تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 228 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بیخودی سرویسم رو از روی پیشگامان جمع آوری کردم

الان سرویس از شاتل میگیرم ، ارتباطات دقیقا مثل زمانی هست که از پیشگامان سرویس داشتم .
    تنها فرقی که کرد این هست که پیشگامان روی خط 16 مگابیت نیز تغییرات گیم انجام داده بود و مثلا پینگ 8.8.8.8 واسم 95 بود ، الان شاتل اینکار رو نمیکنه .
    وضعیت گیم رو فقط در شرایطی انجام میده که سرعت رو به 8 مگابیت کاهش بده ، که واسه من اصلا خوب نیست چون مصرف کننده زیاد هست و پهنای باند بالاتر نیازدارم.
    در نتیجه وضعیت گیم رو هم فعال نمیکنن و پینگ همه جا 15 تا 25 اضافه تر از چیزی شده که روی پیشگامان بود، مثلا 8.8.8.8 الان روی شاتل برای من 114 هست

البته در مجموع هیچ فرقی نکرد ، چون بازی رو با گوگل انجام نمیدن بلکه با سرور های بازی توی اروپا انجام میدن که مثلا پینگ بازی لیگ آو لجنز هیچ فرقی با زمانی که روی پیشگامان بودم نکرده .

محتوای مخفی: پینگ همون خط من در روی شاتل 

2. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

پیشگامان تنها شرکتیه که تو ایران که کیفیت و حجم و قیمتش در مجموع مناسبه. درسته بدون مشکل هم نیست ولی تجربه خودم از شرکتای بزرگ (آسیاتک) و شرکتای کوچیک (فن آوا) و استفاده همزمان دوستام از شرکتای دیگه و تعریف کردن از مشکلات خودشون منو به این نتیجه رسونده که کلا اینترنت بدون ایراد تو این مملکت نداریم. پیشگامان حداقل به استاندارد و خواسته های من از اینترنت نزدیک تره، به خاطر همین دیگه از این شرکت جم نخوردم

4. 3 کاربر از ERF@NIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پیشگامان تنها شرکتیه که تو ایران که کیفیت و حجم و قیمتش در مجموع مناسبه. درسته بدون مشکل هم نیست ولی تجربه خودم از شرکتای بزرگ (آسیاتک) و شرکتای کوچیک (فن آوا) و استفاده همزمان دوستام از شرکتای دیگه و تعریف کردن از مشکلات خودشون منو به این نتیجه رسونده که کلا اینترنت بدون ایراد تو این مملکت نداریم. پیشگامان حداقل به استاندارد و خواسته های من از اینترنت نزدیک تره، به خاطر همین دیگه از این شرکت جم نخوردم
    موافقم سرویسشون خوب بود ، البته بعضی وقتها کلاه برداری میکردن و پهنای باند رو کم میکردن تا مصرفت زیاد نشه
    اما در مجموع واقعا ازشون راضی بودم .

خوشبحالتون که همچین پینگی دارید ، احتمالا تهران زندگی میکنید من اما از مشهد سرویس میگیرم.
    من هرگز توی هیچ ISP چنین پینگی نداشتم ، واقعا آرزو هست که یک سرویس با چنین پینگی داشته باشم.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

روزی نیست که قطعی نداشته باشن

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امشب هم وضعیت تک کانکشن بسیار افتضاح است. 3 رنج IP مختلف را امتحان کردم و همه ی اونها مشکل دار هستند. نکته ی دیگر اینکه حتی با ف.شکن هم مشکل تک کانکشن برای تماشای استریم ( نه لایو استریم ) بهبود پیدا نمی کنه.

