دوستان سرعت 128 اش چقدره؟
دوستان سرعت 128 اش چقدره؟
همین الان من که از تعرفه های قبلی استفاده می کنم سرعت به هیچ عنوان از 40 بالاتر نرفته دیگه چه برسه بخوام تمدید کنم !!
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
!! یکی از دوستان من از صبانت 1MB گرفته سرعتش تا 3 مگ هم می رسه بعد شبانه هم همون 1 مگ سرعت داره !! یک ماهه 18 تومان بعد اینجا ما داریم ضرر می کنیم اونم به چه صورتی !!
عجب شانسی دارما!من 4 روز پیش ثبت نام کردم هنوز وصل نشده ای دی اس الم کاش 4 روز زودتر اعلام میکردن این تعرفه ها رو که من حداقل از این مخابرات دزد نمیگرفتم حالام معلوم نیس قیمتا رو با تعرفه ها جدید بام حساب کنن یا قبلی :(
ظاهرا مخابرات متوجه شد که به این راحتی ها نمیتونه گرونفروشی کنه چون الان دیدم متن بالای جدول تعرفه ها را تغییر داده و نوشته " همچنين هزينه هر دو گيگابايت حجم اضافه 5665 تومان مي باشد" درصورتی که قبلا هرگیگ 5665 بودش
100% موافقم من دانلود فیلم اینا ندارم فقط نرم افزار های زیر100 مگ رو می گیرم...و بیشتر وب گردی و وای فای هستش.....منم میگم حجم رو 5 گیگ کنند... و همون سرعت ها شیانه هم نمیخوایم کیفیت هم بخوره تو سر سرشون.
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
شما یه زنگی بزن واسه من تا 120 میره
شما یه لطفی کن صفحه اول مودمت اون پایین یه down sream/up stream نوشته ببین جلوdata rate چی???ه
از من سایتشون باز نمیشه چرا؟؟؟؟
زنگ زدم گفتند سرعت های از این به بعد اینجوریه !! چون خطوط پیش شماره ما 1 روز قطع بود بعد سرعت ها اینجوری شد !
ای بابا از ما که هنوز قطع نشده شما هم پست قبلیمو یخون و DOWN STREAM UP STREAM و چک کن
سلام
یک تاپیک اعتراض درست کنید.
توی ان قیمت ای دی ای ال مخابرات شهر های دیگر را بنوسید و بالای تاپیک هم یک نظر سنجی بگذارید. (آیا شما از سرویس دهی و قیمت های جدید adsl مخابرات راضی هستید؟)
بعد همه ی افرادی که اینجا ازشون اشتراک دارند توی ان تاپیک به صورت کاملا محترمانه اعتراض خودشون را اعمال کنند.
لینک تاپیک را هم از طریق سایتشون براشون ارسال کنید.
دوستان از من که سایت باز نمیشه از کسایی که باز میشه یکی تاپیکشو تقبل کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)