سلام
ممنونم که کمکم میکنی.
با برنامه SignSiS ساین می کنم.
فایل ها رو از سایت OPDA گرفتم.
شما دیدی کسی گوشیشو اپگرید کنه به ورژن بالاتر بد بشه هکش کرد مثلا همین N82 ؟
سلام
ممنونم که کمکم میکنی.
با برنامه SignSiS ساین می کنم.
فایل ها رو از سایت OPDA گرفتم.
شما دیدی کسی گوشیشو اپگرید کنه به ورژن بالاتر بد بشه هکش کرد مثلا همین N82 ؟
دوست عزیز من چندماه پیش N78داشتم،آپدیتش که کردم مشکلِی نمداشت واسه هک،تازه بهترم شده بود قبلش بعضی وقتا نمیذاشت helloX نصب بشه!
وظیفه ســـت دوست عزیز
بعد از اپدیت یه ذره ایراد میگیره ولی نه دیگه هیچ برنامه نشه نصب کرد با ورژنهای دیگه امتحان کردی ورژن جدید رو هم نصب کن ببین میشه !
برا داداش خودم همینجوری بود ورژن های دیگه امتحان کردم درســـت شد ...
موفق باشید!![]()
سلام
ممنونم دوست عزیز درست شد.
حالا برنامه ها روش نصب میشه.
فقط یک سوال دارم مگه وقتی اپگرید می کنی نباید تمام حافظه فونت پاک بشه و تنضیمات گوشی به حالت اول برگرده من گوشی خودمو که اپگرید کردم همین جوری بود ولی مال داداشم این جوری نشد اپگرید شد ولی برنامه هاش (با این که تو خود فونم نصب بودن) سرجاشون بودن و تنضیماتیم دست نخورده بود.
آره پاک میشــــه دیشبی با کافی نت مال دوستم آپدیت کردیم حافظه پاک شده بـــود ...
نمیدونم والله درســــت آپدیت شد ورژنش هم تغییر کـــرد !
موفق باشید!![]()
من گوشی رو وقتی با 2 فایل فلش میزنم اینجوری میشه ولی تو فلش کامل با 4 تا فایل همه چی پاک میشنفقط یک سوال دارم مگه وقتی اپگرید می کنی نباید تمام حافظه فونت پاک بشه و تنضیمات گوشی به حالت اول برگرده من گوشی خودمو که اپگرید کردم همین جوری بود ولی مال داداشم این جوری نشد اپگرید شد ولی برنامه هاش (با این که تو خود فونم نصب بودن) سرجاشون بودن و تنضیماتیم دست نخورده بود.
بستگی داره که آپدیتش برا کی باشه ؟ اگه آپدیت شما بروز باشه قابل هک نیست وباید چند هفته ای صبر کنید تا هکش بیاد ولی اگه فریمور قبلا ارائه شده باشه حتما هکش اومده..شما دیدی کسی گوشیشو اپگرید کنه به ورژن بالاتر بد بشه هکش کرد مثلا همین N82 ؟
سلام
اره تغییر کرده ورژن ولی هیچ چیز دست نخورده.![]()
سلام
خسته نباشید
آقا من این 2 تا فایل کی از سایت OPDA گرفتید رو باید چیکار کنم
اصلا این 2 تا فایل به چه دردی میخوره
یکی لطفا آموزش کامل بده
خیلی خیلی ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)