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

توییچ درسته واسه من 1080
    خیلی وقته یه مشکلی دارم، وقتی میخوام از سرویسایی مثل توییچ و hbo و hulu و ... استفاده کنم
    باید حتما با کابل lan به مودم متصل باشم. روی وای فای سرعت خیلی افتضاحه، یه موقع درسته یه موقع نه
    سرعت با یوتیوب و اسپیدتست و ... درسته ولی با برنامه هایی که تک کانکشن احتیاج دارن روی وای فای به شدت مشکل دارم
    احتمالا مشکل از مودمم باشه، با وای فای نمیتونه حداکثر پهنای باند رو تو همچین برنامه هایی بده، نوسان سرعت هم که دیگه نگم
    به خاطر این مسئله کلا از سرویس هایی که اسم بردم روی گوشیم نمیتونم درست استفاده کنم، فقط میمونه اندروید باکس و لپ تاپم که اونا کابل lan میخورن
    روتر حرفه ای داشتن هم نعمتیه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این پیشگامان واقعاً به شکل عجیبی مضحک و افتضاح شده است. قبل از ظهر یک محدوده آی.پی (IP Range) خاص بهتر است ( البته منظور من، بطور نسبی نسبت به آی.پی هایی از محدوده دیگر است ) از ظهر تا عصر یک محدوده آی.پی دیگر و از عصر تا نیمه شب یک محدوده آی.پی متفاوت از آن دو محدوده آی.پی دیگر. البته شب ها کلاً افتضاح است و گاهی با توجه به تجربه من، تقریباً با داشتن محدوده آی.پی های مختلف کم و بیش مشکل وجود دارد. با گذر زمان پیشگامان برای من داره بدتر میشه. از آنجایی که در ایران کیفیت اینترنت از یک مرکز مخابراتی تا به دیگری متفاوت است پس احتمالاً می تونم نتیجه گیری کنم که تعداد کاربر ها در مرکز مخابراتی نظری ( منطقه ی 7 شهرداری تهران ) اشباع و حتی بیش از آن شده است و در نتیجه از آنجایی که حکومت مافیایی است و عملاً اجرای قانون ( قانون موجود است __ در 95% مواقع سرعت (پهنای باند) خریداری شده باید در اختیار مشترک قرار گیرد ) نداریم پس شرکت اینترنتی هر جور که دلش بخواد انجام میده و به جهنم که پهنای باند در یک مرکز نسبت به تعداد کاربراش کافی نیست. پولو عشق است.
    دیشب از ساعت 8 بطور تقریبی، مشکل کاهش سرعت شدید داشتم. با خاموش و روشن کردن مکرر روترم ( my router ) سه محدوده آی.پی متفاوت را داشتم که یکی از اونها 5.160 بود و مانند آن دو تای دیگر افتضاح بود ( این رو هم اضافه کنم که چه با ف.شکن ها و چه بدون آنها مشکل وجود داشت. این رو از این جهت گفتم که گاهی در بعضی وبسایت ها مشکل بخاطر سیستم ف. هست ) اعصابمو به هم ریخت ساعت 10 با بخش پشتیبانی تماس گرفتم. بخش جالب داستان داشت آغاز می شد. از من خواسته شد تا آی.پی کارت شبکه تو-کار ( NIC ) ( built-in ) بصورت دستی وارد کنم که واقعاً عجیب بود چونکه این کار رو DHCP روتر انجام میده و واقعاً هیچ تأثیری نداره به هیچ وجه. از من خواسته شد تا dns ها رو تغییر بدم که عملاً فایده ای نداره. به هر روی مودم رو یکبار خاموش- روشن کردم و داداداداننننننننننننننننن ننننن مشکل برطرف شده بود. حالا نکته اینجاست که محدوده آی.پی من همون 5.160 بود که مشکل داشت. در واقع کارشناس فنی داشت همان کاری را میکرد که شعبده باز ها انجام می دهند یعنی منحرف کردن ذهن از نکته اصلی. در واقع شیر فلکه پهنای باند مرکز مخابراتی من یا فقط پهنای باند اتصال من را دستی باز کرد / افزایش داد چونکه تماس گرفته بودم . من بعد از چند دقیقه از سر کنجکاوی روتر را چند بار ریست کردم تا آی.پی با محدوده متفاوت بگیره و حدس بزنید چی شد؟! بله درست حدس زدید 3 چراغ روشن برای شما. همچنان بدون مشکل. خواستم این تجربه را هم با شما به اشتراک بگذارم که همه چی در دستان فراهم کننده خدمت اینترنت است و اگر او بگوید بشو، می شود. هاله لویا ( halleluja )
    در سال 2018 هستیم اما همچنان اندر خم یک کوچه. سیستم فاسد باعث فساد در همه ی زمینه ها می شود. این مشکلات عمدی واقعاً اعصاب آدمو به هم می ریزند اما خب جنبه های مفرح اون هم خالی از لطف نیست.

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

از ساعت 5 تا الان هیچ سایت خارجی باز نمیشه یا اگه بشه هم نصفه لود میشه ، ولی با vpn مشکلی نیست

معلوم نیست چه غلطی دارن میکنن

---------------

مثل اینکه ارتباطی با حمله اخیر به زیر ساخت های کشور داره ، بعضی دوستان هم میگفتن مشکل پیدا کردن
    Last edited by poorya_2; 06-11-2018 at 13:00.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان سلام و خسته نباشید
    می خواستم اینترنت از پیشگامان بگیرم کسی از دوستان هست که در مرکز عرب سرخی باشه در رابطه با پینگ و استریم ویدئو روی سرویس 8 مگ اطلاعاتی از این شرکت داشته باشه؟
    ممنون میشم تجربیاتتون رو به اشتراک بگزارید

- - - Updated - - -

دوستان سلام و خسته نباشید
    می خواستم اینترنت از پیشگامان بگیرم کسی از دوستان هست که در مرکز عرب سرخی باشه در رابطه با پینگ و استریم ویدئو روی سرویس 8 مگ اطلاعاتی از این شرکت داشته باشه؟
    ممنون میشم تجربیاتتون رو به اشتراک بگزارید

13. این کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان اینترنت شما هم قطعه امروز ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •