بعد از تغییر فریمور وقتی وارد قسمت مسیج میشی گوشیت ریست نمیشه
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
بعد از تغییر فریمور وقتی وارد قسمت مسیج میشی گوشیت ریست نمیشه
من یه درخواست از اون ایرانی دارم که فایل فلش فارسی رو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته
ببین برادر من به قول قدیمیها کار را آن کرد که تمام کرد
این دو تا فایل ناقصم بزا برا دانلود که دعای خیر ما پشتت باشه
در ضمن همه چی که پول نیست!(یا هست)
Last edited by FAYAG; 23-08-2010 at 00:14.
بله. کافیه در حالت فیلمبرداری کلید تنظیمات (سمت چپ - پایین) رو انتخاب کرده و بعد از قسمت Resolution ابعاد مورد نظر رو تنظیم کنید.
برنامه های بادا رو نمیشه از تو گوشی نصب کرد؟ جاوا چطور؟
یه سوال دیگه: برنامه های جاوا رو میشه رو مموری هم نصب کرد؟
اقا دمت گرم که فریمور فولش رو گذاشتی ولی خواهشن تو سایت 4share اپلودش کن چون 367 مگابایت دانلودش یه کم سخته
اگه امکان داره یه لینک دیگه برا دانلود فایلهای ناقص بزار
ممنون
اگه این گوشی رو با گارانتی پارس مایکروتل بخرم حنما فارسی رو بطور کامل ساپورت میکنه؟ و اینکه حتما ساخت کره خواهد بود؟
بی زحمت سوال قبلیم رو هم جواب بدبن. خیلی مهمه. ممنون.
آقا من قبلا يه نوكيا باز بودم ولي با وجود گوشيهاي جديد سامسونگ بايد به اين شركت دست مريزاد گفت واقعا محشره هم قيمت هم كيفيت
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:17 AM ----------
راستي من بدون هيچ اطلاعاتي چند وقت پيش از نمايندگي مايكروتل اصفهان يكيش رو با قيمت444000تومان!!!گرفتم كه هم مشكي بود هم اصل كره با كارت طلايي
بله، فقط دقت کنید گارانتی تقلبی بهتون ندن...اگه این گوشی رو با گارانتی پارس مایکروتل بخرم حنما فارسی رو بطور کامل ساپورت میکنه؟ و اینکه حتما ساخت کره خواهد بود؟
بی زحمت سوال قبلیم رو هم جواب بدبن. خیلی مهمه. ممنون.
.................................................. .......................
دوستان عزیزی که گوشیشون فارسی نداره، JpJG2 فول هم روی سایتقرار گرفت، می تونید استقاده کنید. بعدش هم می تونید jh1 رو بریزید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک نیمه مستقیم jpjh1:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by {sahand}; 23-08-2010 at 10:35.
نرم افزار gps درست و حسابی واسش پیدا میشه،مثل گارمین یا ozi explorer ؟ من می خوام واسه کسی بگیرم ولی از نرم افزار می ترسم،مخصوصا gps،دیکشنری و نرم افزارهای کاربردی.
با تشکر
لطفا یکی از کسایی که گوشی رو داره جواب بده. ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)