تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 296 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان من آپشن فایلو دانلود کردم.
    یه چیزش خیلی جالب بود مثلا مسی سرعتش از بالاک کمتر هستش حداقل تیمهای دیگه دیفالت هستن سرعت بازیکنان هم دیفالت کن.بالاک فکر کنم سرعت پیش فرضش زیر 75 باشه ولی حالا حدود 87 شده. من با سخت شدن بازی حرفی ندارم ولی واقعا سرعت تیمهایی مثل آرسنال و رئال و... خیلی بالا هستش.
    درسته شاید برای تیمهای دیگه هم بارسلونا خیلی سرعت بازیکنانش بالا باشه ولی فکر کنم اگه مثلا سرعت بازیکنان رو تغییر ندی بهتر باشه.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان من آپشن فایلو دانلود کردم.
    یه چیزش خیلی جالب بود مثلا مسی سرعتش از بالاک کمتر هستش حداقل تیمهای دیگه دیفالت هستن سرعت بازیکنان هم دیفالت کن.بالاک فکر کنم سرعت پیش فرضش زیر 75 باشه ولی حالا حدود 87 شده. من با سخت شدن بازی حرفی ندارم ولی واقعا سرعت تیمهایی مثل آرسنال و رئال و... خیلی بالا هستش.
    درسته شاید برای تیمهای دیگه هم بارسلونا خیلی سرعت بازیکنانش بالا باشه ولی فکر کنم اگه مثلا سرعت بازیکنان رو تغییر ندی بهتر باشه.

وحید جان لیگ قبلی سخت تر بود من توی این لیگ تازه تیمهای بچه ها رو قوی تر کردم اینقدر غر نزن تو چرا اینقدر آرکید پسندی بابا یک کم برای رسیدن به دروازه حریف برنامه داشته باشی راحت میتونی گل زنی کنی . همش عادت کردی با یک بازیکن سرعتی یک تنه خودتو به دروازه حریف برسونی اینکه دیگه نشد کار میشه تیله بازی .
    تازه کی گفته سرعت مسی 75 هستش . الان سرعت مسی در زمانیکه پا به توپه 89 هستش که سرعت کمی نیست .

علاوه بر اینکه من کمی تیمهای بچه ها رو نسبت به لیگ قبل قوی تر کردم بازیها رو هم 15 دقیقه ای برگزار میکنیم تا بچه ها فرصت کافی برای گل زدن داشته باشن .
    Last edited by 4039; 23-02-2010 at 23:08.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین من با این موافقم ولی طبیعی نیست که مثلا یه بازیکن تیم ذرت کاران از بازیکنانی مثل مسی و دنیل آلوز سرعتشون بیشتر باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین من با این موافقم ولی طبیعی نیست که مثلا یه بازیکن تیم ذرت کاران از بازیکنانی مثل مسی و دنیل آلوز سرعتشون بیشتر باشه
    کی گفته سرعت مسی 75 هستش . الان سرعت مسی در زمانیکه پا به توپه 89 هستش که سرعت کمی نیست وحید معلومه اصلا دقت نمیکنیا .

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

سرعت بالاک رو هم الان نگاه کردم 88 بود یعنی یک واحد کمتر از مسی .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام.
    حسین جان سلام.خوبی؟دیشب ناگهانی غیب شدی رفتی.چی شده بود؟این لیگ داره زیادی مقدماتش طول میکشه.زودتر تمومش کنیم بچه ها ناامید نشن بگن این اولشه وای بحال آخرش.
    در مورد تیم حالا که چلسی رو دادیش رفت من اینتر رو بر میدارم.آپشن فایلم رو زحمتش رو بکش.امشب تا کی هستی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نگفتم سرعت مسی 75 هستش اگه دقت کنی من بلاک رو گفتم. من منظورم سرعت بدون توپ و شتاب بازیکن هستش که یکمی غیر طبیعی هستش.من قبول دارم سرعت تیمهای ما کم بشه ولی نه اینجوری که مثل 10 تا از سرعت بازیکنان تیم ما کم بشه و 10 تا به تیمهای دیگه اضافه بشه. حداقل به تیمهای دیگه اضافه نکن.
    حسین جان یه چیزی میگم ناراحت نشی تو گفتی که سرعت بازیکنان رو به هم نزدیک کردی و توی واقعیت همین جوری هست ولی قبول کن این حرف خیلی درست نیست مثلا الان بازیکنانی مثل بالاک و پائولو فریرا و ... توی واقعیت خیلی سرعتشون کمه و نسبتا به بازیکنانی پرسرعت خیلی فرق دارن.البته می دونم در زمینه ادیت بازی استاد هستی ولی همچنین چیزی توی فوتبال واقعی وجود نداره.
    حالا باز از کلمه آرکید استفاده نکنی
    Last edited by vahidgame; 23-02-2010 at 23:35.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام.
    حسین جان سلام.خوبی؟دیشب ناگهانی غیب شدی رفتی.چی شده بود؟این لیگ داره زیادی مقدماتش طول میکشه.زودتر تمومش کنیم بچه ها ناامید نشن بگن این اولشه وای بحال آخرش.
    در مورد تیم حالا که چلسی رو دادیش رفت من اینتر رو بر میدارم.آپشن فایلم رو زحمتش رو بکش.امشب تا کی هستی؟

