آره حنجرش ترکیده راست شده![]()
آره حنجرش ترکیده راست شده![]()
تارهای صوتی پیمان یوسفی با مشکل روبرو شده و او نباید تا آخر بازی ها جام جهانی مسابقات فوتبال را گزارش کند.
پیمان یوسفی گزارشگر و مجری شبکه سوم سیما که قبل از آغاز جام جهانی تارهای صوتی اش با مشکل مواجه شده بود با اخطار پزشکان نباید تا آخر این رقابت ها مسابقات فوتبال را گزارش کند.
بر اساس این خبر اخطار پزشکان به یوسفی جدی است و حتی آنها عنوان کرده اند که اگر او می تواند با کارش کنار بیاید باید قید گزارش کردن بازی های ابتدایی لیگ برتر در فصل جدید را هم بزند.
سلام کانالهای خیلی خوب وباکیفیتی مثل trt1وtv georgiaدر ترکست واحتمالا الجزیره اسپورت2در نایلست هم تمام مراسم جشن قهرمانی و اختتامیه رو پوشش میدن.حیفه آدم به خاطر گزارش فارسی که اونم پر از اشتباه وسوتیه بخواد فینالو از شبکه 3 ببینه
این خیابانی منفجر نشده شانس آورده : پیمان شیرین تر بود تا جواتی![]()
این استدلال شماست که ایده آل گرایانست ولی یک همچین تصمیمات مرد پسندی معمولا تو صدا و سیما گرفته نمیشه !
شما دعا کن یه وقت بازی اسپانیا و المان و فینال رو ندن به خیابانی و فقط رده بندی رو بدن به عادل ...
من با اوان حرفی که عادل زد نگرانم همون رده بندیم بهش نرسه! فینال چیه بابا!![]()
کدوم حرفش رو ؟
متاسفانه هوا در ورزشگاه 24 درجه اس, یه چیزی تو همین مایه ها گفت (اشاره به نشون ندادن تماشاگرا)
ناقلا تمارض داره میکنه یکم معروف بشه
فردا هم شایعه میشه جواد مرده ، بعد که حسابی همه دلشون سوخت و مطرح شد بعد از چند ماه پیداش میشه.
بازگشت جواد 2 یا جواد وارد می شود( برگرفته از تریلر مایکل)
![]()
شما اين پول رو بده من قولت مي دم جوات كه هيچ!من از این تریبون رسما اعلام میکنم حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو عادل گزارش کنه
در واقع من از این تریبون رسما اعلام میکنم به واقع حاضرم پول بدم به بقیه ی گزارشگرا تا این 4 تا بازی رو در واقع عادل گزارش کنه
یه پولیم حاضرم بدم به حاج رضایی اینقدر نگه در واقع به واقع
یه پولیم حاضرم بدم به اون آدم آهنی (همون که هی میگه امیدوارم تا این لحظه بزرگترین جهان اسلام صرفه جویی برق اپراتور همراه اول ایرانسل ... ) اینقدر نیاد حرف تکراری بزنه
شما هم کمک های نقدیتونو به حساب من بریزید
باباش هم جرات نكنه دم در صدا سيما رد بشه!
قولم قوله!
قولم بره سرم نمي ره! ()!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)