تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 334 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه potentate85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من ماشینمو 3 شنبه تحویل می گیرم
    چند تا سوال دارم، ممنون می شم راهنمایی کنید
    1- چرا زه روی درها و جلو پنجره در بعضی عکس ها همرنگ بدنه است و بعضی هم سیاه! (ex اینطوریه؟)
    2-سایپا چه دزدگیری رو برای این ماشین تایید می کنه؟ من sx گرفتم ریموت نداره... خیلی ضایع است با کلید باز و بسته بشه!
    3-باند عقب داره ماشین؟
    4-نکته ای هست که موقع تحویل باید دقت کنم چون از نمایشگاه دارم می گیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بنده هم مطل سایت شفاف رو امروز خوندم البته از قبل هم این موارد رو همه در گروه سایپا اطلاع داشتن و چیز تازه ای نیست رانت دادن و پارتی بازی
    در مورد ایربگ های تیبا تا جائی که من حضور داشتم و مشاهده کردم هیچ گونه مشکلی وجود ندارد و تمامی ایبرگ ها سالم میباشند
    تمامی ایبرگ ها از آلمان به واسطه شرکت نیمه هادی عماد وارد شددند و پس از تحذیم هم توسط شرکت تاکارا در شرکت عماد مونتاز شدنند
    در مورد نصب ایبرگ ها هیچ مشکل خاصی وجود ندارد
    آخرین بار قبل از عید ایربگ به علت نبودن راننده لیفتراک و کارگز توسط خود بنده در تاریخ 28/12/89 تخلیه شد!!!
    و بعد از اون هم ایبرگ میاد و وصل میشه
    در همین حد بگم که زمانی که کمبود ایبرگ به وجود آمد تمامی تیبا های موجود در کارخونه که دستمون بود ایبرگ هاش باز شد و روی ماشین های تولیدی بسته شد تا تحویل به مشتری عقب نیفته درسته که 50 تا هم نمیشد ولی خب کار رو راه انداخت

خوب حداقل جای شکرش باقیه که این یه مورد صحت نداشت.
    در مورد پارتی بازی که فرمودین که ما که بیرون هستیم یه خبرای جسته و گریخته میشنیدیم چه برسه به شما که داخل شرکت تشریف دارید.
    متاسفانه این مورد در اکثر نقاط شایع شده است.
    در مورد سایپا کلا عزل و نصب مدیرعامل شرکت کلا با حرف و حدیث همراه بوده است.
    در نهایت بینهایت از محبت شما در پاسخگویی از طرف خودم و سایر دوستان تشکر میکنم.
    مطمئنا این مورد برای تک تک دوستان اهمیت داشت و نظر شما به عنوان کارشناس بسیار با ارزش.
    راستی یک سوال پیرامون فرمایشاتتان، آن هم اینکه آیا در کیفیت و نوع ایربگ های استفاده شده و شاخص های کیفی پس از تحریم ایربگ های تعبیه شده با پس از تحریم یکسان اند و افت کیقی که متوجه این بخش نشده است؟
    چون در اوایل سال زمزمه هایی به گوش میرسید که سایپا بر خلاف ایران خودرو به شدت در زمینه ایربگ خودرو ها مشکل دارد و چند بار هم در مورد این مساله ماجرا رسانه ای شد و فشار راهنمایی رانندگی و اصرار و از طرفی انکار سایپا را دیدیم.
    باز هم ممنون از محبت شما
    سلامت باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من ماشینمو 3 شنبه تحویل می گیرم
    چند تا سوال دارم، ممنون می شم راهنمایی کنید
    1- چرا زه روی درها و جلو پنجره در بعضی عکس ها همرنگ بدنه است و بعضی هم سیاه! (ex اینطوریه؟)
    2-سایپا چه دزدگیری رو برای این ماشین تایید می کنه؟ من sx گرفتم ریموت نداره... خیلی ضایع است با کلید باز و بسته بشه!
    3-باند عقب داره ماشین؟
    4-نکته ای هست که موقع تحویل باید دقت کنم چون از نمایشگاه دارم می گیرم؟

