بعد یه سوال دیگه با vostro 1015 میشه از ویدیو پروژکتور بهش وصل شد؟
بعد یه سوال دیگه با vostro 1015 میشه از ویدیو پروژکتور بهش وصل شد؟
آره مي ارزه چون من 675 هزار تومن قيمت داشتم...دوستان میشه یه نفر در مورد vostro 1015 برام اطلاعات بده؟
620 هزار تومن بگیرم بده؟
صداش چه طوره؟ میگن ضعیفه
مي توني از سايت زيراطلاعات بگيري...
اين همون لينك لپ تاپته كه نمره ي خيلي خوبي بهش داده...
اينهم همون لپ تاپ Riewiew اونه كه نوي صفحه ي زير ترجمه به انگليسي شده..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفكر نميكنم پورت E-Sata داشته باشه.... ولي اگه داشته باشه ميشه...بعد یه سوال دیگه با vostro 1015 میشه از ویدیو پروژکتور بهش وصل شد
اگه بخواي با VGA وصل كني ميشه...![]()
سلام دوستان من شنیدم کهxp n5010 را ساپیورت نمی کند این راسته .
وبرای نصب درایو به مشکل بر می خوره![]()
سلام
به نظرتون از بين اين مدل ها كدومو بگيرم.......؟؟؟؟
كارت گرافيك كدوم مدل از بقيه بهتره....؟؟؟
با تشكر
DELL Studio 1558
DELL Vostro 3500
DELL Inspiron 5010
n5010 قویترینه بین این 3 تا![]()
سلام
دقیقا همین چند ساعت پیش از شرکت دوستم بر میگشتم یه 5010 رو سفارش گرفته بود و روش ویندوز xp نصب کرده بود ، حتما هم درایوراش رو نصب کرده دیگه
من دقیقا میپرسم بهتون اطلاع میدم ولی میدونم که نصب کرده بود
موفق باشید
5010 از 1558 قویتره ؟؟![]()
جدا عذر میخوام ..
اصلا حواسم نبود 1558 رو نوشتند ..
با 1564 اشتباه گرفتم ..اصلا این دو تا کارت گرافیکشون یکسانه .. منم منظورم از لحاظ گرافیکی بود که اشتباه گرفتم به دلیل حواس پرتی![]()
سلام دوستان من یک 1558Core i7 گرفتم نظرتون راجعه به این لپ تاب چیشه ؟ میخواستم در مورد سرویس تگ بدونم که چیه و چطوری میشه تو سایت چک کردش اگه میشه بصورت تصویری بهم آموزش بدید ممنون میشم
1558 لپ تاپ نسبتا خوبی هست ، پردازنده خوبی هم داره هرچند داره این مدل هم قدیمی میشه و تقریبا دوره های آخرش هست .
سرویس تگ یه کدی هست که برای لپ تاپ های دل منحصر بفرد هست . شما تو سایت دل با وارد کردن فقط سرویس تگ میتونید مستقیم به صفحه سرویس و ساپورت مدل 1558 و کانفیگی که خریداری کردید برید .
برید به سایت دل و پایین صفحه گزینه Drivers & Downloads رو بزنید و بعد در قسمت Home User ( گزینه 1 ) شما میتونید مدل دستگاه رو خودتون انتخاب کنید یا سرویس تگ رو بزنید خود سرور تشخیص میده لپ تاپ شما چه مدلی هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)