یه توصیه برادرانه:
شما یکمی لحنتو درست کنی همه چی حله شوخی و جدیت معلوم نیست و بچه ها دچار سو تفاهم میشن و اونوقت اینطوری جوابت رو میدن.....
یه توصیه برادرانه:
شما یکمی لحنتو درست کنی همه چی حله شوخی و جدیت معلوم نیست و بچه ها دچار سو تفاهم میشن و اونوقت اینطوری جوابت رو میدن.....
چرا... من بردم!
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
شوخی کردم... جدی نگیرین!!!
احتمالا اواخر تیر ماه باشه عزیزان
شاد و نوکیایی باشین
[QUOTE=NOKIA_N95;5167543]ولی یکسری از این موارد واقعیت داره
نه؟
یه سوال چجوری تو ایکس 6 فایلی رو که دریافت میکنی توی گالری سیو شه.هر کاری میکنم فقط توصندوق دریافتی میمونه
دلت خون نشه ممنون واسه رفاقتت بهتر نیست جای تاپیک بری پایگاه سر کوچه مردم رو ارشاد کنی متآسفم واسه یک تصویر مجاز اینطور پاکش کردی بای واسه خودم متآسفم که تو ایرانم
دوستانی که گوشی های فارسی داشتند آیا با آپدیت نرم افزار گوشی (فریم ویر ) مشکل آنها با gps حل شد؟؟
A-GPS و internl GPS به منوی position method اضافه شد؟؟؟؟
لطفآ اطلاع بدید .
با تشکر
از دوستان عزیزم خواهش میکنم لطفآ اطلاع بدین
[QUOTE=nokiax6;5167859]این سخن رو از زبان من نگو سخن نوکیا 95 هست ؟![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان محترم من از طریق خود برنامه softwar updater گوشی با استفاده از gprs ایرانسل نرم افزر گوشی رو آپدیت کردم. حجمش حدود 3.10 ( سه و ده ) مگابایت بود و کاملآ تعجب کردم که نه به اون 130 مگابایت نه به ان حجم کم. خلاصه عرض کنم گوشی پس از دانلود کردن ریستارت شد و روی lcd گوشی نوشت updating و یه خطی بار مانند پر شد و گوشی روشن شد و کد *#0000# رو زدم دیدم زده ورژن 21 .
اما تنظیمات gps درست نشده. یعنی هنوز توی positioning method فقط blutooth gps و wifi/network هستش و حتی منوی positioning server هم نداره.
لطفآ راهنمایی کنید و نظر بدین.
با تشکر
بابا دست ایشون نیست که! مدیرا حذفش کردن... ایشون فقط بهت هشدار داد که اذیت نشی... همین!
شاد باشین![]()
شما توی یه مجموعه مجازی-اجتماعی ثبت نام کردی که متناسب اون برای تبادل اطلاعات باید قوانین رو بپذیری....گویا شما فقط تیک قبول دارم رو زدی و مطالعه نکردی....آواتار مستهجن و سیاسی خلاف قوانین انجمن هست و حذف میشود.
با تشکر.
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------
خوب با گوشی همیشه کمتر هست....چون شما کل برنامه رو یه جا نمیگیر ی و فقط آپدیت هارو میگیری....
شما چه تغییراتی توی این ورژن دیدی؟
ورژن مپ چنده؟!
من روی n86 با مپ ورژن 3.01
تست کردم شد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)