تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 311 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان من تا دیروز فیفا بازی می کردم اجرا می شد بعد سیستم گذاشتم روی LCD بزرگ بازی کردم بعد که از دوباره گذاشتم روی LCD کوچیک داره ارور میده دیگه اجرا نمی شه >>> Error E0001 وقتی هم می خوام برم توی گیم ستینگ اونجا هم یک ارور دیگه میده چه کار باید کرد؟ من بازی رو یک بار پاک کردو بعد نصب اما باز نشد

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امروز دمو فیفا رو هم بازی کردن به نظر خیلی خوب و جالب اومد . من که تا حالا از فیفا خوشم نمیومد با یه بازی که تو دمو بین چلسی و بارسلونا بازی کردم واقعا به دلم نشست .

خوشحالم از این که امسال دو تا بازی خوب داریم برای پی سی .

فقط چند تا سوال این بازیکنا مثل پس وقتی ار 1 رو میگیریم سرعت نمی دوند ؟ و اینکه چطور باید رودسته طوری تنظیم کرد که درست مثل پس باشه دکمه ها یعنی سرعت و کلید انتخاب بازیکن درست مثل همون بازی باشه ؟

و سوال دوم در مورد دوربین بازی هستش که به نظرم خوب نیومد و باید کمی بیشتر واید بشه ولی جایی و گزینه ای برای تنظیم دوربین پیدا نکردم از کجا میشه دوربین رو هم تنظیم کرد ؟

و سوال اخر اینکه نسخه نهایی فیفا 11 برای پی سی از نسخه دمو پیشرفته تر خواهد بود یا دیگه همین نسخه نهایی بود برای امسال ؟
    وحید جان باید جای دکمه R1 با R2 عوض کنی این موردش با PES فرق میکنه اگه اشتباه نکنم بقیه دکمه ها دقیقا مثل PES هستش . دکمه تغییر بازیکن هم همینطور .
    یک نکته رو هم بگم توی فیفا وقتی صاحب توپ هستین با فشار دادن دکمه L1 میتونید بازیکن جلوتر رو وادار به حرکت کنید تا توی عمق فرار کنه این حرکت بسیار موثری توی فیفاست و سبب میشه گیمر کنترل روی دو بازیکن کنترل داشته باشه . دوربین رو هم بزار روی BROADCAST و ارتفاعشو ببر بالا خیلی قشنگو واقعی میشه .
    Last edited by 4039; 17-09-2010 at 15:05.

3. این کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

این بازیکنا همش میخورن به هم
    من حریف رو تکل میزنم بازیکن خودمو میزنه دی:
    ---
    سیستم داوریش هم هنوز رو اعصابه
    موقعیت 100% گل خطا نمیگیره
    بعد تو هر بازی 2 تا بازیکن منو اخراج میکنه
    ---
    به نظرم بازیکنا یکم زیادی لاغز و کشیده هستند
    به استیل کاکا یا آلونسو دقت کنید تا متوجه شید
    ---
    تماشاگرا حرکتشون خیلی مصنوعیه
    مثلا تو پنالتی
    قبل و بعد زدن پنالتی میزبان با مهمان هیچ تفاوتی وجود نداره
    ----
    با اینکه رو حداکثر تنظیمات گرافیکی گذاشتم چمن اصلا جالب نیست
    تکسچر ها هم بعضی وقتها ناقص لود میشن
    ----
    یه سری باگهای دیگه هم هست
    مثلا بازیکنا یه دفعه توپ رو رها میکنن
    ---
    امیدوارم تو نسخه اصلی این ایرادات رفع بشه

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وحید جان باید جای دکمه R1 با R2 عوض کنی این موردش با PES فرق میکنه اگه اشتباه نکنم بقیه دکمه ها دقیقا مثل PES هستش . دکمه تغییر بازیکن هم همینطور .
    یک نکته رو هم بگم توی فیفا وقتی صاحب توپ هستین با فشار دادن دکمه L1 میتونید بازیکن جلوتر رو وادار به حرکت کنید تا توی عمق فرار کنه این حرکت بسیار موثری توی فیفاست و سبب میشه گیمر کنترل روی دو بازیکن کنترل داشته باشه . دوربین رو هم بزار روی BROADCAST و ارتفاعشو ببر بالا خیلی قشنگو واقعی میشه .
    ممنون حسین جان

اون دکمه ها رو الان ردیفش میکنم اما والا منوی تنظیم دوربین رو پیدا نمیکنم ؟

کجاست دقیقا ؟

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

راستی حسین جان خبری داری نسخه نهایی برای پی سی پیشرفتی خواهد داشت نسبت به دمو یا نه ؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون حسین جان

اون دکمه ها رو الان ردیفش میکنم اما والا منوی تنظیم دوربین رو پیدا نمیکنم ؟

کجاست دقیقا ؟

---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------

راستی حسین جان خبری داری نسخه نهایی برای پی سی پیشرفتی خواهد داشت نسبت به دمو یا نه ؟
    شاید توی نسخه دموی پی سی گزینه تنظیمات دوربین رو نذاشتن من دموی پی سی رو نگرفتم .
    از چه لحاظ میگی وحید جان منظورت چه پیشرفتیه نسبت به دمو ؟

