تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 472 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا جدای از کیفیت ایران خودرو موتورهای xu7,tu5,ef7 چه تفاوتهایی با هم دارن؟
    اخه من شنیده بودم موتور ef7 ساخت مشترک ایران و آلمانه
    EF-7 برای استفاده از گاز ساخته شده و بنزین به عنوان سوخت دوم استفاده میشه. برای همین اون طور که باید و شاید روی بنزین خوب جواب نمیده (مصرفش تو بنزین tu5 بیشتره و قدرتش هم زیاد بالاتر نیست). البته رو گاز خیلی خوب جواب میده از نظر قدرت و مصرف و ماندگاری. دلیل این که ایران خودرو داده این موتورو براش طراحی کنن هم اینه که با توجه به شرایط ایران میخواسته یه موتور پایه گاز سوز داشته باشه وگرنه TU-5 بود و خیلی خوب هم جواب میداد (و هنوز هم جواب میده). اگر هم دقت کنین میبینین که توی سمند های صادراتی از TU-5 و XU-7 استفاده میشه چون کشور های زیادی پمپ گاز ندارن و اون کشور هایی هم که دارن ایران خودرو توشون نمیتونه بازار به دست بیاره.

TU-5 از طرف دیگه برای بنزین ساخته شده، مصرفش کمه و قدرتش هم خوبه. این موتور هنوز روی پژو 207 (207 واقعی نه 206+ که ایرانخودرو به عنوان 207 میندازه تو پاچه ی مردم) استفاده میشه. البته موتور جایگزینش با یک طرح مشترک بین پژو و بی ام و تولید شده. در کل موتور خیلی خوبیه. ولی با اتفاقاتی که جدیدا افتاده و پژو ایرانخودرو رو تحریم کرده ممکنه دیگه اجازه ی تولید این موتورو نداشته باشه که اونوقت خیلی بد میشه.

XU-7 هم یه موتور قدیمیه که دورانش واقعا به سر رسیده. مصرف بالا، قدرت کم و سر و صدای زیاد. پژو از خیلی وقت پیش موتور های سری DW رو جایگزین این کرده. تنها خوبیش گشاور بالاشه (که به خاطر حجم بالای موتوره).

الان همه ی موتور های ایران خودرو کیفیتشون اومده پایین ولی EF-7 به خاطر این که قطعات حساس تری توش به کار رفته و برای بنزین ساخته نشده مشکلات وحشتناکی پیدا کرده خصوصا تو حالت بنزینی. اصلی ترینشون هم روغن ریزیه که تا الان نتونستن درستش کنن و عامل انواع و اقسام مشکلات دیگه هم هست چون ممکنه طرف ندونه سطح روغنش اومده پایین و بعدش قسمت های مختلف موتور میسوزه. من یکی با توجه به چیزایی که شنیدم بهتون پیشنهاد میکنم فعلا ماشین با این موتور نخرین تا این که یه فکری برای بالا بردن کیفیتش کنن. از چند نفر شنیدم که ایرانخودرو داره سعی میکنه که مشکلاتشو درست کنه چون فروشش کم شده ولی این که تلاشش کی به نتیجه میرسه خدا میدونه.

2. 3 کاربر از Lesordiavek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ما یه مدت پیش برای پژو پارس سال اسم نوشتیم. تا چند روز دیگم انشاا... تحویل می دن. اینا موتورش همون xu7 هست؟
    فک کنم تو ایران خودرو نوشته L3 یا L4 ، همون xu7 هست؟

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

L3 با 8 سوپاپ
    L4 با 16 سوپاپ
    Last edited by mohamad skystar; 26-05-2012 at 23:57.

5. این کاربر از hamed999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

کی گفته ef7 با گاز بهتر میسوزونه؟ من خودم بنزینیشو دارم و یکی از اقوام هم گازسوزشو. من که شخصا با بنزینیش مشکلی ندارم.بنزینی من مدل 1 نود و گازسوز اونا مدل 89 .با ان تفاوت که ماشین اونا صدای تراکتور میده ولی مال من نه!مصرفم هم توی شهر رسیده به 8/5 تا 9 .بعضی اوقات که ترافیک زیاده یا کولر میگیرم کمی بیشتر میشه .ایندفعه 30 لیتر بنزین زدم و دیشب چراغ ماشین روشن شد و حدود 360 تا رفته! ماشین الان 8000 کار کرده و فقط 1000 تا تو جاده رفته!
    گاز سوزش هم که روی گاز با کولر خوب جواب نمیده و تو سربالایی ها هم خودش میره رو بنزین،(البته روی بنزین هم با کولر دچار افت توان میشه که باید تاخیر شدید پدال گاز برقی رو هم بهش اضافه کرد!)
    ولی چون پدال برقی داره شما تعویض سوخت رو نمیفهمین.

