تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 130 از 1135 اولاول ... 30801201261271281291301311321331341401802306301130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه abcdab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض راهنمایی برای خرید

با سلام دوستان من می خوام اینترنت adsl بگیرم(شیراز مرکز امیر کبیر هستم(بغل پارک قوری)) می خواستم بگید کدوم بهتره ، از کدوم شرکت بگیرم و چه سرعتیش رو پیشنهاد می دید.؟در ضمن من دانلود رایگان شبانه برای خیلی مهمه و در کل می خوام سرعتش خوب باشه البته پولش هم خیلی نباشه(تا 20 تومن مشکلی نداره)

داره خودمونی میشه mhrdd_ygnh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    شهر فالوده و آبلیمو و آبغوره

7

با سلام دوستان من می خوام اینترنت adsl بگیرم(شیراز مرکز امیر کبیر هستم(بغل پارک قوری)) می خواستم بگید کدوم بهتره ، از کدوم شرکت بگیرم و چه سرعتیش رو پیشنهاد می دید.؟در ضمن من دانلود رایگان شبانه برای خیلی مهمه و در کل می خوام سرعتش خوب باشه البته پولش هم خیلی نباشه(تا 20 تومن مشکلی نداره)
    علیک سلام
    همه مراکز فروش مرکز مخابراتی شما رو ساپورت می کنن!!
    4 تا مرکز هستن که دانلود شبانه دارن که به ترتیب کیفیت اینجوری می شن:
    1-شاتل (قطعی نداره ، دانلود شبانه 1-7)
    2-ماتریکس یا داتک (قطعی نداره ، دانلود شبانه 1:30-7:30)
    3-صبانت (قطعی نداره ، دانلود شبانه ساعت 3-7 ، بعضی وقتا می شه دایال آپ بعضی وقتا با 110 دانلود می کنن)
    4-فن آوا (قطعی داره ، دانلود شبانه 2-7 ، دانلود با سرعت 2 برابر سرویس سفارشی)

تعرفه ها رو هم از داخل سایت هاشون ببین! داخل نظر سنجی هستن!!
    خودم شاتل رو پیشنهاد می کنم! هم سرویس هاش اروزن تره هم هزینه رانژه به جای 15 تومن می شه 5 تومن!
    چون اینجا افرادی که کارت طلائی دارن زیادن! در اختیارت قرار می دیم که هزینت کم بشه!
    اولویت هم با اهریمن خان بزرگ هست!!

---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

البته برعکس گفتید!
    VPI = 0
    VCI = 35

راهنمای مودم زایکسلzylex p660RU

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا اینهمه پست دادم یه اشتباه کردما!! باید بیای جلو همه منو ضایع کنی؟؟!؟!

3. این کاربر از mhrdd_ygnh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

دوست عزیز فکر میکنم سرویس ECO-128 شاتل برای شما مناسب باشه.
    1. یکماهه با 3 گیگ ترافیک در ماه 13900 تومان
    2. ترافیک شبانه 1 تا 7 صبح رایگان
    3. قطعی نداره
    4. سرعت روزانه عالیه
    5. سرعت شبانه هم برای من که مرکز حافظ هستم بعضی وقتا عالیه (65-60)، بیشتر مواقع خوبه (60-45) و بعضی وقتای دیگه هم افتضاحه (20-12) که این مورد آخر بیشتر مناسبتی هست !!!
    6. به احتمال زیاد هم سرویست روی 512 بسته میشه

داره خودمونی میشه abcdab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض emperor of sea

مرسی از دوستان که راهنماییم کردند پس به احتمال زیاد همون 128 اکو رو می گیرم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز: چندتا سوال داشتم که ممنون میشم مرا راهنمایی بفرمایید:

واقعیتش من یه سرویس سه ماهه ECO-256 از شاتل گرفتم ( دوشنبه هفته پیش ) که البته هنوز وصل نشده اما قبلش چندتا سوال برام پیش اومده:

1. آیا سرعت دانلود شبانه من در مرکز امیرکبیر همان حدود 30 کیلوبایت در ثانیه خواهد بود یا بیشتر میشه؟!

2. چون با توجه به اینکه من رو دانلود شبانه حساب می کنم بعد از خرید سرویس پشیمون شدم که چرا برا 6 تومن سرویس 512 رو برنداشتم تا سرعت بالاتری داشته باشم. و می خواستم بدونم اگه سرعت دانلود شبانه واقعا بین دو سرویس 256 و 512 تفاوت داره آیا میشه تا قبل از اینکه سه ماه سرویسم تموم بشه اونرو به 512 ارتقا بدم؟!

3. من مودم از خودشون گرفتم. ZyXEL P660-RU می خواستم ببینم کیفیت این مودم خوبه یا نه و اینکه از نظر پشتیبانی با سایر ISP ها چطور هست؟ چون واقعیتش اطلاعی از مودم های ZyXEL مدارم و اولش قصدم خرید Asus am602 بود ولی متاسفانه قیمتش کمی کاذب بود ( 60 تومن! )

ممنون از همشهریان عزیزی که از وقت خود برای پاسخ می گذارند.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

مرسی از دوستان که راهنماییم کردند پس به احتمال زیاد همون 128 اکو رو می گیرم.
    کارت تخفیف 10 هزار تومانی شاتل پیغام خصوصی شد!

