عزیزم مینی fm transmiter و قابلیت پخش موزیک روی موج رادیو رو نداره
![]()
![]()
خدا رو شکر کن که fm transmiter نداره،حد اقل دلت نمیسوزه،مال من که داره بیشتر از 2cm برد ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad232 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی بابت راهنماییت ولی توی مسیر Menu >Aplication>Fm Transmit اصلاً چنین برنامه ای وجود نداره
وقتی ام که از روش دوم میرم یه آهنگ پخش می کنم اصلاً option نداره فقط یه settingداره
راستی گوشیم n97 mini هستش
![]()
![]()
گیرندت ضعیف هست و گرنه باید تا 2 متر ساپرت کنه
دوستان من خودم تا 25 متر و امتحان کردم بازم جا داشت برم ولی من نرفتم و بازم هدیونیت ماشین داشت می خوند
نه دیگه رفیق اومدیو نسازی دیگه 25 متر لافه شما بچه آبادانم که باشی و گوشیت ساخت هندوستانم که باشه 25 متر نمیتونه برد داشته باشه
آخه توی راهنمای دستگاه نوشته 2 متر اوندقت چه جوریه که شما میگین 25 متر?
راستی ورژن گدشیت چنده?
گوشی من تا 7,8 متر جواب داده. البته تو سالن خونه. و با دید مستقیم گوشی و رادیو.
خب حالا من برا چی بیام اینو بگم امتحان کردم و این طور هستش ورژن 21
نه بابا،با چندتا گیرنده امتحان کردم بیشتر از 2سانتیمتر جواب نمیده،چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گیرندت ضعیف هست و گرنه باید تا 2 متر ساپرت کنه
زمانی که فرستنده من فعال بود تست کردم حداقل 15 16 متر برد داشت! حتی قدرتش در حدی بود که خیلی راحت از کوچه میتونستم روی موج رادیو سراسری که توی خونه طبقه دوم بود پارازیت بندازم!
من احتمال میدم اونایی که غیر فعال شده بردشون زیاد بوده و به همین دلیل غیر فعال کردند!
---------- Post added at 05:06 AM ---------- Previous post was at 05:04 AM ----------
داخل پارانتز:
یاشاسین تراخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخختور
کسی میتونه یه نرم افزار معرفی کنه واسه بهینه سازی هارد گوشی?
سرعت ترنسفر گوشی من خیلی پایین هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)