مسير سيو تو ايکس پی رو لطفن بگين
درایور کاتالیست 8.13 بتاش نیومده
داشتن دارمش اما روش استفادشو بلد نیستم اگر میشه راهنمایی کنید
خواهشا پست اول رو بخونید:
C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
ابتدا در بازی یک اکانت xlive بسازید.
بعد فولدر xlive را اینجا کپی کنید:
C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
و فایل سیو ها را هم اینجا کپی کنید:
C:\Documents and Settings\<user>\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
دوستان اون مرحلهای که برای شخصی به نام مانی ماموریت انجام میدهیم
که باید یک ماشین را تعقیب کنی و بعد راننده اون باید وارد ساختمان شود و ما باید همه افراد او را بکشیم.
من یک بار که این ماموریت را انجام دادم کشته شدم و برای بار دوم که بازی کردم اون راننده دیگه از ماشین پیاده نمیشود.
هر چی منتظر میمانم پیاده نمیشود برود داخل ساختمان. علتش چیست؟
من از کد هم استفاده نمیکنم؟
برای دوستانی که مانند تصویر زیر مشکل عدم لود تکستچر ها را دارند میتوانند مانند تصویر زیرین با نصب نرم افزاری که لینک آن در انتهای این ویرایش است کارت خود را به حالت default در بیاورند و بازی را بدون مشکل اجرا کنند . با اینکار ممکن است به نصب دوباره درایورها نیاز داشته باشید .
من این مشکل رو دارم و دستورات شما رو کاملا انجام دادم اما متاسفانه بازم اینجوری میشه. باید چی کار کنم؟
دوست عزیز اول از همه عضویت شما را در این سایت تبریک میگویم
عزیزجان من هم مشکل لود تکسچر داشتم که فقط با اضافه کردن رم سیستم مشکلم حل شد.
Last edited by Jocker; 07-01-2009 at 19:23.
این بازی رم دزدک داره با برنامه رم اپتیمایزر حل میشه
دوستان کسی نبود کمک ما کند
راننده از ماشین پیاده نمیشود
مرحله 27 هستم
سلام دوستان
نمي دونم چرا توي بازي كه هستم يه كم سرعت بازي پايينه و همچنين كمي گير ميكنه و وقتي ميام توي شهر خونه ها و پل و ديگر چيزها تا وقتي بهشون برخورد نكنم معلوم نيستند.اين سيستم من هست
CPU:intel 3.4 Full box
Ram: 1GiG DDRII
Graphic:GForce XFX 8600
Windows:Xp SP3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)