تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 323 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

پس بلاخره تصمیمتو گرفتی!! تبریک می گم
    پی وان همون گوشی ماشین حسابی سونیه
    یه توصیه برادرانه:
    شما یکمی لحنتو درست کنی همه چی حله شوخی و جدیت معلوم نیست و بچه ها دچار سو تفاهم میشن و اونوقت اینطوری جوابت رو میدن.....

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

خبری از قرعه کشی نوکیا که قرار بود تو دهم تیر ماه انجام بشه بین خریداران با گارانتی اصلی نشد؟ قرعه کشی بنز SLK فکر کنم بود
    چرا... من بردم!

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------

شوخی کردم... جدی نگیرین!!!
    احتمالا اواخر تیر ماه باشه عزیزان

شاد و نوکیایی باشین

داره خودمونی میشه nokiax6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

[QUOTE=NOKIA_N95;5167543]
    اینایی که گفتم ایرارد نبود واسه ایکس 6 ... یه شوخی بیش نبودن واسه این که قید ایکس 6 رو بزنی
    ------------------------------------
    ولی یکسری از این موارد واقعیت داره
    نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یه سوال چجوری تو ایکس 6 فایلی رو که دریافت میکنی توی گالری سیو شه.هر کاری میکنم فقط توصندوق دریافتی میمونه

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض اعتراض

اولا سلام داداش من // این مرامت منو کشته بی وفا این رسمش نیست
    این چه آواتوریه بابا زشته.... دل آدمو خون می کنی با این کارات

تو که گوشی رو نداری از کجا فهمیدی هنگ داره؟
    این گوشی تو زوم اصلا هنگ نداشت فقط یه مشکلی داشت که زومش می پرید و آسه آسه زومش بالا پایین نمی شد.تو ورژن جدیدم همونطوریه

من مصلحت می دونم اگه نخریدی نخر اگه نوکیا خواستی همون ان8 رو بخر چون خیلی وسواسی هستی اصلا خواست ههاتو برآورده نمی کنه.بخصوص صفحش زیر نور آفتاب خونده نمیشه چون اهوازی و هی نور آفتاب مثل پتک رو سرته این صفحه واست نامناسبه. دوربینشم حرفی واسه گفتن برات نداره. از نظر باندگو هم که خش خش داره از لحاظ صدای مخاطب هم که ضعیفه. از اون بدتر در پشتی گوشی لقه. بدتر از اون باتری سی موس نداره و اگه سیمکارت رو درآری ساعت و همه چیش می پره

دوستان توجه کنند این توضیحات فقط مربوط به تی توجون هستش شما به این پست توجه نکنید
    دلت خون نشه ممنون واسه رفاقتت بهتر نیست جای تاپیک بری پایگاه سر کوچه مردم رو ارشاد کنی متآسفم واسه یک تصویر مجاز اینطور پاکش کردی بای واسه خودم متآسفم که تو ایرانم

6. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستانی که گوشی های فارسی داشتند آیا با آپدیت نرم افزار گوشی (فریم ویر ) مشکل آنها با gps حل شد؟؟
    A-GPS و internl GPS به منوی position method اضافه شد؟؟؟؟
    لطفآ اطلاع بدید .
    با تشکر
    از دوستان عزیزم خواهش میکنم لطفآ اطلاع بدین

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض اعتراض

[QUOTE=nokiax6;5167859]

ولی یکسری از این موارد واقعیت داره
    نه؟
    این سخن رو از زبان من نگو سخن نوکیا 95 هست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    دوستان محترم من از طریق خود برنامه softwar updater گوشی با استفاده از gprs ایرانسل نرم افزر گوشی رو آپدیت کردم. حجمش حدود 3.10 ( سه و ده ) مگابایت بود و کاملآ تعجب کردم که نه به اون 130 مگابایت نه به ان حجم کم. خلاصه عرض کنم گوشی پس از دانلود کردن ریستارت شد و روی lcd گوشی نوشت updating و یه خطی بار مانند پر شد و گوشی روشن شد و کد *#0000# رو زدم دیدم زده ورژن 21 .
    اما تنظیمات gps درست نشده. یعنی هنوز توی positioning method فقط blutooth gps و wifi/network هستش و حتی منوی positioning server هم نداره.
    لطفآ راهنمایی کنید و نظر بدین.
    با تشکر

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دلت خون نشه ممنون واسه رفاقتت بهتر نیست جای تاپیک بری پایگاه سر کوچه مردم رو ارشاد کنی متآسفم واسه یک تصویر مجاز اینطور پاکش کردی بای واسه خودم متآسفم که تو ایرانم
    بابا دست ایشون نیست که! مدیرا حذفش کردن... ایشون فقط بهت هشدار داد که اذیت نشی... همین!

شاد باشین

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

شما توی یه مجموعه مجازی-اجتماعی ثبت نام کردی که متناسب اون برای تبادل اطلاعات باید قوانین رو بپذیری....گویا شما فقط تیک قبول دارم رو زدی و مطالعه نکردی....آواتار مستهجن و سیاسی خلاف قوانین انجمن هست و حذف میشود.
    با تشکر.

---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:41 AM ----------

سلام خدمت دوستان عزیز
    دوستان محترم من از طریق خود برنامه softwar updater گوشی با استفاده از gprs ایرانسل نرم افزر گوشی رو آپدیت کردم. حجمش حدود 3.10 ( سه و ده ) مگابایت بود و کاملآ تعجب کردم که نه به اون 130 مگابایت نه به ان حجم کم. خلاصه عرض کنم گوشی پس از دانلود کردن ریستارت شد و روی lcd گوشی نوشت updating و یه خطی بار مانند پر شد و گوشی روشن شد و کد *#0000# رو زدم دیدم زده ورژن 21 .
    اما تنظیمات gps درست نشده. یعنی هنوز توی positioning method فقط blutooth gps و wifi/network هستش و حتی منوی positioning server هم نداره.
    لطفآ راهنمایی کنید و نظر بدین.
    با تشکر
    خوب با گوشی همیشه کمتر هست....چون شما کل برنامه رو یه جا نمیگیر ی و فقط آپدیت هارو میگیری....
    شما چه تغییراتی توی این ورژن دیدی؟
    ورژن مپ چنده؟!
    من روی n86 با مپ ورژن 3.01
    تست کردم شد....

12. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •