ممنون عزیزaban366
حق با شماست ، بهتر بود دنبال تاپیک جدا می گشتم ولی خب چون عجله داشتم و قرارم نبود مقایسه خیلی کلی بشه(چون اطلاعات خودم به نسبت بالاست) همینجا مطرح کردم .
ممنون عزیزaban366
حق با شماست ، بهتر بود دنبال تاپیک جدا می گشتم ولی خب چون عجله داشتم و قرارم نبود مقایسه خیلی کلی بشه(چون اطلاعات خودم به نسبت بالاست) همینجا مطرح کردم .
دوستم میگه اصله چینه م مطمئنه .... 440 هزار تومان .... بگیرم؟؟؟
دوستان سلام
یه اتفاق عجیب برام افتاده :
من بازی های انگیجی که قبل اپدیت نصب و اجرا میکرم بعد اپدیت با NSU موقعی که میخوام نصب کنم میخواد با note باز بشه و پیام زیر رو میده مشکل چیه؟ کسی باهاش برخورد کرده؟ یعنی اینم یه باگه دیگه است؟
file manager;
memory full,close some application and try again
گوشی رو جند بار خاموش روشن کردم فایده نداشت!!!!!!!
task manager هم برنامه ای اجرا نمیشه
دوست من شما مموری کارتت رو هم فرمت کردی ...؟
نه، اگه مموری کارتم رو فرمت کنم اون نرم افزارهائی که رو مموری نصب کردم چی؟ فرمت 7370 هم نمی خوام بکنم چون NGAGe گوشی برنامش میپره با سرعتیم که من دارم دانلودش سخته!!!ممنون میشم کمکم کنین؟
یعنی فکر میکنین از مموری کارته؟!!!!!!!!!
یه سوال دیگه:
[B]من با NSU به ورژن 20.115 آپدیت کردم حالا که فارسی رو ساپورت نمیکنه میتونم با فونیکس آپدیت کنم تا فارسی اضافه بشه؟ با توجه به این که به ورژن بالاتر آپدیت نمیکنم به همون ورژن نکنه گوشی بالا نیاد ایا احتمالش هست؟
دوست عزیز این مشکل بخاطر اینه که گوشی رو اپدیت کردی فرنامه های n-gage پاک شده خودش هست ولی نمیتونه بازیها رو شناسایی کنه باید دوباره کلادینک n-gage رو نصب کنی که فعلا این ورژن قابل هک نیست فعلا باش بسازدوستان سلام
یه اتفاق عجیب برام افتاده :
من بازی های انگیجی که قبل اپدیت نصب و اجرا میکرم بعد اپدیت با NSU موقعی که میخوام نصب کنم میخواد با note باز بشه و پیام زیر رو میده مشکل چیه؟ کسی باهاش برخورد کرده؟ یعنی اینم یه باگه دیگه است؟
با فنیکس که نمیتونی چون باید ورژن بالاتر باشه ولی به نظر من پروداکتت را عوض کن و یه پروداکت فارسی بزار و دوباره با nsu اپدیت کن گوشیت فارسی هم میشهیه سوال دیگه:
[b]من با NSU به ورژن 20.115 آپدیت کردم حالا که فارسی رو ساپورت نمیکنه میتونم با فونیکس آپدیت کنم تا فارسی اضافه بشه؟ با توجه به این که به ورژن بالاتر آپدیت نمیکنم به همون ورژن نکنه گوشی بالا نیاد ایا احتمالش هست؟
سلام به همه.
يه سوال دارم و ممنون ميشم تا كساني كه N86 دارن جواب بدن و اونم اينه كه وقتي اسلايد گوشيتون بسته است گوشيه شماها هم يه مقدار لق ميزنه البته فقط در حالت بسته بودن اسلايد گوشي و وقتي كه گوشي رو باز ميكنيم ديگه اون لقي رو نداره آخه من تا الان گوشي اسلايد نداشتم و N86 اولين گوشي اسلايدمه و در مورد گوشيهاي اسلايد بي تجربه هستم.
از نمايندگي خود نوكيا پرسيدم اونها هم بهم گفتند كه تمام گوشي هاي اسلايد يه مقدار لقي رو دارند و اين يه چيز كاملا طبيعي هستش و اصلا نگران نباش.
حالا اگه ميشه لطف كنيد و بگيد كه گوشي شما هم يه مقدار لقي داره البته در حالت بسته بودن اسلايد.
و راستي يه سوال ديگه هم اينكه اين Emergency Call چيه چون كه يكي دو بار كه خواستم با گوشي تماس بگيرم ، گوشي يه پيغام هايي داد كه همين عبارت Emergency Call هم توي نوشته هاش بود و فقط يه گزينه OK داشت.
ممنونتون ميشم تا به سوالاتم پاسخ بدين.
با سپاس.
پس این فلش چیه که با فونیکس میکنن؟من با همون فریموری که اپدیت کردم و دارمش نمیتونم با فونیکس فلش کنم؟
ممنون میشم قطعی دوستان بهم بگن که میشه یا بعدش گوشی بالا نمیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)