acdsee بریز خودتو راحت کن
acdsee بریز خودتو راحت کن
به نظر شما دوستان بالاخره ویندوز se7enرو نصب کنیم بهتره یا همون ویستا رو داشته باشیم منظورم همونیه که توی فروشگاهه نسخهRTMچون فکر کنم بهتر از ویستا اما با این مشکلاتی اینجا برای دوستان بوجود آمده من می ترسم این رو بگیرم
بهت پیشنهاد میکنم همین نسخه ای که تو فروشگاه پی سی هست رو تهیه کنی...
من خودمم از همین نسخه استفاده میکنم و خداروشکر تا حالا باهاش هیچ مشکلی نداشتم...
اون دوستانی که به مشکل برمیخورند تعدادشون خیلی کمه و اونم مشکل از ویندوز نیست...
Persian_Gun's درست میگه !
من مشکلاتی که با ویستا داشتم تو سون درست شده سرعت اش خیلی خیلی بالا رفته برای بازی ها هم خیلی مناسب شده من الان رم 1 گیگابایت دارم خودم تعجب کردم که چطوری call of duty 5 رو به راحتی بازی می کنم . (+کسپراسکای)
خب بهتره شوخیو بگذارم کنار و دوتا نقص بزرگ این 7 رو فاش کنم:
1.من کارت گرافیکم ای تی آی 512 هست و مثل ویستا توی 7 هم توی استارت آپ دچار کش میشه
2.نرم افزار دمون تولز توی این ویندوز اصلاً نصب نمیشه
کم کم گرفتاریها بیشتر نشه خوبه!!
دوستان وقتی ویندوز رو نصب میکنی 100 گیگ از هارد رو بر میداره اون ماله چیه؟
سلام
برای استفاده از deamon tools از این ورژن استفاده کن توی 7
هیچ مشکلی نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه دوستان
من یه مشکل با ویندوز 7 دارم اونم
من یه فلش 4 و یه 2 دارم . ولی نمی دونم چرا دو روزه که فلش 4 رو ویندوز هفت شناسانی نمی شه
یعنی صدای وصل شدن می ده ولی درایو نمیاد. لازم بذکر است که این مشکل با فلش 3 ندارم و در ضمن همین فلش 4 در ویندوز
xp روی همون سیستم کار می کنه. ممنون میشم اگه راهنمائی کنید
از اونجا که تایید شده از همین حالا تشکر میکنم
حالا راجع به cash چیکار کنم؟ ببینید کارت گرافیک من بد نیست ولی به شکل عجیبی توی استارت آپ ویستا و حالا هم 7 باید یه کش بکنه به این صورت که تا قبل از اون صفحه پر از نقطه های آبی یا سبزه بعدش یک بار صفحه برای 2 یا 3 ثانیه سیاه میشه و بعد دیگه خوب میشه ولی نمیدونم چیکار کنم اصلاً شاید ضرر داشته باشه برای سیستمم ..
سلام دوستان
من ویندوز سون آخرین نسخه از شرکت پرنیان دارم.
اول اینکه فایلها را نمی تونم دستی در پوشه مربوطه جابجا کنم
و دوم اینکه سون با درایور 186 انودیا مشکل داره و باعث ریستارت شدن کامپیوتر میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)