تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 1211 اولاول ... 30801201261271281291301311321331341401802306301130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این کاور فیک هستش
    این چطور؟

2. این کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

در مورد این که می گن هوش مصنوعی فیفا بهتره
    بعدشم مگه فیفا 2010 تیم ایرانم داره ؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان ...............چند روزی نبودم و رفته بودم مشهد به ملاقات یه دوست خوب

دوست من این کاورهایی که شما گذاشتی مربوط میشه به برندگان مسابقه طراحی کاور بازی که حدود 2 ماه پیش برگزار شده بود .........

در هر حال مرسی

5. 2 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

PES STAR کشور آلمان در بازی وجود دارد ........

بازیکنی همانند این PES STAR آلمان در بازی PES2010 وجود خواهد داشت ....

این PES STAR کونامی هم عجب داستانی داره ....

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

Mr Tanaka talks about PES 2010

Hello PES fans,

I am Tatsuya Tanaka, a director in charge of all match-based gameplay and mode designs. I wanted to take this opportunity to discuss and expand on the newly-implemented team style slider and playstyle card.

In PES 2010, you can see the fusion of the individuals and teams. The slider to change team style is a useful tool to tailor your team as you like, and a wide number of strategies can be expanded by changing the value of eight sliders. You can use this feature to completely reproduce your favourite team or to create a brand-new team style you have not ever played before (such as tailor the team to make the best use of players you obtained in Master League).

For individual players, the Playstyle Cards are the key. Cards are used to reproduce characteristic player movement (playstyle): not to simply adjust parameters, but also to give the player an insight for the things which would happen next. For instance, the ?Early Crosser? card is not designed to increase the parameter for crossing the ball. The player who has this car tends to move into a place where he can easily cross the ball. It is dependent on your insight and skill whether or not you can make a good cross.

This is an aspect I am very confident in for PES 2010. Player characteristics cannot be perfectly reproduced just by parameter adjustments. Preparations are important to make a good finish. I am sure that you will be surprised when you see CPU player who has Cards! You will feel as if you are playing in a real-life match and will notice how dangerous the player is.

There is also big news about other Modes.

Master League has been totally renewed and UEFA's two big competitions are implemented in. I hope you all like this. Also, the ultimate goal of Master League is no longer to simply win the competition but also to make a glorious history of the team. In the past, there were many vague factors and fake elements, but we have changed such vague and fake elements to real ones. Consequently, Master League has attained more reality and greater longevity. Of course, UEFA Champions League and UEFA Europa League make a great deal of difference, but there are also more elements contributing to the game.

Another 'secret' information... There are some surprises which we have implemented following your extremely helpful comments and opinions. With these, the new game will more than meet your expectations. The only downside is that our hours have got very long and I often use a taxi to go home at midnight!

Due to the huge amount of ideas we are aiming to implement, I often ride a taxi to go home at midnight after a long stint of overtime at work. As you can see from my picture, I look younger than I am, and I am usually in casual clothes. However, when I got in the taxi, the
    taxi driver gave me a glance as if to ask just what he was picking up! Some can be really rude to me, supposing I am just a boy ? which is extremely annoying and makes me think I 'd better start wearing clothes where I look at my age!

Stay tuned for further updates!

Tatsuya Tanaka

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by bahador2009; 06-08-2009 at 10:47.

8. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بهادر جان توی متنی که گذاشتی تاناکا ( کسی که دارن باهاش مصاحبه میکنن) چیز جدیدی نگفته . ایشالا امروز یا فردا خبر یا اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه .
    این ژاپنیا واقعا آدمای سخت کوشین توی چند تا پاراگراف آخر تاناکا ( سرپرست بخش گیم پلی بازی ) میگه اینقدر حجم کار زیاده که من مجبورم تا نیمه های شب کار کنم و نصف شب مجبورم برای برگشتن به خونه تاکسی بگیرم .

