چند وقته مشکل سراسری در اینترنت ایران به وجود اومده و هنوز هم حل نشده... در واقع ترکش هاش هر چندوقت میگیره!
دران کابل عوض میکنن ...نمیدونم فیبر میکشن...لینک کمه یا زیاده... هرچی هست کلی هست مشکلات.
یه نگاه به چت روم الان بندازید دقیقاً شده مثل دو سال پیش که اغتشاش بود اینترنت رو قطع میکردن کمی تا قسمتی خلوت!!
در مورد شرکت ها هم امتحان کنید ببینید چطوره به ما هم بگید من هنوز طمع تلخ حسابگر زیر زبونمه (512 داشتم زیر 20 و حتی 15دانلودم بود) البته از این 512 های طرح ویژه!
نه
گلم نازم !
آی پی این وسط هیچ نقشی نداره
براساس پروداکت کد عمل می کنه!
دیگه عمریه فلش می کنم!
اون دانگل هم به خاطر نوع فونیکست هستیه فونیکس جدید کرک شده گیر بیار ردیفه!
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
من فردا ماهانه مخابرتم تموم میشه
زنگ زدم گفت 256 شده 16600!
باید هم برم دفتر مخابراتی مهر پرداختش کنم!
خاک بر مخابرات بکنن!
فقط بلدن بچاپن!
اونم درست زمانی که وضعیت پینگشون خیلی افتضاح شده
افزایش قیمت مخابرات به خاطر همن سیاست های مخابرات که اوایل تاپیک دربارش بحث شد.
سرویس نا محدود ارزان و با کیفیت مناسب می دن
بعدش که شرکت های دیگه رو پس زدن خودشون یکه تاز میشن هرچقدر بخوان سرویس ها رو محدودتر می کنن
آقایونما که از مخابرات پشیمان گشته و به همون پارس انلاین راضی شدیم و بعد از یک هفته فردا نامه جمع آوری مخابرات رو میگیرم .. مرگ بر مخابرات با پینگ و تایم اوتهاش و پشتیبانی مسخره اش
در ضمن برای بچه هایی که در مورد پارس آنلاین پرسیدن باید بگم از هر مودمی که دارین میتونید استفاده کنید.ولی اونها هم سعیشون رو میکنن که مودم رو بهتون بفروشن.خودم دی لینک دارم و چندین ماه مشترک پارس بودم و دوباره از فردا مشترکشون میشم.غیر از قیمت حجم اضافشون خدا ازشون راضی باشههمینی که انلاین میشه حجم خرید و اشتراک رو تمدید کرد و پینگش ثبات داره میارزه به مخابرات درپیت
Last edited by .s.a.e.e.d; 10-09-2011 at 19:37.
100 درصد موافقم
اینقدر قیمتها رو گران میکنن که آدم نتونه سرویس بیشتر از 128 بگیره
یاهو مسنجر هم از کار انداختن![]()
ای خدا چرا ما نباید اینترنت درست و حسابی داشته باشیم
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
از وقتی مخابرات اومد خیلی ها به طرف ADSL اومدن حالا که سرویساش داره بد میشه همه میرن شرکتهایی مثل پارس انلاین صبانت و..... نتیجه این میشه که همین شرکتها پهنای باند کم میارن و قطعی ها چند برابر و افت سرعت و.....
خلاصه کلام:همش به ضرر ما تموم میشه![]()
کی گفته پارس آنلاین ساعت مجانیش با 300 میگیره ؟ !!!!
تو روزم بیشتر از 170 نمیشه بابا . من 256 حجمی داشتم شبا میشد لاکپشت به زرو با 30 دانلود میکرد همش بین 15 تا 20 بود !!!
الان 256 مخابرات 30 تا 35 میگیره بیچاره !
من با پسر عمم نشستیم با 128 شب رایگان رفت رو 300 یه سریال کامل رو گرفتیم البته اینی که میگم مال 7 ماه پیش هستش ولی بازم پارس آنلاین از سایر isp ها بهتره البته به جز حسابگر که حسابگر خدایی یه چیز دیگس سرعت بالا و ترافیک ارزانمن بر میگردم 512 خودم حسابگر برا دانلود
پینگ من از روزی که اون مرده ریست کرد تا الان همونه و تغییری نداشته تو سرور کانتر هم همین الان 19 بود همیشه نهایت تا 40 بره
آقا ما که مرکز بعثتیم فعلا راضی هستیم . هم پینگ هم سرعت خوبه فعلا از بقیه شرکتا .
فقط دوباره تقی به توقی خورد فایل های فلش و یاهوو رو بستن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)