من مطمئنم هر چقدر بچه ها بیشتر این نسخه رو که الان نکست شده بازی کنن روز به روز اعتقادشون به این مساله بیشتر میشه که واقعا فیفای نکست بازی بسیار قشنگ و کم نقصیه من این پستو یک ماه دیگه هم بالا میارم تا ببینیم همینطور خواهد بود یا نه .
    فقط خوب به جزئیات بازی نگاه کنید تا متوجه بشید یک بازی کامپیوتری فوتبال در زمان ما باید چه استانداردهایی داشته باشه . اگه خوب دقت کنید متوجه خیلی چیزها حتی توی همین دمو میشد .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شاید توی نسخه دموی پی سی گزینه تنظیمات دوربین رو نذاشتن من دموی پی سی رو نگرفتم .
    از چه لحاظ میگی وحید جان منظورت چه پیشرفتیه نسبت به دمو ؟

من مطمئنم هر چقدر بچه ها بیشتر این نسخه رو که الان نکست شده بازی کنن روز به روز اعتقادشون به این مساله بیشتر میشه که واقعا فیفای نکست بازی بسیار قشنگ و کم نقصیه من این پستو یک ماه دیگه هم بالا میارم تا ببینیم همینطور خواهد بود یا نه .
    فقط خوب به جزئیات بازی نگاه کنید تا متوجه بشید یک بازی کامپیوتری فوتبال در زمان ما باید چه استانداردهایی داشته باشه . اگه خوب دقت کنید متوجه خیلی چیزها حتی توی همین دمو میشد .
    پیدا کردم تنظیمات رو حسین جان هم دوربین رو درست کردم هم کنترل ها رو .

منظورم از لحاظ گرافیک و جزئیات بیشتر تو بازی و مسائل کوچیک تو بازی هستش

الان سومین بازی رو انجام دادم با چلسی مقابل بارسلونا که 3-0 زدمش .

انصافا نباید از انصاف خارج شد بازی خیلی خوب و زیبایی هستش و دارم از بازی کردنش لذت میبرم .

نمی خواستم این حرف رو بزنم ولی باید با واقعیت ها کنار اومد دموی فیفا خیلی بیشتر از دموی پرو به من حال داد بازی کردنش و لذتی که از بازی کردن فیفا میبرم رو تو بازی دموی پرو ندیدم .

البته میگم این حرفم محدود به دمو بازی ها هستش و به احتمال زیاد کونامی مشکلات دمو رو تو نسخه نهایی حل میکنه و اینطوری دو تا بازی توپ و زیبا برای یکسال داریم .

8. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستی بچه ها سختی بازی رو از کجا میشه زیادش کرد ؟

اخه اینجوری خیلی راحت هستش میشه هر بازی بدون اینکه گلی بخوری 3-4 تا گل زد .

این مثل پس گزینه تاپ پلیر یا معادلش رو داره یا نه ؟ اگه اره از کجا ردیفش کنم ؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی بچه ها سختی بازی رو از کجا میشه زیادش کرد ؟

اخه اینجوری خیلی راحت هستش میشه هر بازی بدون اینکه گلی بخوری 3-4 تا گل زد .

این مثل پس گزینه تاپ پلیر یا معادلش رو داره یا نه ؟ اگه اره از کجا ردیفش کنم ؟
    تو تنظیماتش هست ولی چون نسخه دمو هست نمیتونی تغیرش بدی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

یکی پیدا نمیشه کمک کنه من باید چه کار کنم تا دیروز اجرا می شد الان داره ارور میده روس ستینگ بازی هم که میرم ارور >> Unhandled exception has occured in your application. If you click continue the application will ignore this error and attempt to continue. If you click quit, the application will close immediately

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این بازیکنا همش میخورن به هم
    من حریف رو تکل میزنم بازیکن خودمو میزنه دی:
    ---
    سیستم داوریش هم هنوز رو اعصابه
    موقعیت 100% گل خطا نمیگیره
    بعد تو هر بازی 2 تا بازیکن منو اخراج میکنه
    ---
    به نظرم بازیکنا یکم زیادی لاغز و کشیده هستند
    به استیل کاکا یا آلونسو دقت کنید تا متوجه شید
    ---
    تماشاگرا حرکتشون خیلی مصنوعیه
    مثلا تو پنالتی
    قبل و بعد زدن پنالتی میزبان با مهمان هیچ تفاوتی وجود نداره
    ----
    با اینکه رو حداکثر تنظیمات گرافیکی گذاشتم چمن اصلا جالب نیست
    تکسچر ها هم بعضی وقتها ناقص لود میشن
    ----
    یه سری باگهای دیگه هم هست
    مثلا بازیکنا یه دفعه توپ رو رها میکنن
    ---
    امیدوارم تو نسخه اصلی این ایرادات رفع بشه

من هنوز نسخه دمو فیفا 11 پی سی رو بازی نکردم اما با توجه به نظرات سایر دوستان متوجه شدم که گرافیک ، گیم پلی و سایر جزئیات بازی دقیقا شبیه فیفا 10 کنسولیه و علاوه بر اینکه بازی به صورت نکست ارائه شده باگها و مشکلات فیفا 10 کنسولی هم برطرف شده!
    اما به طور کلی با تمام حرفات مخالفم ... واسم جالبه که این ایرادات رو شما از کجای بازی در آوردین؟؟؟! شاید الان فکر کنید من روی فیفا تعصب دارم اما اصلا اینطور نیست و من خودم از ایرادات جزئی فیفا همیشه گله میکنم اما این دیگه خیلی بی انصافیه که به بازی به این زیبایی که همیشه نمره بین 9.5 تا 10 می گیره چنین ایراداتی که اصلا وجود نداره گرفت.
    Last edited by konami-pes; 17-09-2010 at 16:35.

13. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •