من هم با این بازی مشکل دارم اول که موس مشکل داشت و میرفت رو به اسمون کرک را عوض کردم حل شد ولی الان موس چپ و
راست نمیره با چندین کرک هم تست کردم فرقی نکرد ممنون میشم منو راهنمایی کنید
من هم با این بازی مشکل دارم اول که موس مشکل داشت و میرفت رو به اسمون کرک را عوض کردم حل شد ولی الان موس چپ و
راست نمیره با چندین کرک هم تست کردم فرقی نکرد ممنون میشم منو راهنمایی کنید
اگه دسته داری از کامپیوتر جدا کن ببین درست میشه...
متاسفانه دسته ندارم یعنی با موس نمیشه بازی کرد ؟
لینک دانلود کم حجم شده این بازی رو کسی نداره .خواهشا اگه دارین بذارین تا ماهم دانلودش کنیم بازیش کنیم
Password: Silent.Hunterکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ریپ شده که گفتی
زیپ 2 پارت حجم حدود 2گیگ
بس که گفتین بازی توپیه اول اومدم دنلود کنم 5 گیگ دنلود کردم از شانس داغون یارو فایل ها رو پاک کرد
رفتیم 3 چوق دادیم خریدیم 1 DVD رو اومدم نصب کردم گرافیکش خوبه اما تها مورد جالب بازی خراب شدن دیوار که بد یه مدت تا حدودی بی خود میشه!
من تا الان که چیز دل چسبی از اسلحه هاش ندیدم همشون یه گیرینیت لانچر زیرشون فقط دارن
سینگل پلیرش که تعریفی نداره حالا بزم بازی کنم ببینم چی میشه اما :
این بازی چرا لگد زدن اسلحه هاش انقد زیاده یه تیر میزنی دوربین 6 متر چپ و راست میشه!
مگسک کلاشش چرا اینجوریه!
این رفقامون رو هم که نگو رفتم 3 KM جلوتر تاه دارن راه میفتن بیان یه نمه هم مشنگن یارو تو دمتریششونه نمیان بزننش کلا اصلا کاری به من ندارن من یا میکشم یا کشته میشم اونا چه کنن دی:
بعد چرا اقدر فرتو فرت پرچم کاشته اول بازی تو این تاپیک کسی داستان بازی رو نوشته اگه نوشته لینک پست لطفا
یه مورد دیگه این چرا انقدر سریع خشاب همه اصلحه هاش خالی میشه بر عکس ماین گانش که 2 روز طول میکشه تا خالی کنه 200 تا رو
من که چیز جذابی ندیدم فقط تحریک شدم MW2 ور باز نصب کنم بشینم انلاین بزنم!
Last edited by iilliya; 05-08-2011 at 07:21.
ممنون دوست عزیز
متاسفانه فیلتر هست.
ممنون از لطفتون.
من این بازی رو نصب کردم ولی میزان حساسیت انالوگ خیلی زیاده وقتی میخوام جهت دوربین رو عوض کنم بسرعت میچرخه توی تنظیمات بازی در قسمت joystick میزان sensitiviti رو کم کردم ولی کم نمیشه چیکار باید بکنم![]()
قابلی نداشت اما همه لینک های که پیدا کردم فیل هست دلیلشم فیل بودن کل هاست ها هست هالا مگه یه چیز پی ا چنده یکیشو بخر 1 ماهه ترتیب لینکو بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هام هست چیلتر نیست اما full iso هست یعنی 6 گیگ حدودا عزیز شما مگه نمیخوای لیچ کنی همون لینک رو جایه باز کردن بده به لیچر اگه لینک هارو نمی تونی ببینی برات بزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iilliya; 05-08-2011 at 12:35.
خواهشا یکی کمک کنه ، تو مرحله ی UPRIVER باید چیکار کرد ؟!
من وقتی به سربازی که تو اون کمینگاه هست نزدیک میشم یا بهش شلیک می کنم ، Game Over میشم . دقیقا باید چیکار کرد ؟
وقتی با چاقو هم از پشت میزنمش باز Game Over میشم !
Last edited by vivabarca; 07-08-2011 at 16:14.
کارتون که با چاقو هست اما با یه باگ طرف شدین...
برای دور زدنش میتونین با پرتاب نارنجک طرف رو بشکین! مشکلی هم پیش نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)