مخابرات به دلیل اینکه سرعتارو دقیق 128 و زیر اون میبنده وبالای 13 14 دانلود نمیکنه.
از طرف دیگه قرار نیست پهنای باند بخره همه چیز دست خودشونه به همین دلایل ترافیک شبکه معمولا بالا نمیره و اکثر مشترکین در اکثر مراکز راضی هستن.
مخابرات به دلیل اینکه سرعتارو دقیق 128 و زیر اون میبنده وبالای 13 14 دانلود نمیکنه.
از طرف دیگه قرار نیست پهنای باند بخره همه چیز دست خودشونه به همین دلایل ترافیک شبکه معمولا بالا نمیره و اکثر مشترکین در اکثر مراکز راضی هستن.
امروز بالاخره چراغ adsl روشن شد ولی هر کاری میکنم نمیتونم وصل شم یوزر پسم دارم اگه میشه کمکم کنید
تمام کاراکترهای یوزرنیمت رو با حروف کوچیک تایپ کن.
با حروف کوچیک تایپ میکنم از صبح دارم باهاش ور میرم ولی وصل نمیشه که نمیشه دیگه موندم چیکار کنم
سلام به همگی
من هم بالاخره با کلی زدن مخ رئیس مرکز مخابراتی adsl گرفتم(128)
جاتون خال سرعت تا 380 کیلو بایت هم میره
دلیلش چی میتونه باشه؟
چه اروري ميگيري ؟ اصلا نوع كانكتت چيه brid يا ppope ؟
مودمت چيه ؟
معمولا بعد از رانژه مخابرات تا 1تا2 روز طول ميكشه يوزرت فعال بشه ها حواست باشه
این برای دیشبه
البته موقع افت سرعت.
![]()
تبریک می گم
لطفا یه تست هم از speedtest.net بگذار ببینیم وضعیت چی جوریه؟
خدا کنه افت نکنه و همینطور سرعتش بالا بمونه.
ازدیشب تا حالا ساعت 1.20 دقیقه تا الان که 10.11 دقیقه است اینترنت من قطع بوده لعنت بر اون وزیر مفت خور.
تو دو سه روز آینده شیرش بسته می شه.فعلا کسی نبوده سر شلنگ رو جابزنه.
در چند روز آینده خط شما می ره تو کنترل شرعت و متاسفانه این ترافیک مجانی و پهنای باندی که همین جوری داره هرز می ره و بلا استفاده مونده(شاهدش اینه که خودم در چند روز اول سرعت 2 مگ داشتم وبه اینترنت بقیه هم فشاری وارد نمی شد) رو به کسی نمی دن.
من نمی دونم هدف چیه.اگه می خوان مردم به مولتی مدیا یا شبکه های تصویری خارجی دسترسی نداشته باشن که الان همه ماهواره دارن .پس دیگه چه مرضشونه؟اگه دلیلش رو می دونید بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)