سلام دیشب یهو اینترنتم قطع شد اونجا طوفان بود اینجا اثر گذاشت .
    ما الان فقط منتظر شما و چند نفر دیگه هستیم که تیمهاتونو انتخاب کنین . اینتر رو که همون روز اول آرمین برداشت الانم آپشن فایلشو داره .
    بابا باور کن میلان ضعیف نیست جدولی که صفحه قبل گذاشتم رو دیدی اگه ندیدی حتما ببین .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ای بابا.همه تیمها حراج شد رفت که.حالا چرا اصرار داری من میلان رو بردارم.بجز میلان از تیمهای سطح اول چه تیمی مونده.اگه تیمی نیست همین میلان برا من.آخرم حرف خودتو به کرسی نشوندی ها.
    پس با آخرین ترانسفرها آپشن فایل بده.
    نقل و انتقالات داریم یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من نگفتم سرعت مسی 75 هستش اگه دقت کنی من بلاک رو گفتم. من منظورم سرعت بدون توپ و شتاب بازیکن هستش که یکمی غیر طبیعی هستش.من قبول دارم سرعت تیمهای ما کم بشه ولی نه اینجوری که مثل 10 تا از سرعت بازیکنان تیم ما کم بشه و 10 تا به تیمهای دیگه اضافه بشه. حداقل به تیمهای دیگه اضافه نکن.
    حسین جان یه چیزی میگم ناراحت نشی تو گفتی که سرعت بازیکنان رو به هم نزدیک کردی و توی واقعیت همین جوری هست ولی قبول کن این حرف خیلی درست نیست مثلا الان بازیکنانی مثل بالاک و پائولو فریرا و ... توی واقعیت خیلی سرعتشون کمه و نسبتا به بازیکنانی پرسرعت خیلی فرق دارن.البته می دونم در زمینه ادیت بازی استاد هستی ولی همچنین چیزی توی فوتبال واقعی وجود نداره.
    حالا باز از کلمه آرکید استفاده نکنی

وحید جان آخه مسی که مدافع نیست که لازم باشه سرعت بدون توپش زیاد باشه . تو رفتی تاپ اسپید مسیو دیدی فکر کردی این سرعت پا به توپش نه بابا تاپ اسپید سرعت یک بازیکن در زمانیه که صاحب توپه .

من به تیمای دیگه اضافه نکردم . ببین من دقیقا مثل لیگ قبل عمل کردم به این شکل که اول فاصله تواناییهای بازیکنان رو به یک نسبت کم کردم بعد از تیمهای خودمون بین 8 تا 10 واحد کم کردم و دیگه به بقیه تیمها حتی یک واحد هم اضافه نکردم .
    تنها تفاوتی که تنظیمات این لیگ با لیگ قبل داره در اینه که توی لیگ قبل من بعد از کم کردن فاصله تواناییها از تمام بازیکنان چند واحد کم کردم و بعد از اون از تیم های خودمون حدود 8 تا 10 واحد کم کردم . یعنی عملا هیچ فرقی بین تعدیل در این لیگ و لیگ قبلی وجود نداره من اصلا نمیفهمم منظورت چیه اگه متوجه نشدی یک مثال عملی بزنم تا کاملا مساله برات روشن بشه .

درمورد فاصله تواناییها کاملا داری درست میگی مثلا بالاک سرعتش زیاد نیست اما وحید جان اونجا بازیکنان هوش بسیار زیادی دارن اما در این بازی هوش بازیکنان خیلی کمه و ما با هوش انسانی خودمون میتونیم بر حریفان غلبه کنیم روی همین حساب برای اینکه این مساله رو خنثی کنیم مجبوریم بصورت مصنوعی از قدرت تیمهای خودمون کم کنیم . البته این مساله رو باید قبول کنی که توی فوتبال واقعی هم بزرگترین بازیکنان دنیا هم نمیتونن یک تنه یک نیمه رو دریبل زنی کنن و همه رو جا بزارن پس لازمه کمی این مورد رو تعدیل کنیم .

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

ای بابا.همه تیمها حراج شد رفت که.حالا چرا اصرار داری من میلان رو بردارم.بجز میلان از تیمهای سطح اول چه تیمی مونده.اگه تیمی نیست همین میلان برا من.آخرم حرف خودتو به کرسی نشوندی ها.
    پس با آخرین ترانسفرها آپشن فایل بده.
    نقل و انتقالات داریم یا نه؟

محمد جان هنوز تیمهای رئال و منچستر موندن همینطور آرسنال چرا با توافق بقیه بچه ها یکی از اینا رو بر نمیداری ؟

نقل و انتقالات رو باید بچه ها نظر بدن اما اینو بدونین که چند روز وقت میگیره .

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

منچستر خوبه ولی به احترام مسعود جان میذارم برای ایشون.اگه تیم دیگری برنداشته.پس من رئال رو فعلا رزورو میکنم تا ببینم بقیه دوستان چکار میکنن.
    حسین جان اگه ممکنه برای اینکه وضعیت تیمها بهتر مشخص بشه الان اسم همه بچه ها همراه با تیمهاشون بنویس تا همه بدونن کدوم تیمها مونده و راحتتر به نتیجه برسیم.امشب باید حداقل انتخاب تیمها تموم بشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •