تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 192 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

داره خودمونی میشه nakeshman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ایران آزاد ؛ در آینده ای نه چندان دور

پيش فرض

دوستان مدل Acer Aspire 3810TG مدل CPU اینه :Intel Core 2 Solo 1.40GHz 3MB

میخوام بدونم این Solo چیه ؟ آیا همون Core2Dou هست یا چیزی دیگس ؟ قدرتش چجوریه آخه 1.4 گیگاهرتز هست

ممنون
    شما اینجا رو مطالعه کنی در موردش بحث شده
    تاپیک نظر خواهی در مورد مدل ACER ASPIRE 4810Tو ACER ASPIRE 3810T
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه hamidhassas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

12

سلام به دوستان عزیز
    آقا ما بالاخره بعد از کلی کنکاش و محدودیت ! یک عدد 5738G جدید به صورت اقساطی تهیه کردیم!
    البته به خاطر شرایط خاص فروش مجبور شدم از دوست پدرم بخرم که اون نامرد هم خیلی گرون میداد. 880 تومن .
    که با سود اقساط 10 ماه 1 تومن پام در اومد دیگه .ولی باز میگم نیاز داشتم به لپتاپ و مجبور شدم با این شرایط بخرم.
    لپتاپ زیباییه . قشنگ تر از عکس هاش و یا پشت ویترین هست از نزدیک. فقط چند تا نکته ی منفی کوچیک به نظرم داره :
    یکی 4 تا دکمه ی جهت هاش هست که از حالن استاندارد خارج شدن و برای جا دادن کیبورد کامل کوچیکترشون کردن و 1 خورده بد قلقه . اون 4 تا کلید های مهمین , نباید این کارو باهاشون میکردن.
    نکته ی بعدی براق بودن زیاد مانیتور هست که تو نور روز . مثلا وقتی ضد نور نشستید کیفیت دید رو پایین میاره. توی شب و یا نور های معمولی کیفیت مانیتور کاملا قابل قبوله.
    کسی میدونه واسه چی مانیتور ها رو glossy میکنن ؟ خیلی چیز مزخرفیه !
    از صداش هم با توجه به تعریف دوستان انتظار 1 چیز خیلی گولاخ داشتم ولی صدای hp پدرم با اسپیکر altec lansing خیلی بهتره . ولی در کل صدای جالبی داره.
    اینا نکات کلی و عمومی لپتاپمون.
    روی کارتون و بدنه لپتاپ لیبل خورده cpu : t6500 2.1 ولی توی سیستم و نرم افزار ها هر جا نگاه کردم cpu :t6600 2,2 بود.
    لیبل vga هم ati HD 4570 512 mb هست ولی باز طی کند و کاو توی خود ویندوز و نرم افزار ها حافظه گرافیک رو 1گیگابایت از نوع ddr3 میزنه!
    در کل راضیم از لپتاپ . با اینکه من همیشه از لپتاپ بزرگ بدم میومد و 1 چیز کوچولو دوست داشتم . هر چی منتظر 4736 g موندم نیومد دیگه.
    توی قیمت 750 تا 830 فوق العاد ه س این لپتاپ تو خریدش شک نکنید .من 1 خورده تو فکرم که در نهایت
    دارم1 تومن پول میدم . nw با کانفیگ نسبتا مشابه میتونستم بردارم .... (البته اگه پولم نقد بود که خوب نیست )
    ولی طبق همون اصل بیخیال همه چی! همین جا اعلام میکنم از خریدم خیلی راضیم .
    فقط امیدوارم کیفیت ساخت لپتاپ تا 3 سال آینده جواب بده و دستمون رو تو حنا نذاره.
    سوالی داشتید در خدمتم . تست با نرم افزارهای cpu z & gpu z رو هم براتون میذارم.
    با تشکر از دوست خوبمون حمید عزیز و سایر دوستان که از اطلاعات خوبشون تو زمینه ی خرید نهایت استفاده رو بردیم

دمت گرم اگر تست با نرم افزارهای cpu z & gpu z رو هم برامون بذاری

راستی مگر چند مدل 5738G تو بازار هست

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان يك نگاه هم اينجا بندازين شايد جالب باشه:

کد:

4. 2 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه peter-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    المان

پيش فرض

محصول جدید ایسر هست و سیستم بسیار قوی هست ... جالبه در این رنج قیمت هارد و رم بسیار خوبی داره و انتخاب اول اشخاصی هست که دنبال خوب و قوی در ایسر هستند

جالبه خروجی D-Sub هم داره برای اتصال به مانیتورها و سیستم های دیجیتال که HDMI ندارند

Genuine Windows Vista® Home Premium*Intel® Pentium® Dual Core T4200(2.0GHz, 1MB cache, 800MHz FSB)*1 x 2GB+ 1 x 1GB DDR3 Memory*320GB SATA 5400rpm HDD*DVD Super Multi Drive*15.6"" WXGA Wide Screen CrystalBrite (1366x768)* NVIDIA® GeForce® G105M with up to 2303 MB of TurboCache™ (512 MB of dedicated DDR2 VRAM) * Bluetooth® 2.0+EDR * Intel® Wireless WiFi Link 5100 (dual-band quad-mode 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED® network connection, * Dolby®-optimized surround sound system with two built-in stereo speakers * Acer Bio-Protection fingerprint solution * Independent Numeric Keypad * 5-in-1 card reader (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD) * Four USB 2.0 ports * HDMI™ port with HDCP support * External display (VGA) port* 48.8 W 4400 mAh 6-cell Li-ion battery pack * 3-pin 65 W AC adapter *2 year pick up & return WTY*

ج
    در ضمن رم گرافیکی اش VRAM DDR2 هست نه DDR3 ! هرچند چیپست توانایی نصب DDR3 را هم دارد

کارت گرافیکش برای قیمتش خوبه :

کد:
    مقایسه کنید G105 را در لیست :

کد:
    همه اینا یک طرف خواندن بلوی ری طرف دیگه

5738zg بلور ری می خونه
    الان تو مشهد 720 با گارانتی هستش
    فقط نمی دونم سیم می خوره یا نه
    الان تو بازار غیر از وایو های میلیونی فقط اینه كه بلوری داره
    اگه اشتباه نكنم
    سلام حمید خان طبق گفته های بالا بریا من سوال پیش اومده که
    بلاخره زد جی از اول ddr2 بوده یا ddr3 چون رجیستر جان گفته که drr2 هست
    بعد من پرسیدم ازت بلو ری داشت گفتی نه اما پست های بالا یه چیز دیگه میگن؟
    داستان چیه؟

داره خودمونی میشه hamidhassas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

12 تفاوت بین کارت گرافیک های لب تاپ های مدل Z-ZG-G Acer Aspire 5738

تفاوت بین کارت گرافیک های لب تاپ های مدل

Acer Aspire 5738
    Acer Aspire 5738Z
    Acer Aspire 5738ZG
    Acer Aspire 5738G

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تفاوت بین کارت گرافیک های لب تاپ های مدل

Acer Aspire 5738
    Acer Aspire 5738Z
    Acer Aspire 5738ZG
    Acer Aspire 5738G

: 5738ZG , 5738G

ATi Mobility Radeon HD4570 512MB up to 1024MB

: 5738 , 5738Z

Intel GMA 4500M

که ATI 4570 خیلی خیلی بهتره . اصلا قابل مقایسه نیستند با هم .