سلام خدمت دوستان عزیز: چندتا سوال داشتم که ممنون میشم مرا راهنمایی بفرمایید:

واقعیتش من یه سرویس سه ماهه ECO-256 از شاتل گرفتم ( دوشنبه هفته پیش ) که البته هنوز وصل نشده اما قبلش چندتا سوال برام پیش اومده:

1. آیا سرعت دانلود شبانه من در مرکز امیرکبیر همان حدود 30 کیلوبایت در ثانیه خواهد بود یا بیشتر میشه؟!

2. چون با توجه به اینکه من رو دانلود شبانه حساب می کنم بعد از خرید سرویس پشیمون شدم که چرا برا 6 تومن سرویس 512 رو برنداشتم تا سرعت بالاتری داشته باشم. و می خواستم بدونم اگه سرعت دانلود شبانه واقعا بین دو سرویس 256 و 512 تفاوت داره آیا میشه تا قبل از اینکه سه ماه سرویسم تموم بشه اونرو به 512 ارتقا بدم؟!

3. من مودم از خودشون گرفتم. ZyXEL P660-RU می خواستم ببینم کیفیت این مودم خوبه یا نه و اینکه از نظر پشتیبانی با سایر ISP ها چطور هست؟ چون واقعیتش اطلاعی از مودم های ZyXEL ندارم و اولش قصدم خرید Asus am602 بود ولی متاسفانه قیمتش کمی کاذب بود ( 60 تومن! )

ممنون از همشهریان عزیزی که از وقت خود برای پاسخ می گذارند.
    1- اره فکر کنم 256 همون 256 میبندن! البته فعلا که دهه فجر(برای اینترنت دهه زجر) هست و سرعت...

2-اره میتونی درخواست تغییر سرویس بدی به 512..
    البته به نظر من بهتره بری به 128 چون که الان 8 ماه هست درست بعد از انتخابات که 128 ها را 512 کردن(البته چند مدت پیش به مدت 12 روز سرعت ها را کرده بودن 128 که من تصمیم گرفتم برم به 512 یکدفعه دیدم دوباره کردن 512 ) که اینجوری 6 تومان از 256 سه ماهه کمتر میدی و 12 تومان از 512 سه ماهه ولی همون 512 را داری فقط سرعت اپلودش همون 128 هست که مشکلی نیس

3- اره ZyXEL مودم خوبی هست!
    همه مودم ها بر اساس یک استاندارد هست و فقط این حرفها بهانه هست!
    ولی بیشتر ISP ها Asus را بیشتر قبول دارن!

پ.ن: هیچ وقت من اینقدر تایپ نمی کردم نمیدونم امروز چطور شده که اینقدر تایپیدم!

من چند روز پیش رفته بودم که ازشون مودم زایکسل وایرلس بخرم که 4 گیگ هم حجم هدیه بگیرم که تمام کرده بودن!
    الان همین مودم ZYXSEL P660-HW را که اینا میدن 89 تومان با 4گیگ ترافیک هدیه لاوان میده 110 تومان
    Asus هم زیاد داغ میکنه!

8. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza STR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    اینترنت فقط شاتل
    عالیییییییییییییییی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام.

ممنون از پاسخ!!

دو تا سوال دیگه هم برام پیش اومده که بازهم ممنون میشم مرا راهنمایی کنید:

1. من از کجا میتونم با خبر بشم که خطم رانژه شده؟! چون بهشون گفتم مودم رو خودم نصب می کنم!

2. آیا هنگامی که خط من رانژه شد دیگه میشه مودم رو نصب کرد و لذت برد؟!!! یا اینکه نیاز به فعال سازی چیزی داره؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    خونه ما بلوار پاسداران(درمانگاه محمد رسول ا...) هست و می خواستم با سرعت 128 بگیرم با محدودیت نهایت 3 گیگ.
    می شه راهنماییی کنین از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
    سرعت روزانه اش بیشتر برام مهمه
    ممنون...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

سلام
    خونه ما بلوار پاسداران(درمانگاه محمد رسول ا...) هست و می خواستم با سرعت 128 بگیرم با محدودیت نهایت 3 گیگ.
    می شه راهنماییی کنین از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
    سرعت روزانه اش بیشتر برام مهمه
    ممنون...
    دوست عزیز سرعت روزانه ECO-128 شاتل عالیه. (سرعت دانلود بالای 60)
    سرعت شبانه هم بسته به مرکز مخابراتی، سروری که ازش دانلود میکنی و اوضاع اینترنت کشور !!! متغیره. ولی در کل بیشتر وقتا خوبه.
    پیشنهاد میکنم ECO-128 بگیری.
    یک ماهه با 3 گیگ ترافیک در ماه 13900 تومن.
    کارت تخفیف هم پ.خ شد، اگه خواستی از شاتل سرویس بگیری 10000 تومن در هزینه نصب تخفیف میدن.
    موفق باشی

13. این کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •