این نجف اباد مال کدوم استانه![]()
این نجف اباد مال کدوم استانه![]()
ماله شهر اصفهان
فکر کنم یکی از شهر های اطرافش باشه که تقریبا 70 کیلومتری هست
اگر معلم جغرافیا و تاریخت مثل ما یک سال مهربان و یک سال خشمگین بود
همه این ها را مثل من بلد می بودی![]()
من یادم نمیاد سحری چی خوردم تو منو داری یاد 7سال پیش میندازی![]()
یه خبر فوری ...
امسال دانشگاه تهران جنوب دیگه انقدر دانشجوی صنایع گرفته ، دیگه خودشون هم فهمیدن تو دانشگاه جا نمیشن ، رفتن براشون یه دانشکده ی جدا زدن توی میدون شهدا . البته همون دانشکده ی علوم انسانی هاست .
در ضمن قابل توجه بچه های تهران جنوب ، که ترم اول هم توی یکی از دانشکده های تهران جنوب که توی خیابون انقلاب هست کلاس ها تشکیل میشه ...
شرمنده تو بحثتون دخالت میکنم ها ولی یعنی شما یادت نمیاد ما سال دوم و سوم دبیرستانم تاریخ جغرافی داشتیم؟7 سال دیگه چرا؟![]()
سلام
بچه ها من شیمی کاربردی یه شهرستان دیگه زدم یعنی انتخاب اولم بود قبول شدم به نظر شما میصرفه برم یا
سال بعد ریاضی شرکت کنم یا همین تجربی (رشته خودم) که تو شهرستان خودم در بیام نمی دونم چرا از اول هم تو همین نزدیکی ها نزدم![]()
شیمی کاربردی زیاد رشته جالبی نیست
یکی از بچه ها داره میره اصلا راضی نیس
حالا خود دانی
Last edited by ehsann69; 05-09-2009 at 11:35.
سلام دوستان. من IT شبستر قبول شدم ( call me a brain master ) ولی متاسفانه توی این دو سال اخیر فقط تونستم تعداد اندکی از دروس پیش دانشگاهی رو پاس کنم (زبان و زیست و ادبیات) و برای گرفتن مدرک پیش دانشگاهی باید الباقی رو پاس کنم. از اون جایی که دانشگاه آزاد موقع ثبت نام مدرک پیش رو هم می خواد، می خواستم بدون نمی شه حالا یه جوری -( ماده ای، تبصره ای، چیزی...)- رفت و ثبت نام کرد. مثلا یه ترم مرخصی بگیرم و برم تو این یه ترم مدرک پیشمو بگیرم؟
من نجف ابادو دیگه نگاه نکردم کلی همه رو نوشته هر کی باید زحمت بکشه بره ببینه روزش کیه؟6تا عکس 4*3 کپی و عسل شناسنامه و کارت ملی و اصل دیپلم اگر کپی باشه باید سفته500.000تومانی بدین که تا 2 سال مدرکو می یارین برای این بار اول هم 50 هزار تومان اضافه می گیرن 4000ریال هم هزینه بیمه دانشجویی
Last edited by shahrzad20; 05-09-2009 at 12:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)