راستی دوستان ef7 سوار اگه دقته کرده باشید موقعی که ماشین صفر هست روغنش کمرنگ هست ولی وقتی توتال 7000 یا بهران پیشتاز میریزید خیلی پرنگ تر هست! و اینکه بعد از تعویض کم کم صدای موتور بیشتر میشه!؟
    من توی حدود 3000 روغن ماشین رو عوض کردم و بهران ریختم به گفته تعویض روغنی. 5 لیتر ریخت با فیلتر. بعد از اون صدای موتور کم کم بیشتر شد.به توصیه یکی از دوستان در فروم tuningtalk که گفته بودن روغن ماشین رو یکی از نمایندگی ها گفته elfبریز و ایشون هم ریخته،بنده هم بعد 4000 کیلومتر اقدام به تعویض کردم و روغن رو از پایلوت تندر خریدم.بعد از تعویض کم کم صدای موتور کم شد ولی دیگه مثل اولش نشد(اوایل جلوی ماشین وایمیستادی فک میکردی خاموشه!). روغن هم رنگش با روغنی که کارخونه ریخته بود یک رنگ بود؟!
    راستی دوستان در مورد کم شدن صدا اوایل فکر میکردم بهم تلقین میشه ولی قبلا چون صدای موتر زیاد بود توی 3000 دنده عوض میکردم ولی تازه متوجه شدم که الان نزدیکای3500 دنده عوض میکنم!یعنی صدایی که الان توی 3500 میده معادله با صدای 3000 قبلش!
    Last edited by majid_sd2009; 28-05-2012 at 10:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

من می خواستم ef7 بگیرم ولی با خوندن مطالب فروم منصرف شدم
    دوستان من خودم ef7 دارم و راضی هستم ولی ...
    خریدش فعلا زیاد عاقلانه نیست چون اینا دست بردن تو موتور و خودشون دارن بعضی از قطعات رو میسازن. نمونش اویل ماژول که از نماندگی بیای بیرون روغن ریزیت شروع میشه و احتمال اب روغن قاطی کردنت هم زیاده!
    نمونه های قبلی هم که لطف میکردن بد مونتاژ میکردن و بعضی ها مشکل داشتن. راستی بعضی ها میگن شمعهای ماشین رو هم به جایه اینکه fr8de (اگه درست نوشته باشم)بندازن،شمع xu7 میندازن جاش!
    به نظر من فعلا توی ایران تندر 90 تو این رنج قیمت بهترین گذینس!به دلیل مصرف پایین. جلوبندی خیلی خیلی قوی(دامادمون داره، اگه بدونید باهاش کجاها میره و چه کارا میکنه!)گریبکس خوب. بدنه مقاوم. فقط من از داخلش زیاد خوشم نمیاد.

دوستان ببخشید جاش اینجا نیست ولی راه حلی برای خفه کردن صدای قرچ قرچ درها دارید یا نه؟ جدیدا یک صدای دیگه هم اضافه شده انگار تو دست اندازها و سرعت گیر ها در میخوره به بدنه و صدای تق تق یا همون لق لق میاد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من یه سمند سو رن موتور ملی گرفتم. از همه جاش روغن میده. تحویلی اردیبهشت 91 !!!! بابا بی خیال. زورمون که نمیرسه

9. این کاربر از daeedavood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

قابل توجه تمام EF7 سواران که ماشینشان را بعد از مهرماه 90 تحویل گرفتند

دیشب مهمان یکی از دوستان که در مرکز تحقیقات ایران خودرو کار میکند بودیم ایشان یکی از کارشناسان پروژه موتور ملی هم بوده و گفت بعد از تحریم ها در سال گذشته آلمان واشر سرسیلندر و بعضی از واشرهای حساس موتور را به ایران خودرو نداد و مجبور شدیم خودمان بر اساس مواد موجود تولید کنیم و متاسفانه واشر سرسیلندر EF7 های تولید نیمه دوم سال 90 به بعد همه از نوع ایرانی هستند که داخلش یک نوع آلیاژ مس نامرغوب استفاده شده و هنگام سوختن مثل ترکش وارد سرسیلندر و پوسته سیلندر میشه و کل موتور باید تعویض بشه پس دوستان توجه داشته باشند که اگر خدای ناکرده ماشینشون واشر سوزوند باید کل موتور تعویض بشه و دردسرهای زیادی داره و حداقل ماشینشون دو ماه میخوابه.
    جالب اینجاست که هنوز هم نتونستند تکنولوژی ساخت اون آلیاژی که در واشر اصلی استفاده شده رو بدست بیارند و همچنان از واشرهای نامرغوب استفاده میشود!
    وای به روزی که یک بیچاره ای واشر سرسیلندرش موقع اتمام گارانتی بسوزه....

نقل قول از یکی از دوستان در tt

اینم ادرس نقل قول
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadghd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    در رابطه با فرمون EF7 سوال داشتم (البته نمیدونم با بقیه سمندها فرق داره یا نه) موقعی که در حالت ایستاده فرمون رو میچرخونم با پرش میچرخه (نرم و یکنواخت نمیچرخه) این عادیه یا اینکه مشکل داره. الان ماشین 8000 تا کارکرده.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

این چند روزه کسی ef7 صفر دیده کسی تحویل گرفته باشه؟؟
    فکر میکنم تولیدش کلا متوقف شده من یکی که از خیر ماشینه گذشتم الان 45 روزه تاخیر داشته.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

این چند روزه کسی ef7 صفر دیده کسی تحویل گرفته باشه؟؟
    فکر میکنم تولیدش کلا متوقف شده من یکی که از خیر ماشینه گذشتم الان 45 روزه تاخیر داشته.
    تولیدش متوقف نشده دوست من.
    احتمالا برای نصب ایربگ سرنشین این تاخیر به وجود اومده.

15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •