آهان ... شماره اش رو نمی دونستم ...
خوب همون شماره *141*3*6# خودمون رو بزن دیگه (ایرانسل داری درسته؟!) منم همین کارو کردم درست شد.
امتحان می کنم ببینم چی میشه ... هم ایرانسل دارم هم همراه اول .
آهان ... شماره اش رو نمی دونستم ...
خوب همون شماره *141*3*6# خودمون رو بزن دیگه (ایرانسل داری درسته؟!) منم همین کارو کردم درست شد.
امتحان می کنم ببینم چی میشه ... هم ایرانسل دارم هم همراه اول .
باسلام به تمامي بچه ها وعرض خسته نباشيد،براي چندمين بار خواهش مي كنم چند تا عكس از كيف اين گوشي براي ما بذارين بازهم تشكر
just as roma
من ساکن خوی هستم.
متاسفانه اینجا از این گوشی کم پیدا میشه و از طرفی چون هیچ نظارتی روی موبایل فروشی ها نیست هر قیمتی که دوست دارن برای گوشی ها میگن. دیروز رفته بودم مثلا نمایندگی ال جی شهر خوی، اون هم گفت 180 تومن. پرسیدم چرا قیمت بالاست گفت گوشی ما گارانتی داره در ضمن کیف هم روش هست. حالا این که نمایندگیه اینطوری میگه.
مال من گم شده وگرنه هرچه سریعتر براتون میزاشتم.باسلام به تمامي بچه ها وعرض خسته نباشيد،براي چندمين بار خواهش مي كنم چند تا عكس از كيف اين گوشي براي ما بذارين بازهم تشكر
just as roma
دقیق نمی دونم ولی فکر نمی کنم از 3-4 تومن بزنه بالاتر.راستی قیمت کیف این گوشی چنده؟
نشد ، مطمئنی درست نوشتی ؟
من که با این شماره انجام میدادم (حالا شاید 140 باشه نه 141) ولی اینجا رو هم کامل بخون (اگه نشد از جدوله استفاده کن که اطلاعات کامل داره):
مثل اینکه شمارهه فرق داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)