بکاپ هم جواب نمیده.
توی موبایلستان تست کردند.
با تعویض سیم کارت دوباره شروع کرد به جستجوی کانال...ریستور کردن بکاپ که جای خود داره !
بکاپ هم جواب نمیده.
توی موبایلستان تست کردند.
با تعویض سیم کارت دوباره شروع کرد به جستجوی کانال...ریستور کردن بکاپ که جای خود داره !
خب پس اگه این جوریه، من هم دیگه بکاپ نذارم پس...
بکاپ که خیلی آسونه...فقط خواهشا طريقه RESTORE كردن بكاپم يه توضيح بده اصلا چوري بكاپ ميگيرن از N96
شما فقط کافیه برنامه ی PC Suite رو باز کنی و از توی منو گزینه ی بکاپ رو باز کنی و وقتی که گوشی به کامپیوتر وصل باشه، خودش اونجا توی برنامه به شما میگه که از کدام قسمت های گوشی می تونید بکاپ بگیری...
اگه مشکلی توی این زمینه داشتی بگو تا با تصویر بذاریم.
سلام . refresh library گوشیم کار نمیکنه یعنی هیچ اهنگی را add نمیکنه چی کار کنم ؟ کمکم کنید .
یه بار خاموش روشن کن !سلام . refresh library گوشیم کار نمیکنه یعنی هیچ اهنگی را add نمیکنه چی کار کنم ؟ کمکم کنید .
نشد :
به تنظیمات کارخونه برگردون
اکه نشد مستر ریست کن ولی 100% بعد از مدتی همین انتفاق برات بازم میفته ... بعد از مستر ریست آپدیتش کن به فریمور بالاتر !
همه فایل ها و نرم افزارام پاک میشه .
با خود گوشی میتونی آپدیت کنی که هیچی پاک نمیشه ولی باز اطمینان نمیدم درست شه ! یه مستر ریست به احتمال زیاد حلش می کنه !راهی دیگر نداره ؟
ظاهرا امروز به طور کلی سیگنالهای ----h را قطع کردند .من که تا دیروز میگرفتم ، از امروز میزنه سیگنال وجود ندارد.(در ضمن من نه سیم کارت گوشیمو عوض کردم و نه تنظیمات لایو تی وی را ریست کردم و نه هیچ تغییر دیگه)
البته برای من اسم 16 تا کانال تو لیست هستش و دوباره سرچ نمیکنه بلکه نوشته موقتا سیگنال وجود ندارد (قبلا هم هر وقت سیگنال میرسید زیر 40% اینو مینوشت ولی بعد از چند دقیقه تصویر میومد ولی اینبار یک روز کامله که اینو مینویسه)
نمیدونم این همون مشکلیه که بقیه دوستان داشتن یا اینکه اونها باید سرچ هم بکنند
شما نمیدونید که آیا میشه در این مورد به صدا سیما زنگ زد و پرس و جو کرد ؟
دلت خوشه ها واقعا مطمينم اگه باهاشون در ميون بذاري ازت بپرسن چي هست ايني كه ميگي مگه همچين چيزي هم داريم . يه سيستم به در بخوري كه حداقل تو مديريت بحران به درد ميخوره تو اينجا يك هفته بيشتر كار نكرد اونم براي چند نفر . لابد بحرانو رد كرديم ديگه چه ميدونم![]()
من که قبلا هم توی این پستم گفته بودم! :
اینکه اسم کانال ها توی لیست باشه مهم نیست چون اگه بار اول این کانال ها توی لیست اومده باشه دیگه تا زمانی که خودت حذفشون نکنی هستن و ربطی به قطع یا وصل بودن این سرویس تلویزیون دیجیتال نداره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)