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    آقا ما بالاخره بعد از کلی کنکاش و محدودیت ! یک عدد 5738G جدید به صورت اقساطی تهیه کردیم!
    البته به خاطر شرایط خاص فروش مجبور شدم از دوست پدرم بخرم که اون نامرد هم خیلی گرون میداد. 880 تومن .
    که با سود اقساط 10 ماه 1 تومن پام در اومد دیگه .ولی باز میگم نیاز داشتم به لپتاپ و مجبور شدم با این شرایط بخرم.
    لپتاپ زیباییه . قشنگ تر از عکس هاش و یا پشت ویترین هست از نزدیک. فقط چند تا نکته ی منفی کوچیک به نظرم داره :
    یکی 4 تا دکمه ی جهت هاش هست که از حالن استاندارد خارج شدن و برای جا دادن کیبورد کامل کوچیکترشون کردن و 1 خورده بد قلقه . اون 4 تا کلید های مهمین , نباید این کارو باهاشون میکردن.
    نکته ی بعدی براق بودن زیاد مانیتور هست که تو نور روز . مثلا وقتی ضد نور نشستید کیفیت دید رو پایین میاره. توی شب و یا نور های معمولی کیفیت مانیتور کاملا قابل قبوله.
    کسی میدونه واسه چی مانیتور ها رو glossy میکنن ؟ خیلی چیز مزخرفیه !
    از صداش هم با توجه به تعریف دوستان انتظار 1 چیز خیلی گولاخ داشتم ولی صدای hp پدرم با اسپیکر altec lansing خیلی بهتره . ولی در کل صدای جالبی داره.
    اینا نکات کلی و عمومی لپتاپمون.
    روی کارتون و بدنه لپتاپ لیبل خورده cpu : t6500 2.1 ولی توی سیستم و نرم افزار ها هر جا نگاه کردم cpu :t6600 2,2 بود.
    لیبل vga هم ati HD 4570 512 mb هست ولی باز طی کند و کاو توی خود ویندوز و نرم افزار ها حافظه گرافیک رو 1گیگابایت از نوع ddr3 میزنه!
    در کل راضیم از لپتاپ . با اینکه من همیشه از لپتاپ بزرگ بدم میومد و 1 چیز کوچولو دوست داشتم . هر چی منتظر 4736 g موندم نیومد دیگه.
    توی قیمت 750 تا 830 فوق العاد ه س این لپتاپ تو خریدش شک نکنید .من 1 خورده تو فکرم که در نهایت
    دارم1 تومن پول میدم . nw با کانفیگ نسبتا مشابه میتونستم بردارم .... (البته اگه پولم نقد بود که خوب نیست )
    ولی طبق همون اصل بیخیال همه چی! همین جا اعلام میکنم از خریدم خیلی راضیم .
    فقط امیدوارم کیفیت ساخت لپتاپ تا 3 سال آینده جواب بده و دستمون رو تو حنا نذاره.
    سوالی داشتید در خدمتم . تست با نرم افزارهای cpu z & gpu z رو هم براتون میذارم.
    با تشکر از دوست خوبمون حمید عزیز و سایر دوستان که از اطلاعات خوبشون تو زمینه ی خرید نهایت استفاده رو بردیم
    منهم میخوام این لپ اپ را بگیرم چون نسبت به مشخصاتش خیلی میارزه، جندتا سوال داشتم که اگه میشه راهنمای بفرمایین

1-با توجه به اینکه این لپ تاپ تو بازار کم هستش، ماله شما گارانتی داره؟ اکه داره چی؟
    2-صفحه کلیدش به صورت اورجینال فارسی هست یا اینکه عربیه؟ تو تایپ فارس مشلی ایجاد میکنه یا نه؟
    3-محلی که هدفون میخوره کجای لپ تاپ هستش؟
    4-دکمه ای برای غیرفعال کردن پد موس داره؟ آخه موقع تایپ این لپ تاپم خیلی اذیت میکنه!
    5-تو اجرای بازیها چه جور میبینینش؟ کلا میتونه راضی کننده باشه؟ بازی ای مثل GTA4 را میتونه اجرا کنه؟

میبخشید که زیاد سوال کردم. ممکنه باز هم به ذهنم بعدا برسه/ منتظر پاسختون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-soltani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Kordestan

پيش فرض

سلام
    اگه روی برچسب 5738 زد LED ننوشته بود آیا قطعا میشه گفت LED نیست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه روی برچسب 5738 زد LED ننوشته بود آیا قطعا میشه گفت LED نیست؟
    متاسفانه احتمالش هست.
    ز ايراني جماعت بعيد نيست

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منهم میخوام این لپ اپ را بگیرم چون نسبت به مشخصاتش خیلی میارزه، جندتا سوال داشتم که اگه میشه راهنمای بفرمایین

1-با توجه به اینکه این لپ تاپ تو بازار کم هستش، ماله شما گارانتی داره؟ اکه داره چی؟
    2-صفحه کلیدش به صورت اورجینال فارسی هست یا اینکه عربیه؟ تو تایپ فارس مشلی ایجاد میکنه یا نه؟
    3-محلی که هدفون میخوره کجای لپ تاپ هستش؟
    4-دکمه ای برای غیرفعال کردن پد موس داره؟ آخه موقع تایپ این لپ تاپم خیلی اذیت میکنه!
    5-تو اجرای بازیها چه جور میبینینش؟ کلا میتونه راضی کننده باشه؟ بازی ای مثل GTA4 را میتونه اجرا کنه؟

میبخشید که زیاد سوال کردم. ممکنه باز هم به ذهنم بعدا برسه/ منتظر پاسختون هستم
    1-الان همه مدلش در بازار هست همه 4 مدل 5738 هست. توزيع سراسري هم شده چون يك دوستي گفت تو مشهد هم ديده

2-از من عربي هست اما گويا جديدها فارسي هست.

3-خودش ميكروفن داره اما كنارش هم 3 تا پورت صوتي داره

4-بله كنا تاچ پد يك دكمه هست بزني غير فعال ميشه

5-در موزد بازيها خبر ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •