ignore this warnning رو بزن....
ignore this warnning رو بزن....
نه اینم جواب نمیده...
فعلاً بی خیال بشین![]()
یه سوال . چرا دوربین گالاکسی انقدر با کیفیت و طبیعی عکس میگیره ولی دوربین آیفون 4 یه جورایی رنگ و روی مصنوعی میده به عکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
(اول عکسا رو کامل گذاشته بودم ولی به خواطر بعضیا که هنوز از اینترنت نفتی استفاده میکنن لینکشو میذارم
گالاکسی:
آیفون 4:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 10-08-2010 at 15:51.
بنچمارک های به ترتیب : گالاکسی--دیزایر --ا یکس 10
![]()
![]()
]
][
Last edited by SAEEDSAMSUNG; 09-08-2010 at 11:57.
دوستان به نظر من گوشی خیلی خوبی است. بزرگترین ایرادش استفاده از مواد نامرغوب برای ساخت است. همینطور لگوی سامسونگ در بالای گوشی جالب نیست و اگر نبود بهتر بود.
به نظر من كه آيفون رنگها رو زنده تر نشون ميده
گالاكسي انگار يه لايه خاكستري روي عكس كشيده
منم عکس آی فون رو با اینکه یکم غیر واقعی میزنه ولی ترجیح می دم...
کاملا برعکس میگید!ایفون عکسها رو بدجور غیرطبیعی میکنه!من اگه دوستمون نمی نوشت که اون عکس رو ایفون گرفته فکر میکردم کار فوتوشاپ باشه!!به طرز فجیعی غیر طبیعیه!!در ضمن ریویوی gsmarena برتری دوربین گالاکسی رو تایید بفرمودند!!!
![]()
من نگفتم آيفون طبيعي نشون ميده گفتم زنده تر نشون ميده
يعني رنگها رو درخشانتر نشون ميده
بعد شما اين رستوران رو از نزديك ديدين از كجا ميدونين رنگها طبيعيه يا نه
اگه به طبيعي بودن باشه من هيچكدومشون رو طبيعي نميدونم
سامسونگ صندلي ها رو كم رنگ و آيفون پر رنگ گرفته
چيزي كه كاملا مشهوده نويز زياد توي هر دو عكسه
من به شخصه از هردوي اين دوربينا با اين عكسا نا اميد شدم
دوستان یه سوال!!واقعا هم برام مهمه!این طور که فهمیدم بدلیل تحریم از بخش نرم افزاری گوگل اندروید در گوشیهای اندرویدی در ایران نمیشه استفاده کرد!خوب سوال من اینه که من اگه از اینجا(دلیل دارم برای خریدم از ایران) گ.شی رو با گارانتی پارس مایکروتل بخرم وقتی گوشی رو بردم به کشور دیگه ای(هند) میتونم از بخش نرم افزاری اندروید گوشی استفاده کنم؟؟؟شاید سوال خنده داری باشه و جوابش اسون ولی باید مطمئن بشم!!همچنین با روت کردن گوشی اندروید ایا گارانتی اون باطل میشه؟اگه گوشی روت بشه بعدا میشه به حالت قبل از روت کردن برش گردوند؟؟؟؟دوستان جواب صحیح میخوام!مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)