والا چی بگم....
    واقعا جای شرمندگی برای شرکت عظیم الشان سایپا دارد که درحالی که خودروی پژو rd از سال 82 و ابتدای تولیدش به ریموت کنترل مجهز بود خودروی طراحی جدید و نو رسیده سایپا این امکان را برای مدل فول آپشنش در نظر گرفته فقط.
    واقعا بعضی چیزها را در شرکت های ایران آدم میبیند که در هیچ جای جهان نمیبیند.
    در مدل های ال 90 اگر ببینید فرق بعضی مدل ها به داشتن پشتی سر برای صندلی عقب و نداشتن ان یک فرق محسوب شده است!
    به اینکه جالیوانی جلوی دنده قرار بگیرد یک امتیاز و یک مدل اختصاص دادند.
    به اینکه آفتاب گیر سرنشین کنار راننده مجهز!!!! به آیینه باشد امتیاز قائل شده اند.
    در مورد زه و جلوپنجره چیزی که مسلمه مدل هایی که به دست من و شما تحویل میشه فعلا محکوم به دریافت مدل اس ایکس هستیم که مشکی هستند.
    حال اگر در مدل ای ایکس بخوان نو آوری جدیذ به خرج بدن و جلوپنجره رو رنگ کنن دیگه با خداست!
    واقعا جای تاسف داره شرکت پس از چند سال هنوز نمیتونه مدل فول آپشنی رو تحویل بده که فقط ریموت کنترل و تهویه اتوماتیک و 4 رینگ آلومنیومی و 2 آیینه و شیشه عقب برقی بر مدل قبل اضافه دارد.
    افسوس .....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خوب حداقل جای شکرش باقیه که این یه مورد صحت نداشت.
    در مورد پارتی بازی که فرمودین که ما که بیرون هستیم یه خبرای جسته و گریخته میشنیدیم چه برسه به شما که داخل شرکت تشریف دارید.
    متاسفانه این مورد در اکثر نقاط شایع شده است.
    در مورد سایپا کلا عزل و نصب مدیرعامل شرکت کلا با حرف و حدیث همراه بوده است.
    در نهایت بینهایت از محبت شما در پاسخگویی از طرف خودم و سایر دوستان تشکر میکنم.
    مطمئنا این مورد برای تک تک دوستان اهمیت داشت و نظر شما به عنوان کارشناس بسیار با ارزش.
    راستی یک سوال پیرامون فرمایشاتتان، آن هم اینکه آیا در کیفیت و نوع ایربگ های استفاده شده و شاخص های کیفی پس از تحریم ایربگ های تعبیه شده با پس از تحریم یکسان اند و افت کیقی که متوجه این بخش نشده است؟
    چون در اوایل سال زمزمه هایی به گوش میرسید که سایپا بر خلاف ایران خودرو به شدت در زمینه ایربگ خودرو ها مشکل دارد و چند بار هم در مورد این مساله ماجرا رسانه ای شد و فشار راهنمایی رانندگی و اصرار و از طرفی انکار سایپا را دیدیم.
    باز هم ممنون از محبت شما
    سلامت باشید
    بله در سال 89 به شدت در مورد تامین ایربگ مشکل داشتیم که در اواخر سال مشکل حل شد و فعلا مشکل خاصی نداریم
    ایبرگ ها با همکاری شرکت تاکارا زاپن در شرکت نمیه هادی عماد در قزوین مونتاز میشوند و در مورد شاخص کیفی ایبرگ ها صحبتی ندارم

داره خودمونی میشه mohzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقای بندری سلام
    درب سرنشین عقب ماشین من فقط با ضربه شدید بسته میشه و باعث خجالت من جلوی خانواده و مردم تو خیابون شد و درب صندوق عقب هم سخت بسته میشه.مگه برای چک نهایی ماشین تو کارخونه درها را جز ء ماشین حساب نمی کنن که اینجوریه.تو سرویس اولیه درست میشه یا نه؟در مورد صدای موتور همین رو بگم که وقتی تو ماشینی باید گاز بدی تا متوجه بشی روشنه یا خاموشه.واقعا نسبت به ماشینای قبلی من(پراید،فیات سی ینا ،405 و دوو سیلو )صداش کمتره.بالای 110 هم صداش نرماله.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

آقای بندری سلام
    درب سرنشین عقب ماشین من فقط با ضربه شدید بسته میشه و باعث خجالت من جلوی خانواده و مردم تو خیابون شد و درب صندوق عقب هم سخت بسته میشه.مگه برای چک نهایی ماشین تو کارخونه درها را جز ء ماشین حساب نمی کنن که اینجوریه.تو سرویس اولیه درست میشه یا نه؟در مورد صدای موتور همین رو بگم که وقتی تو ماشینی باید گاز بدی تا متوجه بشی روشنه یا خاموشه.واقعا نسبت به ماشینای قبلی من(پراید،فیات سی ینا ،405 و دوو سیلو )صداش کمتره.بالای 110 هم صداش نرماله.
    سرويس اوليه برطرف ميكنند مشكلات رو

7. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طی حکمی از سوی پوستین دوز
    علیرضا مصدقی مدیر پروژه تولید تیبا 5 درب شد
    مدیر پروژه تولید خودرو تیبا 5 درب منصوب شد.

نعمت الله پوستین دوز مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در راستای شتاب گرفتن تولید خودرو تیبا در حکمی علیرضا مصدقی معاونت تولید فعلی سایپا را به ست مدیر پروزه تولید خودرو تیبا 5 درب منصوب کرد.
    گفتنی است علیرضا مصدقی متولد سال 1340 و فارغ‌التحصیل مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولید از دانشگاه تبریز است.
    وی خرداد ماه سال 1372 وارد شرکت سایپا شد و در طول مدت کاری توانست فوق لیسانس را در رشته MBA اخذ کند. او در ابتدا کارش را از واحد مدیریت طراحی و ساخت آغاز کرد و حدود 15 ماه بعد رئیس اداره ساخت و نگهداری شد و بعد از 2 سال مدیر پروژه طراحی و ساخت خط جدید پراید، سپس سمت مدیریت مهندسی تولید و در سال 1383 در سمت قائم مقام معاونت تولید در سایپا فعال بود و در 2 سال اخیر هم به عنوان معاونت تولید در سایپا مشغول فعالیت بوده است.

چهارشنبه 11 خرداد 1390

داره خودمونی میشه tiba-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای تهیه ونصب دزگیر اصلی تیبا ( نصب شده در مدل ex ) چه کار باید کرد.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان
    Last edited by ali1323; 06-06-2011 at 10:03.

11. 3 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

[URL=http://www.saipayadak.org/web/eng/114] به این لینک بروید
    Last edited by ali1323; 06-06-2011 at 10:26.

13. 3 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •