من 7/89 کلاسها رو رفتم ولی ازمن ایین نامه وعملی رو ندادم به نظرتون کلاسهای قبلی اعتبار داره یا دوباره باید بگذرونم
گواهینهمه هوشمند چه شرایطی داره؟
من 7/89 کلاسها رو رفتم ولی ازمن ایین نامه وعملی رو ندادم به نظرتون کلاسهای قبلی اعتبار داره یا دوباره باید بگذرونم
گواهینهمه هوشمند چه شرایطی داره؟
ببینم اگه امتحان شهر هم قبول نشیم مثل آیین نامه باید یه هفته صبر کنیم تا امتحان بعدی یا جلسه بعدی می شه امتحان داد؟
معمولا می گن به ازای هر ماه یه جلسه، ولی خب من بعد 4 ماه یه جلسه اضافه گرفته بودم چیزی نگفتن و کاردکس صادر شد.
گواهینامه پایه یکم شرایطش چیه الآن
من از سال 85 گواهینامه دارم ولی اون زمان 1 ساله بود که اسمش ب دو بود و بعد که تمدید شد 5 ساله شده ب یک
حالا میخوام بدونم الان که نزدیک 5 سال از زمان دریافت گواهینامه های ب 1 و 4 سال هم از زمان ب 2 من میگذره میتونم برای گواهینامه پایه یکم اقدام کنم یا اینکه باید دو سال از گواهینامه پایه دوم بگذره ؟
سلام دوستان ؛
در حال حاضر شكل گواهينامه ها عوض شده؟ يا همچنان مثل سابق يه تيكه كاغذه كه پرس كردن؟؟؟؟
من شنيدم كه مثل كارت اعتباري شده!
درسته؟؟؟
آره قیافشون عوض شده و مثلا هوشمند شده!
و با این گواهینامه جدیدا مثل سگ رفتار میکنن
چند روز پیش من رو تو جاده به خاطر سرعت غیر مجاز گرفتن و پشت سرم یه بنده خدای دیگه ای رو هم گرفتن!
جریمه اون رو سریع نوشت رفت ولی مال من میگفت 100 تومن مینویسم گواهینامه هم پیوست!!!
من 130 تا هم بیشتر نمیرفتم!
دوس دارن اذیت کنن این جدیدا رو!
ولی آخرش ول میکنن بری.
20 تومن نوشت اومدیم پی کارمون!
با سلام
حداقل سن هم شرایطش هست.
22 سال باشید داشته باشی
بینایی سنجی و اعتیاد هم بری.
موفق باشید.
سلام دوستان
من ۲ و نیم هفته شده همه کارا رانندگی رو کردم و تو شهری و آیتومه افسر قبول شدم..
اما هنوز گواهینامم نیومده!
هیچ جایی هست تا قبل از اومدن خود گواهینامه شماره گواهینامه رو بگیریم که بشه پشت ماشین نشست!؟
ممنون
23 سال دوست من
من امروز رفتم برای موتور ثبت نام کردم!
گفت هفته بعد دوشنبه بیا!یادم رفت بپرسم هفته بعد امتحانه چیه
شما نمیدونید چی کار دارن؟برای کارتکس نیس؟
بله.23 سال تمام
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
برای من یه ماه کشید
ولی فکر کنم باشه.اما پلیس فکر نکنم وقتی بهش یه شماره بدی قبول کنه!میگه گواهی نامتو بده!
وگرنه فکر کنم بتونی شمارتو گیر بیاری...شماره کارت ملیو بدی فکر کنم بهت شمارشو بدن(البته اگه صادر شده باشه)
سلام
به طور معمول چه قدر طول میکشه این گواهینامه بیاد؟
من 90/04/06 قبول شدم ولی تا حالا نیومده از هر کی هم میپرسم میگه واسه من 2-3 هفته بیشتر طول نکشیده یه هفته پیش هم رفتم پلیس +10 و پست ولی گفتش تازه 90/04/19 تایید شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)