فکر کنم لپتاب Compaq Persario CQ56-102SE که از شرکت اچ پی هستش واسه شما خوب باشهرم و cpu کم نیست؟من نت بوک استفاده نکردم تا حالا این واسه کارای معمولی جواب میده؟حالا 450 تومنم باشه اشکال نداره
فکر کنم لپتاب Compaq Persario CQ56-102SE که از شرکت اچ پی هستش واسه شما خوب باشهرم و cpu کم نیست؟من نت بوک استفاده نکردم تا حالا این واسه کارای معمولی جواب میده؟حالا 450 تومنم باشه اشکال نداره
یه سیستم زیر 13 اینچ میخاستم بگیرم...کارم در حد آفیسه...البته سی پی یوش دو هسته ایی باشه...نت بوکای 10 اینچی یه خورده کوچیکن.......دوستان چی پیشنهاد میکنن؟
ولی این که 15.6 مانیتورش یه چیزی حدود 10 میخوام![]()
کسی جوابی نداره
یه لپتاب زنانه با کلاس و شیک میخوام واسه مامانم. 13 اینچ سامسونگ یا سونی باشه واسه کارهای آفیس و اینترنت ویندوز 7 و روون باشه
قیمت 500 تومان حالا یکم اینور اونور ولی 550 بالاتر نره.
مثلا رم 2 - سی پی یو 1.7 تا 2 هارد 200 250 گرافیک 256 شارژ زیاد نگرداره سبکم باشه. للفا یه لینکم ازش بزارید مشخصاتشو ببینم) تشکر
سلام دوستان.من بعد از کلی بررسی در محدوده زیر 700 تومان آخر سر به HP 4520 CORI3 رسیدم با گرافیک 1گیگ 6370 ati .میخواستم نظرات اساتید عزیز هم بدونم.نکاتی که برام مهمه ایناست :
کیفیت و وضوح خوب صفحه نمایش ( اهل بازی نیستم نهایت یه فیفا بازی کنم فقط با چند تا نرم افزار گرافیکی مخصوص عکس وفیلم کار میکنم و نرم افزارهای آفیس , MSP , PRIMAVERA ) به علاوه زاویه دید مناسب
شارژ خوب حداقل 3 4 ساعت.سرعت خوب در عمل.طراحی زیبا
وزن مناسب ( من چون تا حالا لپ تاب نداشتم نمیدونم 2.7 کیلو وزن سنگینی محسوب میشه یا نه؟) داغ که نمیکنه.
در ضمن مدل ایسر 5742 با گرافیگ جیفورس 540M از لحاظ تمامی مشخصات با این یکی است.با توجه به کاربریم کدوم مناسبتره؟
ميني لپ تاپ solidworks رو جواب نميده
با اين قيمت 13 اينچ پيدا نميشه چه برسه به اينكه سوني يا سامسونگ باشه .حداقل 1 تومن بايد كنار بذاري
پيشنهاد من نت بوك هست مثلا مدل Ideapad S10-3 لنوو 450 ت
سلام يک لب تاب برای خواهرم ميخواستم قيمت 500،600
1-زيبا باشه
2-سرعتش هم خوب باشه
3-wireless , bluetooth , ram rider
4- صفحه نمايش "15 به بالا
ممنون
هنوز واسش اسم نزاشتن؟![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)