تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 4428 اولاول ... 30801201261271281291301311321331341401802306301130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عجیبه
    آقا من موندم این یعنی چی الان 4 روزه که 256 نامحدود شارژ کردم دانلودم از 55 کیلو بایت بالاتر نمیره همین سرویس رو 4 ماه پیش گرفته بودم با 199 کیلو بایت دانلود.نمیدونم تا آخر اینجور میمونه یا درست میشه.
    دوست عزیز من هم همین مشکل شما رو دارم که مقداری دنبالش رفتم و فهمیدم که ISP هایی که طرح تشویقی دارن یعنی همین هایی که سرعت پایین رو می گیری ولی 1 مگ مثلاً برات می بندن اگه ترافیکی که روزانه استفاده می کنی مدام در حال افزایش باشه و مقدارش هم زیاد باشه این طرح تشویقی از شما سلب می شه یعنی از لحاظ سرعت شما رو محدود به همون چیزی که گرفتید می کنند.
    برای من زمانی این اتفاق افتاد که 128 گرفتم و توی 7-8 روز 50 گیگ دانلود کردم
    البته زنگ بزنی سوال کنی مسلئه بالا رو بهت نمی گن می گن برو صفحه تست دانلود اون دو تا فایل رو بذار رو دانلود حالا جمع اعداد رو به ما بگو
    توی تاپیک شاتل بود که دیدم اونها با مشتریشون بیشتر از پارس افلاین رو راست بودن کاربراش یه تیکه از یه قانونی رو گذاشته بودن Fair Use Policy که اینی که من بالا گفتم همونه اما پارس انلاین حرفی از این قانون نزده

اینم لینک قانونی که گفتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by babak2002; 06-09-2010 at 17:45.

2. این کاربر از babak2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عجیبه
    آقا من موندم این یعنی چی الان 4 روزه که 256 نامحدود شارژ کردم دانلودم از 55 کیلو بایت بالاتر نمیره همین سرویس رو 4 ماه پیش گرفته بودم با 199 کیلو بایت دانلود.نمیدونم تا آخر اینجور میمونه یا درست میشه.
    در این که اشتباه شده شکی نیست ولی نه الان بلکه قبلا اشتباه کردن چون واسه 256 نامحدود سرعت 32 باید باشه حالا 55 هست بهتر ولی 199 نمیشه مگه واسه محدود.

4. این کاربر از ferble بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILAD99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ServerInside

پيش فرض

سلام
    آقا دوست من میخواد پارس آنلاین بگیره. آیا پارس آنلاین هم مثل شاتل سرعت ها رو برگردونده؟؟

پروفشنال Enter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    P30 World

پيش فرض

یعنی دقیقا سر آدم شیره میمالن والان 73 هزار تومن رفته تو پاچم اساسی البته زیاد مهم هم نیست چون اینجا ایرانه یه لحظه یادم رفته بود.

7. این کاربر از Enter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samangolriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    توی اینترنت

پيش فرض

سلام .

بعضی وقتها دوستان یک چیزهایی میگن که دو دو تا چهارتا نیست.

از یک طرف میاین میگین 128 نباید از 16 کمتر بشه (که به نظر من از 200 نباید کمتر بشه) از طرف دیگه میگین این 128 با چند نفر دیگه شییر هستش . خوب این یعنی سرعت 16 کیلوبایت من با چند نفر دیگه شییر که اگه اونا همزمان با من ( فرضا در شب ) همه با هم آنلاین باشیم که دیگه هیچی از سرعت من نمی مونه .
    راستش این مسئله شیر بودن با چند نفر دیگه خوووب واسه من جا نمیوفته . آخه تو مرکز شلوغی مثل ولیعصر که باید تو صف وایسی تا خطط رانژه بشه چرا سرعتم هیچوقت از 50 کمتر نمیشه در حالیکه با 8 نفر شییرم
    خوب لطفا دوستانی که اگاهن توضیح بدن ؟

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام .

بعضی وقتها دوستان یک چیزهایی میگن که دو دو تا چهارتا نیست.

از یک طرف میاین میگین 128 نباید از 16 کمتر بشه (که به نظر من از 200 نباید کمتر بشه) از طرف دیگه میگین این 128 با چند نفر دیگه شییر هستش . خوب این یعنی سرعت 16 کیلوبایت من با چند نفر دیگه شییر که اگه اونا همزمان با من ( فرضا در شب ) همه با هم آنلاین باشیم که دیگه هیچی از سرعت من نمی مونه .
    راستش این مسئله شیر بودن با چند نفر دیگه خوووب واسه من جا نمیوفته . آخه تو مرکز شلوغی مثل ولیعصر که باید تو صف وایسی تا خطط رانژه بشه چرا سرعتم هیچوقت از 50 کمتر نمیشه در حالیکه با 8 نفر شییرم
    خوب لطفا دوستانی که اگاهن توضیح بدن ؟
    دوست عزیز پهنای باند بین 8 نفر تقسیم می شه که اونم 128 نیست
    وقتی از این 8 نفر کسی نباشه سرعتش به بقیه می رسه اگه هم که هر 8 نفر باشن هر کس همون قدر که حقشه گیرش میاد

داره خودمونی میشه samangolriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    توی اینترنت

پيش فرض

دوست عزیز پهنای باند بین 8 نفر تقسیم می شه که اونم 128 نیست
    وقتی از این 8 نفر کسی نباشه سرعتش به بقیه می رسه اگه هم که هر 8 نفر باشن هر کس همون قدر که حقشه گیرش میاد
    خیلی ممنون از جوابتون. اما....
    اگه تو قراردادی که پارس داره یه نگاه بندازین میبینین که نوشته پکیج خریداری شده توسط شما با تعداد معینی از کاربران شییر می باشد . این چیزی که شما میگین با اصل شییر بودن پکیج نمی خونه یه خورده غیر واقعی

( که البته این قسمتش که ما در حال حاضر می تونیم با سرعت بالاتر از قراردادمون دریافت کنیم درست. اما دوستان قدیمی میدونن که دو سال پیش از این خبرا نبود به هر حال ...)
    Last edited by samangolriz; 06-09-2010 at 20:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من سایت شاتل رو داشتم میخوندم ... یه سری سرویس ART داره که خیلی باحاله! کلا! همه چیز نامحدوده! مثلاً 128اش قیمتش نصف پارس آنلاینه! اینم لینکش:
    کد:
    خدایی از لحاظ قیمت ترکونده! امکانات و اینها چه طوریه خوبه؟ کسانی که خودشون یا کسی بوده که از پارس آنلاین رفته آیا راضیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

سلام
    آقا دوست من میخواد پارس آنلاین بگیره. آیا پارس آنلاین هم مثل شاتل سرعت ها رو برگردونده؟؟
    یعنی الان سرعت شاتل مثل قبل شده؟ میشه بگین سرعت دانلودش چقده؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من سایت شاتل رو داشتم میخوندم ... یه سری سرویس ART داره که خیلی باحاله! کلا! همه چیز نامحدوده! مثلاً 128اش قیمتش نصف پارس آنلاینه! اینم لینکش:
    کد:
    خدایی از لحاظ قیمت ترکونده! امکانات و اینها چه طوریه خوبه؟ کسانی که خودشون یا کسی بوده که از پارس آنلاین رفته آیا راضیه؟
    فعلا شاتلیها اومدن پارس نه برعکس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •