دوتا سوال
اول اینکه این پازل ها یا معماها کجاست من بهش بر نخوردم؟؟!!
دوم اینکه این چتر که میگیره چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
دوتا سوال
اول اینکه این پازل ها یا معماها کجاست من بهش بر نخوردم؟؟!!
دوم اینکه این چتر که میگیره چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
اینجا هم جاش رو مشخص کرده هم راه حلش رو :
چتر رو بعد از اینکه از یه جای بلند پریدید دکمه چپ موس رو نگه دارید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
من برج ندیدم والا . از قلعه borgia بیاین بیرون وبرید به اونجایی که رونقشه مشخص شده یه مقبره مانندی هست اونم روی زمین نه برج که سیب اونجاست .
راهنمای کامل البته به انگلیسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed30; 09-04-2011 at 14:12.
سلام دوستان
کسی ترینر سایت cheathappens رو داره برای این بازی؟ هر کس داره محبت کنه و لینک دانلودش رو بذاره یا آپلودش کنه.
ترینر 1.01 1.02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پولیه
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
خوب بزنید ببینید چی میشه دیگه!!! از دستگاه خارج میشه و میاد زمان دزموند
1.این تابلو ها به چه درد می خوره؟
2.تو قسمت قبل هنگام بالا رفتن از ساختمونها می شد پرید، اینجا نمی شه؟
3.من یه بانک زدم بعد اشتباهی پولم رو برداشتم! حالا چه جوری دوباره پول بزارم توش؟
4.وقتی می گیرنم چه جوری باید از دستشون بیام بیرون؟
1- دکورین1.این تابلو ها به چه درد می خوره؟
2.تو قسمت قبل هنگام بالا رفتن از ساختمونها می شد پرید، اینجا نمی شه؟
3.من یه بانک زدم بعد اشتباهی پولم رو برداشتم! حالا چه جوری دوباره پول بزارم توش؟
4.وقتی می گیرنم چه جوری باید از دستشون بیام بیرون؟
2- والا من هر کاری کردم به طرف بالا نمیپرید . فقط چپ و راست و عقب
3- نه نمیشه
4- فرار کنید بعد وقتی سفید شد یا میتونید بازم در رید یا برید جایی که شناسایی نشید . مثل گروهی از مردم یا زیر آب . من آبو پیشنهاد میکنم . خیلی حال میده
چجوری assassinها رو آپگرید کنم؟باید دنبال چیزی بگردم؟چیزی لازم داره که باید پیدا کنم؟
این skill points مربوط همون آپگرید ه؟یعنی وقتی آپگرید کنم روش که برم یه عددی مینویسه...آره؟
Last edited by Zaghan_13; 09-04-2011 at 16:11.
بسته به Skill point شما روی اون دو تا بخش weapon and armor میزنی هر کدومو خواستی . بعد از نظر زره یا شمشیر ارتقا میابهچجوری assassinها رو آپگرید کنم؟
این skill points مربوط همون آپگرید ه؟یعنی وقتی آپگرید کنم روش که برم یه عددی مینویسه...آره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)