تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 481 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام من امروز بالاخره خريدمش وقتي از نزديك ديدمش حال كردم گرفتم 358 تومن با يكسال گارانتي تعويض در صورت اصل نبودن ولي من امروز به يه مشكل بر خوردم اونم اينكه امروز حدود صد تا فايل از يه گوشي ديگه به گوشي خودم بلوتوث كردم البته همون شارژ اولش بود و هنوز تو شارژ نزده بودم كه داشتم مي ديدم باتري زود خالي ميشه البته نه كه خيلي خيلي زود ولي بازم يه كم ولي وقتي كارم تموم شد و منم استفادمو خيلي كم كردم و ديدم كه گوشيم شارژش هنوز سبز بود ولي يه خط مونده بود تا قرمز بشه و ديدم كه ديگه زود خالي نميشه ساعتاي 4 بود و. تا ساعت 12 خالي خالي شد و به زور تونستم خاموشش كنم و الان هم زدم شارژ ببينم چي ميشه و همچنين يكي از دوستان گفت كه من اصلا با عبارت لودينگ بر نخوردم اما مال من اينطور نبود و بعد از اينكه بلوتوثام تموم شد رفتم تو گالري يه ثانيه شد تا عكس ها باز بشه حتي كمتر

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

مقادیری کلیپ و مقادیری آهنگ بر روی گوشی ریختم اونوقت خب معلومه که از کارت حافظه گوشی کم میشه اونوقت نتیجه این شد که سرعت گوشی پایین اومده!!!مثلا میخوام اس ام اس تایپ کنم .چندین ثانیه طول میکشه که صفحه مسیج بازبشه یا چندثانیه طول میکشه تا لیست اسامی باز بشه و....خلاصه اینکه دیگه مثل سایق سریع نیست شاید شنیده های اون دوستمون به این مسئله مربوط باشه
    سلام.
    دوست عزیز غیر ممکنه تغزیبا با این چیا سرعت ویواز کم بشه.
    من تنها احتمالی که میدم ممکنه ماله تمتون باشه.یبار بزار تم فابریک خود گوشی باشه ببین درست نمیشه.

3. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز غیر ممکنه تغزیبا با این چیا سرعت ویواز کم بشه.
    من تنها احتمالی که میدم ممکنه ماله تمتون باشه.یبار بزار تم فابریک خود گوشی باشه ببین درست نمیشه.
    آره حدستون درست بود با تم اصلی خوده گوشی سرعت بهتر شدولی من عاشق تم هستم و تقریبا هرروز تم گوشی رو عوض می کنم پس سرعت رو بیخیال تم رو بچسب

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام اول كه چند روزه اين فروم ه ك شده و من خيلي باهاش مشكل دارم و دوم اينكه ببخشيد من با signsis-gui فايل هامو ساين كردم ولي وقتي مي خوام تو گوشي اجراش كنم ميگه يا تاريخ كوشي اشتباه تنظيم شده يا فالل منقضي شده من فكر مي كنم كه احتمالا يا فايل هاي سر و كي مشكل دارن يا برنامه ي ساين مشكل داره و سوال دوم اينكه من دو شب قبل گوشيمو ساعت 12 زدم شارژ و ديروز ظهر ساعت 12 كشيدمش يعني 12 ساعت و امشب ساعتاي 9 ديگه شارژش قرمز شده بود البته باهاش زياد كار كردم در حد بازي و عكس و بلوتوث و دستكاري تو تنظيمات و كلي كار ديگه در ضمن لطفا يه برنامه ي جي پي اس به من معرفي كنيد چون جي پي اس من كه به اينترنت نياز داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام اول كه چند روزه اين فروم ه ك شده و من خيلي باهاش مشكل دارم و دوم اينكه ببخشيد من با signsis-gui فايل هامو ساين كردم ولي وقتي مي خوام تو گوشي اجراش كنم ميگه يا تاريخ كوشي اشتباه تنظيم شده يا فالل منقضي شده من فكر مي كنم كه احتمالا يا فايل هاي سر و كي مشكل دارن يا برنامه ي ساين مشكل داره و سوال دوم اينكه من دو شب قبل گوشيمو ساعت 12 زدم شارژ و ديروز ظهر ساعت 12 كشيدمش يعني 12 ساعت و امشب ساعتاي 9 ديگه شارژش قرمز شده بود البته باهاش زياد كار كردم در حد بازي و عكس و بلوتوث و دستكاري تو تنظيمات و كلي كار ديگه در ضمن لطفا يه برنامه ي جي پي اس به من معرفي كنيد چون جي پي اس من كه به اينترنت نياز داره
    سلام.

فروم فیل شده نه --.

از اسمارت باید استفاده کرد. یا گارمین.

بچه ها به یه مشکل برخوردم.

یه اس ام اس اومد امروز، ولی وقتی زدم که باز کنه، باز نکرد. انگار نه انگار . فکر کردم فقط همون اس ام اسه. اما sent ها رو هم باز نکرد.

بعد رفتم رو مموری داخلی، دیدم اونجا مشکلی نداره.و اجرا میکنه. کامل. هر چی گوشی رو خاموش روشن کردم، درست نشد. یه بار هم مموری رو در آوردم و دوبار جا زدم نشد.

بالاخره تو pc suite نشون داد.

اگه کسی میتونه، راهنمایی کنه. کارم گیره.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام دوســـت عزیز اگه من بهتون فایل Cer & Key رو درخواست دادم گرفتم که نباید مشکلی داشته باشه شما تاریخ گوشیتون رو به روز کنید و با برنامه کامپیوتر SignSis فایل ها رو ساین کنید و بریزید روی گوشی !
    از برنامه Garmin میتونی برای GPS استفاده کنـــــی
    موفق باشید!

8. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasgh66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    I.R.IRAN

پيش فرض

نظرتون در مورد ظاهر و طراحی ویواز چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام من امروز بالاخره خريدمش وقتي از نزديك ديدمش حال كردم گرفتم 358 تومن...
    سلام
    از کجا و کدوم شهر خریدید؟ من امروز به یکی از آشناها که خودش تو کار خرید و فروش جمله موبایل است گفته بودم برام بخره که گفت تو بازار فروشندگان جزء تو اصفهان میدهند 390 تا 395 که اون از همکار جمله فروش خریده بود 370 یا 373. البته گفته بودم پک کامل برام بخره با فارسی.

** چند روزه که سایت را مستقیم نمیشه وارد شد. کسی میدونه دلیلش چیه؟ این سایت که تا جایی که من میدونم فقط یک سایت تکنیکی و فنی است.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام درسته من گرفتم از شيراز 358 تومن و همچنين همين موضوع رو هم براش مطرح كردم كه من جاهاي ديگه 388 تومن ديدم اونم گفت كه اين واسه گرونفروشيه كه شده 388 و همچنين به من تضمين يك ساله داد كه اگه گوشيم اصل نبود برم عوض كنم اگه ميخواي تا ادرس اطلس موبايل يكي از موبايل فروشي و همچينن تعمير موبايل يعني همونجايي كه خريدم

داره خودمونی میشه burberry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ای بابا مردم تا تونستم پست بدم.چرا فیلتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان من بلد نیستم ساین و ساین کردن و اینایعنی چی
    یک جوانمرد بیاد و یاری بده راهنمایی کنه و از اون اولش بگه باید چیکار کنم
    آقا مردیم از بی برنامه موندن ویواز بی برنامه یعنی هیچچچ
    اسپانیا هم که قهرمان شد
    هوا هم که گرمه مردیم از گرما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •