گفتم بدرده تازه واردها میخوره وگرنه 90 درصد کسانی که پراید میخرن از سر بی پولیشون هست.با قسمت اول حرفتون موافقم ولی منظورتو از تازه وارد نمیفهمم ما که وسعمون از پراید بیشتر نیست باید بریم پیاده روی ؟
گفتم بدرده تازه واردها میخوره وگرنه 90 درصد کسانی که پراید میخرن از سر بی پولیشون هست.با قسمت اول حرفتون موافقم ولی منظورتو از تازه وارد نمیفهمم ما که وسعمون از پراید بیشتر نیست باید بریم پیاده روی ؟
سلام بچه ها
ببخسید میدونم سوالم صد در صد تکراری ولی خوب چیکار کنم گیج شدم نمیدونم چیکار کنم
سوال :
ماشینم پرایده . تازه خریدم . مدل : 11/88
واسه روغن موتور گیر کردم چیکار کنم .....
تو این دو مورد گیر کردم :
1) بهران (ظرف زرد رنگ که روش نوشته مخصوص پراید و پی کی) .. کارکرد 5000 کیلومتر .. قیمت با تعویض فیلتر هوا و روغن : 12000 تومان
2) کاسترول جی تی ایکس (ظرف سفید رنگ) .. کارکرد 10000 کیلومتر .. قیمت با تعویض فیلتر هوا و روغن : 18000 تومان
کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ کدوم واسه موتور پراید بهتره ؟ مورد سومی هم هست که بهتر از این دو مورد باشه ؟
با توجه به اینکه هر بار فیلتر روغن و فیلتر هوا رو هم عوض میکنم .. آیا 10000 تا واسه فیلتر روغن و مخصوصا هوا زیاد نیست ؟
من چیکار کنم .... ممنون میشم راهنمایی کنید ... منتظرم![]()
Last edited by vahid_203; 03-04-2010 at 08:26.
کاسترول جی تی ایکس به نظر من که دارم ازش استفاده میکنم عالیه برای پراید
ضمنا کارکرد کاسترول 5000 هستش اگر توجه کنی روش نوشته
نیازی نیست هر بار که روغن عوض میکنین فیلتر روغن و فیلتر هوارو عوض کنین
فیلتر روغن هر دو بار یک بار عوض میشه فیلتر هوا هم همینطور ( فیلتر هوا رو یه باد بگیری حله)
بازم بستگی داره به شرایط جوی جایی که دارین رانندگی میکنین(مثلا خایی که زیاد گردوخاکه مسلما باید زودتر عوض بشن)
اگه سوال دیگه ای هست در خدمتیم
شما حق دارید سردم گم باشید چرا که هیچ مرجع دقیقی برای تعیین بهترین نوع روغن وجود نداره. اما کلا بدونید:
ماشین پراید نیازی به روغنهای خیلی گران و پیشرفته مانند 206 و ... ندارد. چرا که پایه معدنی است و جتی امکان داره که روغنهای مخصوص اون ماشینها به دردش نخورن.
بنابراین خیلی حساس نباش دوست عزیز.
هم بهران خوبه و هم کاسترول و خیلیهای دیگه.
من قبل آترود میریختم که گفتا جدیدا تقلبی شده.
شما همون بهران را بریز و همون 5000 تا باهاش برو. (بیشتر هم رفتی رفتی البته نه خیلی).
کلا نشنیدم کسی به خاطر نوع روغن ماشینش مشکل پیدا کرده باشه. شما شنیدی؟
فیلتر هوا را هر بار عوض کن ولی روغن نه. حد اقل هر دو بار عوض کن. گوش به حرف تعویض روغنیها بدی هر بار میخوان واست عوضش کنن و پول بیخودی ازت بگیرن.
اما یه کارایی را فراموش نکن که اغلب نمیدونن.
هر 5 هزار تا فیلتر بنزین را عوض کن که پر آشغال میشه. حدود 5 تومن در میاد.
خلاصه: همون بهران بریز و 6 7 تا بعدش عوض کن. اگه تو ترافیک زیاد میمونی و هی دنده عوض میکنی همون 5 تا عوض من اما اگه بیشتر راه دور میری وترافیک کمتر تو کارته روغن بیشتر عمر میکنه.
سلام به همگی
آقا دیروز داشتم رانندگی میکردم که یه دفه بوق ماشین سوخت
رفتم یه بوق خریدم که صداش اصلا شبیه بوق پراید نیست صداش خیلی زیره
میخواستم ببینم میشه کاریش کرد صداشو بم تر کنم؟
سلام دوست عزیز
یک دنیا ممنونم .. خیلی لطف کردید .. تشکر
بیشتر رانندگیم جاده است و ترافیک خیلی کم
پس این کارو میکنم ، بهران میریزم 5000 تا عوض میکنم، فیلتر هوا و فیلتر بنزین رو هم هر 5000 تا عوض میکنم و فیلتر روغن رو 10000 تا
![]()
مگه اینکه برین یه بوق فابریک پراید بگیرین![]()
بوق پژو هم رو پراید خوب میشه دوست منم بسته به قول دوستمون صداش بم تر شده!مگه اینکه برین یه بوق فابریک پراید بگیرین![]()
آخه خود پژو هم چند ملی بوق داره
کدوم ماشین و چه مدلیش تا منم بگیرم![]()
سلام دوستان عزیز
چند وقت پیش باند سمت شاگرد ترکید و اهنگ ها رو با وز وز پخش می کنه .مدل ماشین هم 87 و سی دی خور هست که از این باند هاش هم راضی هستم .سوال من اینه که الان چه باندی براش بگیرم اصلا نمی خوام هزینه زیادی پرداخت کنم می خوام مثل همون باند قدیمی باشه .چه مارک و چه مدلی باشه؟
سوال دوم اینکه ایا می شود با دستکاری تو سیم ها کاری کرد که بشو بوسیله موبایل یا mp3 player اهنگ هامونو پخش کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)