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

بهادر جان توی متنی که گذاشتی تاناکا ( کسی که دارن باهاش مصاحبه میکنن) چیز جدیدی نگفته . ایشالا امروز یا فردا خبر یا اخبار جدیدی از بازی منتشر میشه .
    این ژاپنیا واقعا آدمای سخت کوشین توی چند تا پاراگراف آخر تاناکا ( سرپرست بخش گیم پلی بازی ) میگه اینقدر حجم کار زیاده که من مجبورم تا نیمه های شب کار کنم و نصف شب مجبورم برای برگشتن به خونه تاکسی بگیرم .
    میدونستم فقط گذاشتم که کاملا بروز باشیم.

11. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر من كساني كه تا حالا سري PES رو بازي كردن و رسيدن به اينجا نمي تونن FIFA رو قبول بكنم درست مثل خود من و درست عكس همين قضيه هم هست يعني كسايي كه FIFA رو دنبال كردند نمي تونن PES رو قبول بكنن
    الان تو دنيا PES يه كمي بيشتر از FIFA طرفدار داره ( فقط كمي بيشتر ) پس اين نشون ميده كه رقابت بينشون نزديك بوده
    من FIFA اصلا بازي نكردم چون به PES علاقه مند بودم و شايد دليل اين علاقه هم همين بوده كه از اول با PES شروع كردم چيزي كه مشخصه دليلي وجود نداره طرفداراي دو طرف بشينن و با هم كل كل بكنن
    سايت هاي رسمي تحليل بازي ها هستن كه به هر بازي نمره ميدن مقايسه دوتا نمره نشان دهنده عملكرد بهتر بازي هاست
    اگه نمره هارو هم ببينيم مشاهده ميشه كه خيلي خيلي فاصله ها نزديكه
    يكي از ويژگي هاي مسترليگ PES 2010 كه خيلي خيلي پيشرفت كرده و بازيو جذاب تر كرده درست بحث اسپانسر گيري و قرارداد و ارزهاي واقعيه

من نمي دونم FIFA هم به فكر اينكار هست يا نه اما بعنوان يه PES باز كه اين ويژگي رو قبلا نديدم از PES2010 به هر قيمتي دفاع مي كنم پس نتيجه مي گيريم هر دو طرف كم نميارن
    بهتره همه منتظر بازي مورد علاقه شون باشن و كار مقايسه رو بذارن براي كساني كه كارشون همينه مثلا مركزهاي معروفي مثل IGN

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

يكي از ويژگي هاي مسترليگ PES 2010 كه خيلي خيلي پيشرفت كرده و بازيو جذاب تر كرده درست بحث اسپانسر گيري و قرارداد و ارزهاي واقعيه
    خب پسر گلم فیفا هم قبل از هر فصل توی قسمت Manager mode میشه اسپانسر انتخاب کرد ! اگه 360 داری فیفا 09 رو یه تست بزن .

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب پسر گلم فیفا هم قبل از هر فصل توی قسمت Manager mode میشه اسپانسر انتخاب کرد ! اگه 360 داری فیفا 09 رو یه تست بزن .
    عجيبه ها !
    مگه من گفتم نداره ؟
    من ميگم PES اينارو داره
    و مطمئنم امكانات PES 2010 از FIFA 10 بيشتره
    اينو ديگه هم شما ميدونيد و هم من
    از قابليت هايي كه FIFA نداره و نخواهد داشت افزوده شدن بخش تيم آكادمي هستش كه فوق العاده ترين تصميمي بوده كه KONAMI گرفته
    ديگه بازي به هيچ وجه تكراري نخواهد شد و هر تيمي در هر كشوري ميتونه بازيكن پرورش بده
    و اينكارو در دستورالعمل قرار بده
    اون وقت در مسترليگ تفاوت تيم هايي مثل آرسنال انگليس كه بازيكن پرورش ميدن بيشتر به چشم مياد و كسايي كه اينطور دوست دارند تيمشون رو مديريت بكنن دستشون باز تر ميشه
    بازم ميگم هر چقدر هم من بگم كسي كه از عمق fifa بازي مي كنه pes رو قبول نمي كنه و بالعكس ...

15. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •