سلام دوستان من میخوام یه دسنه ی xbox واسه کامپیوترم بخرم چند تا سوال داشتم
1-دسته ی با سیمxbox چقدره؟
2-اگه دسته ی بیسیم بخرم با رسیورش چقدر قیمتشه؟
سلام دوستان من میخوام یه دسنه ی xbox واسه کامپیوترم بخرم چند تا سوال داشتم
1-حدود 40 تومنسلام دوستان من میخوام یه دسنه ی xbox واسه کامپیوترم بخرم چند تا سوال داشتم
2-حدود 100 تومن
اینا قیمت اریجینالش هست...دسته باسیم من داشتم زیاد خوب نبود...ولی بیسیمش خیلی کیفیت خوبی داشت..رسیورش جدا نیست همراه دسته هست...چون مایکروسافت یه سری دست بی سیم با رسیور، مخصوص ویندوز زده..کارایشش هم حرف نداره
Last edited by milad_takjoo; 22-08-2012 at 03:13.
من که تاحالا دسته سونی PS3 که به کامپیوتر بخوره ندیدم. اگه لینکی ازش دارید بزارید.
سلام برادر من یه فرمون بازی گرفته مدلش h.b gt4 racing wheel هست فروشنده همراهش یه بازی به اسم blur هم داده من نصب کردم براش کامل وتو تتنظیمات خود گیم پد هم همه چی درسته و تست کامل و صحیح هست.ولی تو بازی بلور کار نمیکنه...حتی تو pes2012 کار کرد ولی تو بازی بلور کار نکرد..نمیدونم مشکلش چیه ؟اصلا این بازی ساپورت میکنه یا تنظیم یا نرم افزار خاصی هست ؟
افتضاحه.
چون ویندوز به صورت خودکار نمیشناسدش و باید از انواع و اقسام نرم افزار برای شناسوندن استفاده کنی
+ اینکه بعضی بازیها فقط با دسته ی xbox کار می کنن که بازم باید انواع نرم افزار هارو استفاده کنی تا بتونی بازی کنی .....
سلام
من امروز یه دسته گرفتم که شبیه دسته ایکس باکسه از مدل و این چیزاشم خبر ندارم!!!!
ولی خیلی اعصابمو خراب کرده توی بازی pes 2012 وقتی دکمه سرعت رو میزنم هم سرعت میگیره هم سانتر میکنه!!!توی setting هم تغییرش میدم ولی اثری نداره باز همونطوره یعنی وقتی دکمه RB رو میزنم هم RB و هم Y و X روشن میشن دکمه مثلثش هم باید خیلی فشار بدم که روشن بشه و داخل بازی هم کاری نمیکنه!!!!14 هزار تومن هم خریدمش!!!!!!!ترو خدا زودتر بگین مشکلش چیه و باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
کسی قیمت دسته ی بیسیم لاجیتک رو داره؟
واینکه میخواستم بدونم اگه کسی داشته با طریش اذیت نمیکنه که مثلا زود به زود شارژ بخواد؟
Last edited by Karistias; 05-09-2012 at 23:59.
دوستان پیشنهاد میکنم برید یه دسته ی ایکس باکس سیم دار بگیرید خیالتون رو راحت کنید...قیمتش حدود 40 تومنه ...همه ی بازی ها به راحتی میشناسنش....کیفیت خوبی هم داره....
سلام
من دسته xbox با سیم دارم ...خیلی هم خوب کار می کرد ..ولی تازگیا وسط بازی قطع میشه بعد دوباره میاد الانم که فقط دو تا چراغش روشن میشه 1 و 44 ...همینجوری میمونه ...چیکارش کنم ؟ (PC)
Last edited by mjorh; 10-09-2012 at 14:23.
مگه این چراغا که روشن میشه تعداد دسته ها و بازیکنا رو نشون نمیده؟
منم همین با سیمشو دارم برای پی سی و یکی از چراغاش روشنه مشکلیم ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)