هیچ فرقی نداره مال منم چینی .
هیچ فرقی نداره مال منم چینی .
1- فنلاندی تا جایی که من میدونم نیست
مجار و چیتی
2- کیف
سیم که به تلویزیون میخوره
یه گیره به اسم نوکیا
شارژر
3- عالیه نه به خاطر اینکه دارمش
من چندین گوشی دارم N Series.
ولی این برای من که پرکار هستم
عالیه.
در کل دوستانی که سوال می پرسن بدونن که گوشی با قیمت 350 تومن با این همه امکانات خیلی چیز خوبیه چون برندهای دیگر مدل هایی دارند که خیلی گرانتر از 5800 هستند ولی امکانات کافی ندارند
همونطور که torando عزیز گفتند وسایل داخل جعبه اینها هستش
کیف مخصوص گوشی-شارژر-قلم اضافه-هندزفری و پورت 3.5 میلی متری-ضمانتنامه اصلی گوشی نه ایرانیش-بند دور مچ دست-سی دی پی سی سوئیت-کابل تلویزیون-پایه مخصوص که برای دیدن کلیپ در حالت افقی کاربدر داره می باشد.
گوشی های غیر سری N نوکیا همگی فنلاندی دارند ولی سری اکسپرس موزیک در مجارستان و چین ساخته می شه و باید دیگه دید شانستون در هنگام خرید روی کدوم کشور هست.
گوشی بدون گارانتی در حدود 360 تومن و با گارانتی در حدود 460 تومنه
بچه ها گوشی های شما هم مشکل هنگ کردن داره؟
من عصر میخوام برم بخرم به قیمت 370 بدون گارانتی ؟قیمتش چطوره؟فقط از همین هنگ کردنش میترسم
نه دوست عزیز مشکل هنگ آنچنانی نداره.
در ضمن با آپدیت بهتر میشه. کلا اگه با گوشی خوب کار کنی هنگ نمی کنه.
سلام دوستان عزیز. من به تازگی یه 5800 خریدم و خیلی هم باهاش حال می کنم. فقط اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که sms های گوشی قبلی خودم رو به این گوشی منتقل کنم دیگه عالیه. در ضمن pcsuite گوشی قبلیم که n73 بود، می تونستی از طریق کامپیوتر sms بزنی یا دفترچه تلفنتو ویرایش کنی؛ ولی تو این جدیده (یعنی ovi suite) اصلا گزینه اش نیست. کسی راه حلی می دونه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
دوستان عزیز بالاخره من هم امروز e71 رو رد کردم و به جمع شما 5800 داران پیوستم.
تا اینجای کار که خیلی راضی بودم
مطمئنی داداش؟
تا اونجایی که من از فروم gsmarena خوندم این گوشی فنلاند اصل نداره و اولین سریش ساخت چین بوده و مونتاژ دومش هم کار مجار.
اینو یکی از کاربرای gsmarena نوشته بود که طبق گفته خودش از کارمندای نوکیا بودش
نه مطمئن نیست داداش
چند تا پست بعد از این پست من جواب ایشون رو دادم. پست 1277
sorry دوست عزیز.
من از اون صفحه شروع به خوندن کردم.پست شما رو ندیدم.
در ضمن در مورد تقلبی این گوشی.
بله تقلبیش هم اومده ،با قیمت 160 تومن.از قیافه ش هم که تابلو میشه فهمید تقلبیه.ولی یکی از تفاوتاش تو ظاهر اینه که دیگه اون راه راه های کاور lcd رو نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)