سلام
سرعتش داغونه.
وایرلس؟؟؟؟!!!؟؟؟؟!!!!
اینترنت وایرلس مبین نته که وایمکس میده.همون شرکت جهان نما.نمایندگی مبین نت هم هست!
نه من از بی سیمش سرویس نداشتم.
ولی پکیجهای گرون و بی کیفیتی داره.
دانلود شبانه هم هلزونی.
سلام
سرعتش داغونه.
وایرلس؟؟؟؟!!!؟؟؟؟!!!!
اینترنت وایرلس مبین نته که وایمکس میده.همون شرکت جهان نما.نمایندگی مبین نت هم هست!
نه من از بی سیمش سرویس نداشتم.
ولی پکیجهای گرون و بی کیفیتی داره.
دانلود شبانه هم هلزونی.
Last edited by Hamed DC; 11-10-2011 at 13:03.
سلام
اون واسه قشنگیه!!!اون اولا چند روزی کار کرد و بعدش خودبخود از کار افتاد!!!
راستی اعتباری هستی یا دائم؟؟؟
سه ماهست برا من.الان ترافیکم داره تموم میشه پس چیکار کنم؟کجا ترافیک بگیرم؟
یعنی مخابرات نمیشه انلاین ترافیک خرید؟! اینجوری که خیلی مصیبته!
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
به نظرم واسه ملی هم افتضاحه
دیگه حداکثر پینگ باید 50 باشه منتها پینگ با سرور ملیمون هم جالبه![]()
منم چون حجمی دارم و الان راضیم که شما گفتید این نامحدود روی 2مگ بود که کمی وسوسه شدم که با راهنمایی شما پرودنش بسته شدسلام
والا به نظرم نگیری راحت تری! من 2 هفته بیشتره گرفتم و حقیقتش اوایل سرعت خوب بود ولی بعدش سنگ اندازی کردن شدید!! حتی کارم کشید با تهران مرکز فروش و پشتیبانی و... کلی صحبت کردم اخرش بهم گفتن ما قراره حداقل سرعت رو تضمین کنیم که میکنیم و این تعرفه های نامحدود برامون صرف نداره نتیجش سرعت 512 رو میبندیم رو 9 10 کیلوبایت... اینه که میگم به این زودی ها این قانون رو درست اجرا نمیکنن و زیر ابی میرن
این از نامحدود پارس ولی در مورد شرکت های دیگه حقیقتش نمیدونم چون خودم نگرفتم ولی مخابرات رو یکی از دوستان نزدیک ما گرفته راضی نیست ولی همین نت گستر که خودمم ازش سرویس میگیرم روزاش خوبه شباش هم اوایل بد بود اواخر خوب شده بود بالای 2 گیگ میگرفت
شما تو مودم نگه کن ببین down stream خطت رو چنده؟ مال من که 256 بود بسته بودن رو 1.5 مگ...
down stream هم توی مودم 2048 هست ولی در قسمت اطلاعات کاربر پارس آنلاین 1.5 مگ ذکر شده
شبا تا سه شب پیش بالای 2 گیگ میزد که از اون به بعد خراب شده به 200 مگ هم نمیرسه نمیدونم چه مرگشه
خط من که 512 هست رو یک هفته بسته بودن رو 2 مگ بعدش بستن رو 85 کیلوبیت
منم هی میخوام برم درستش کنم وقت نمیشه... همون محدود رو داشته باشی بهتره فعلا
نه متاسفانه.باید واسه 2هزارو200 تومن وایسی صف بانک !!!
البته اعتباری اینجوره.دائمی باشه واسه هرگیگ ترافیک مازاد میاد رو قبض.
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
سلام
شما برو دفتر خدمات ارتباطی اونجا بپرسی بت میگن !
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
شاتل وایرلس آورده ؟
شما تعرفه هاشو داری ؟
سلام به همگه دوستان گل و هم استانیهای عزیز.
خوبی کمال جان.
راستی خبرهایی از کاهش قیمت تعرفه های اینترنت محدود توی نت خوندم.
ظاهرا با اومدن نامحدودها،محدود باید کاهش قیمت داشته باشه.
فقط خداکنه که مثل قانونهای قبلی، فاصله تصویب تا اجرا چند اسل طول نکشه!!!
سلام حامد جان. مخلصم.
جدا؟
والا این نامحدودا هم به درد خودشون میخوره.فقط خواستن یه تعرفه بذارن که زیرساخت بشون گیر نده وگرنه درامد اصلیشون از همین سرویسای محدوده.
البته یچیزم نباید فراموش کرد اینجا ایران![]()
والا شاتل که تازه اومده اتفاقا بخاطر ورودش یک هفته شرکت های پارس انلاین بدون هزینه اولیه ای دی اس ال میدادن ولی اینکه وایرلس میده رو از یه بنده خدایی شنیدم مطمئن نیستم
و البته برگه های تعرفه هاش رو همه جا پخش کرده بود! فکر کنم چون اول کارشه هر کی ازش سرویس بگیره حالشو میبره از شبانه و روزانه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)