تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 674 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

موتور گرافیکی بازی موتور PES 2010 هست. پارسال موتتور گرافیکی توسط کونامی تغییر پیدا کرده بود امسال ولی خبری از این تغییر نیست وقتی یه بازی موتور گرافیکی یکسان داشته باشند خروجی یکسانی روی سیستم واحد دارن. تغییراتی که من توی PES 2011 دیدم اضافه شدن چند انیمیشن و موشن جدید هست + جالب تر شدن مود BAL البته نمی خوام بگم این بد هست ولی اگه کسانی منتظر مواجه شدن با گرافیک و جلوه های بصری جدید یا یک گیم پلی کاملا متفاوت هستند بهتره این پنبه رو از گوششون در بیارن و واقع بین باشن. من منتظر اینم که مود هاش رو کمی بازی کنم و شایدم اگه ادیتور های خوبی براش بیاد ادیت لایسنسینگ کنم. وگرنه بازی امسال من فیفا 11 هست. چون به خودش زحمت میده چند سال یه بار حداقل بازیش رو تغییر بده نه این که مثل کونامی فقط کمی تغییر ایجاد کنه توی بازیش.

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

موتور گرافیکی بازی موتور PES 2010 هست. پارسال موتتور گرافیکی توسط کونامی تغییر پیدا کرده بود امسال ولی خبری از این تغییر نیست وقتی یه بازی موتور گرافیکی یکسان داشته باشند خروجی یکسانی روی سیستم واحد دارن. تغییراتی که من توی PES 2011 دیدم اضافه شدن چند انیمیشن و موشن جدید هست + جالب تر شدن مود BAL البته نمی خوام بگم این بد هست ولی اگه کسانی منتظر مواجه شدن با گرافیک و جلوه های بصری جدید یا یک گیم پلی کاملا متفاوت هستند بهتره این پنبه رو از گوششون در بیارن و واقع بین باشن. من منتظر اینم که مود هاش رو کمی بازی کنم و شایدم اگه ادیتور های خوبی براش بیاد ادیت لایسنسینگ کنم. وگرنه بازی امسال من فیفا 11 هست. چون به خودش زحمت میده چند سال یه بار حداقل بازیش رو تغییر بده نه این که مثل کونامی فقط کمی تغییر ایجاد کنه توی بازیش.
    عزیز تا حدودی حق با شماست . اما کونامی کسی رو مجبور نکرده که بیاد بازی رو اجباری بازی کنه .

مثل اینکه یادمون رفته داریم با 2000 تومن بازی ها رو میگیریم اگه قرار بود 50000 هزار بدین به خرید بازی ها باز اینجوری راحت می گفتی فقط مود ها رو بازی میکنم میرم و فقط میرم سراغ فیفا؟؟؟؟ یعنی 50000 هزار دیگه برای خرید بازی فیفا

اصلا نمی دونم چه اسراری هستش تو این تاپیک اسم فیفا بیاد ؟ درسته فیفا خیلی پیشرفت کرده اما تا ابد نمی تونه

اون روحی که تو پس هستش رو به بازیش منتقل کنه چون همین باعث میشه هی اینجا اسم فیفا بیاد .

4. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزیز تا حدودی حق با شماست . اما کونامی کسی رو مجبور نکرده که بیاد بازی رو اجباری بازی کنه .

مثل اینکه یادمون رفته داریم با 2000 تومن بازی ها رو میگیریم اگه قرار بود 50000 هزار بدین به خرید بازی ها باز اینجوری راحت می گفتی فقط مود ها رو بازی میکنم میرم و فقط میرم سراغ فیفا؟؟؟؟ یعنی 50000 هزار دیگه برای خرید بازی فیفا

اصلا نمی دونم چه اسراری هستش تو این تاپیک اسم فیفا بیاد ؟ درسته فیفا خیلی پیشرفت کرده اما تا ابد نمی تونه

اون روحی که تو پس هستش رو به بازیش منتقل کنه چون همین باعث میشه هی اینجا اسم فیفا بیاد
    .
    این همون چیزیه که فن های فیفا آرزوش رو دارن و همش میان تو این تاپیک کمی از بازی رویایی شون تعریف کنن ولی نمیدونن که PES یعنی روح فوتبال و جذابیت یک بازی ،نه صرفا 1000تا موشن کپچر و انیمیشن و لایسنس های با پارتی بازی که فقط واسه پوله EA هستش نه جذابیت FIFA
    امسال ساله کونامیه،شک نکنید
    Last edited by pedramgolchin; 02-09-2010 at 14:51.

6. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دقیقا همینطوره .

