دوستان
من وقتی میرم تو بازی بعد چند دقیقه دوربین شروع به تکون خوردن میکنه
پچی چیزی نیست
تورو خدا جواب بدین...
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
دوستان
من وقتی میرم تو بازی بعد چند دقیقه دوربین شروع به تکون خوردن میکنه
پچی چیزی نیست
تورو خدا جواب بدین...
[دوست گلم تو enbseries اینه[GLOBAL]
UseEffect=160
AlternativeDepth=5
AllowAntialias=3
BugFixMode=2
با با تو بازيت كرك نداره؟ اگه داره پس حتما xliveless نداري برو از gta4mods.com سرچ كن واسه xlive less و براي كرك برو اون سايتي كه اولين صفحه نوشته شده
مشکل مربوط به کرکه. پچ شما چنده؟
کرک پچ 1.0.3
کرک پج 1.0.4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به تمامی عزیزان من تمامی پچ ها ومد های توی این سایت رو نصب کردم ولی بازی خیلی کند شده (تکان تکان) قبل از این ها با اخرین گرافیک روان بازی میکر دم مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
خب سیستم شما رو من نمیدونم چیه ولی به هر حال نصب همه مد ها به هیچ کی توصیه نمیشه حتی اونایی که سیستم های خفنی دارن برفرض مثال یه ماشین بازی 500 کیلوبایته شما میری یکی میریزی 5000 کیلوبایت خب این به بازی فشار میاره و طبیعیه و بهتره زیاد ماشین و مد نریزین . خود من هروقت یه ماشین جدید دانلود میکنم جای ماشینی که قبلا عوض کردم میریزم و سعی میکنم ماشینای بالای دو و نیم مگ نریزم همچنین ممکنه عوامل ویروسی و ... مشکل باشن . به هر حال اطلاعات من در این حد بود ...
یکی بیاد این بازی رو آنلاین بزنیم ...
سلام .بایدبگم منم با زیاد شدن حجم فایل حاوی ماشین ها دچار مشکل شدم . نه تو کندی بازی بلکه در مناطقی از شهر بازی کرش می کنه و به ویندوز برمی گرده. حد اقل تا راه حلی پیدا بشه باید مدارا کرد، در ضمن اگر فایل حاوی ماشین ها حجمی کمتر از 150مگ داشته باشه دچار مشکل نمی شید
سری هم به این سایت بزنید ماشین ها مد های جدید اومده خیلی هم زود لود می شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به برادران گلم راستش چی تو commandline بزارم خوبه برای وضوح و طبیعی تر شدن بازی و از همه مهم تر بازی کند نمیشه وچی بده بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)