سلام بعضی جاها ترینر برای v1.1 درست کردن
پچ 1.1 اومده مگه ؟
سوال دوم :
من تو بازی مشکل ندارم ولی موقعی که save & exit رو میزنم همه جا سیاه میشه و 10 ساعتم بمونم بیرون نمیاد
بابا مشکلو خودم فهمیدم عملیات سیاه = صفحه سیاه![]()
سلام بعضی جاها ترینر برای v1.1 درست کردن
پچ 1.1 اومده مگه ؟
سوال دوم :
من تو بازی مشکل ندارم ولی موقعی که save & exit رو میزنم همه جا سیاه میشه و 10 ساعتم بمونم بیرون نمیاد
بابا مشکلو خودم فهمیدم عملیات سیاه = صفحه سیاه![]()
Last edited by Angel Of Darkness; 20-11-2010 at 19:19.
تا به حال شرکتی بازی رو داده بیرون؟که بدون مشکل اجرا بشه؟
سلام .
برای بار سوم این بازی رو دانلود کردم . و خوشبختانه هیچ مشکلی نداره .
محتویات فایل دانلود :
متاسفانه تمام کرکهائی که تا قبل از این کرک تست کردم این مشکلات رو داشت :
- موقع استارت بازی صفحه سیاه همینطور باقی میموند و سیستم هنگ میکرد .
- موقع استارت بازی صفحه سیاه طول میکشید لود بشه و همینطور موقع رفتن مراحل بالاتر .
- بیشترین لگ داشت .
- اواسط مراحل اول بازی هنگ میکرد .
- صدا قطع میشد .
خب این کرک رو که واستون آپلود میکنم تمام این مشکلات رو واسه من دیگه نداره به جز یه خورده لگی که زیاد به چشم نمیاد .
این کرک همون کرک SkidRoW هستش ولی نمیدونم چرااین دفعه هیچکدوم از مشکلات رو نداره !
پسورد فایل :
RSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HFکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MUکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MFکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FSکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FSOکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2SHکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم مشکل دوستانی که مشکل داشتند حل بشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
کرکی که لطف کردید و گذاشتید و دانلود کردم اما همچنان با مشکل صفحه مشکی دست و پنجه گرم می کنیم!
سلام با این کرک تمام مشکلاتم حل شد 60 فرم تو صحنه های معمولی و 35 تا 40 فرم تو درگیری وانفجارات میگیرم دیگم صحنه سیاه نشد تا حالا لگم ندارم
16 مگ
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بچه ها 2 تا سوال دارم
اولا من وقتی از وسط یه مرحله به طور کامل از بازی میام بیرون دفعه بعد باید مرحله را کامل بازی کنم.چرا؟
دوم اینکه این بازی قابلیت lan داره؟
خیلی جالب شد... نمیدونم چرا خودم هواسم به این نکته نبود که اولین پچی که 12 نوامبر منتشر شد (Call of Duty Black Ops Update 1) ایرادت بخش چند نفره رو برطرف میکرد. یعنی عملا برای بخش تک نفره بی تاثیر بوده! (پیر شدیم دیگه!)
اما همین امروز دو تا پچ دیگه برای بازی منتشر شده: یکیش میشه دومین پچ برای بخش چند نفره و پچ دیگری هم میشه اولین پچ برای بخش تک نفره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطبق توضیحات اولین پچ برای برای بخش تکنفره به صورت زیر هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Call of Duty: Black Ops
- CPU performance improvements
- Zombie matchmaking improvements
- Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
- Fix for ADS while holding shift as a sniper
پس منتظر کرک این پچ ها باشین.
میگم اگه این ارور Steam رو میده یعنی بندازیم دور بازیه رو دیگه؟
خوب این بازی مثل اینکه مشکل خورش ملسه !
آقا ما این کرک skidrow رو ریختیم همونی که تو سایت gamecopyworld هست خلاصه هیچی بازی هیچ مشکل خاصی نداره فقط save نمیشه ! مثلا من از اول بازی تا اونجایی که فیدل کاسترو رو تو اتاق با اون دختره می کشی بازی کردم اومدم بیرون .. دوباره رفتم تو بازی ازونجا به بعد نیومد ! تازه اولش که بازی رو دوباره بازکردم اصلا چیزی به نام continue نداشت ! یه بار باید برم تو منو setting بیام بیرون تا اون گزینه فعال بشه ! (<- اینش دیگه واقعا مسخره بود)
دوست عزیز حرف شمارو قبول دارم ولی دلیل نمیشه که تنظیمات گرافیک رو تا اخر بیارید پائین بازی راحت تر اجرا بشه.
اگه بتونید بفهمید در حین بازی چند درصد از cpu و ram شما استفاده میشه،شاید بشه فهمید که از لحاظ سیستمی شما مشکلی ندارید.
در ضمن موقع بازی آنتی ویروس خودتو خاموش کن.(تاثیر گزاره)
اینی که شما میگی این مشکل تو ویندوز سون وجود نداره نشان برتری ویندوز سون نسبت به اکسپی هست.
دو راه بیشتر وجود نداره:
۱- نصب ویندوز محبوب سون
یا
۲-خرید نسخه سالم و کامل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)