پدرام جان خبری جدیدی نیومده ؟ شما که همیشه زحمت اخبار جدید رو میکشید یه سر بزنید به تویتر جان مورفی و بقیه بر و بکس ببینید خبری نیست ؟ قرار بود امروز از دمو رو نمایی بشه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من فکر کنم دوستان بی خیال دمو بشن
    فکر کنم تا 10 روز دیگه نسخه ی کامل میاد!!!
    درسته؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این همون چیزیه که فن های فیفا آرزوش رو دارن و همش میان تو این تاپیک کمی از بازی رویایی شون تعریف کنن ولی نمیدونن که PES یعنی روح فوتبال و جذابیت یک بازی ،نه صرفا 1000تا موشن کپچر و انیمیشن و لایسنس های با پارتی بازی که فقط واسه پوله EA هستش نه جذابیت FIFA
    امسال ساله کونامیه،شک نکنید
    من خودم طرفدار pes هستم و خواهم بود ولی نمیدونم این روح pes که میگین یعنی چی؟شما الان تو pes 2009 , 10 روح میبینین؟

10. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

منظورشون هیجان فوق العاده بازی هست که عمرا در فیفا دیده نمیشه.

12. 2 کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هیجان داریم تا هیجان....
    اینی که توی PES هست بچه بازیه نه هیجان...انواع و اقسام اتفاقات تخیلی توی این بازی میفته که به هیچ وجه توی هیچ جای دیده نشده.
    من هم خودم PES باز هستم ولی روح فوتبال رو به وضوح میشه در فیفا دید...واقعا کارشون عالی بوده
    دوستانی هم که از اوردن اسم فیفا توی این تاپیک ناراحت میشن دوست دارن بجای اسم فیفا اسم کدوم بازی اینجا آورده بشه؟!
    کراسیس - متال گیر - هالو ؟!
    خوب هر بازی رو که بخوان مقایسه کنن اون رو با یک بازی با سبک خودش مقایسه می کنن
    خوب باالطبع توی این شرایط باید اسم فیفا آورده بشه.
    چیزی هم که خوب باشه باید از اون تعریف کرد...چیزی هم که بد باش باید ضعف هاش رو گفت و جای انتقاد داره.
    دیگه قرار نیست تعصبمون رو بذاریم پای یک بازی و تا اسم فلان بازی اومد رگ غیرتمون بزنه بیرون و بگیم فلانه.
    الان هم PES خیلی از فیفا فاصله داره و از خیلی لحاظ میشه اون رو تشخیص داد.
    در کل تا کسی از بازی انتقاد میکنه سریع جبهه گیری نکنین

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هیجان داریم تا هیجان....
    اینی که توی PES هست بچه بازیه نه هیجان...انواع و اقسام اتفاقات تخیلی توی این بازی میفته که به هیچ وجه توی هیچ جای دیده نشده.
    من هم خودم PES باز هستم ولی روح فوتبال رو به وضوح میشه در فیفا دید...واقعا کارشون عالی بوده
    دوستانی هم که از اوردن اسم فیفا توی این تاپیک ناراحت میشن دوست دارن بجای اسم فیفا اسم کدوم بازی اینجا آورده بشه؟!
    چیزی هم که خوب باشه باید از اون تعریف کرد...چیزی هم که بد باش باید ضعف هاش رو گفت و جای انتقاد داره.
    دیگه قرار نیست تعصبمون رو بذاریم پای یک بازی و تا اسم فلان بازی اومد رگ غیرتمون بزنه بیرون و بگیم فلانه.
    دوست عزیز تاپیک رو اشتباه اومدی

تاپیک بازی مورد علاقه شما چند تا کوچه پایین تره

کسی رو مجبور نکردیم بیاد نسخه 2011 رو بازی کنه پس حرف و حدیثی باقی نمی مونه در مورد این .

بازی بدترین بازی سال هم بشه ما بازی میکنیم حالش رو میبریم و فیفا هم اگه بهترین بازی قرن رو بزنه من یکی

طرفش هم نمی رم چون برام ارزشی نداره بازیش .

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

یه موردی هم تا یادم نرفته بگم بله حق با شماست باید مقایسه بشه ولی لطف کن این مقایسهع رو از این به بعد تو تاپیک فیفا انجام بدین

وبه بازیش افتخار کنید تو سر در این تاپیک نوشته Pro Evolution Soccer 2011 چیزی از مقایسه بازی ها نوشته نشده .

لطفا بذارید بازی بیاد بعد در موردش قضاوت کنید

16. 5 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

هیجان داریم تا هیجان....

رو هوا که نمیشه حرف زد.

شما چند نمونه تخیلی رو نشون بده که اصلا در واقعیت اتفاق نیفتاده باشه...

18. 2 کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •