َADsl معمولی تا 8 کیلومتر بدون مشکل چطور میگی 5کیلومتر
َADsl معمولی تا 8 کیلومتر بدون مشکل چطور میگی 5کیلومتر
مودمی که شاتل میده به عقیده من ازلحاظ کلاس و کیفیت به گرد usr 9115 نمیرسه!
اما از خودشون بپرسی که نمیگن ماست من ترشه!
به عقیده من درحدود قیمت 50 تومن یا 9115 بگیر یا Asus am602
هردو عالی هستن فقط بچه ها میگن گویا Asus یک کم داغ میکنه.
کارت هم اگه تابحال پیدا نکردی یه ایمیل به آیدی من و یا آدرس زیر بزن.
hooman2099 @gmail.com
9115 رو امروز با گارانتی انفورماتیک گستر خریدم 47 تومن!![]()
Last edited by hoomany; 28-09-2008 at 23:56.
ولی به نظر من اصلا این حرف و تز هیچ ربطی ندارهاخه یعنی چی که اگه سرعتمون بالا باشه جو میگیره همه ترافیکو مصرف میکنیم !!!دوست من این چه حرفیه اخه؟من که صد در صد با شما و اون یکی دوستمون مخالفم پس باید یگیم اهای شرکتا ازین اوانسا بهمون ندین که سرویس 64 بتونه با 110KB دانلود کنه چون ما خودمون نمیتونیم اختیار دانلودمون و مدیریت حجم را کنترل کنیم
ازین حرفای شما دارم نتیجه میگیرم که ما ایرانیها توقعمون هم بیشتر تز این نمیتونه باشه و تو این مملکت جوری بار اومدیم که با بد بختی ها و نداریها و پایمال شدن حقمون بسازیم و اگه هم کسی خواست حقمونو بده یا خدایی نکرده زبونم لال احیاااااااااااااااااااااا نن یه حالی خواست بده خودمون قبول نکنیم و بگیم نه ما ظرفیت این سرعتها و امکاناتو نداریم لطفا ازین اوانسا به ما ندین![]()
حرفتون کاملا درسته
ADSL2+ انقدر بحث پیچیده یی نیست
تو ایرانم اگه لازم باشه اگه مشترک شرایط لازم واسه گرفتن ADSL نداشته باشه (مسافتو این چیزا) خوب بابا شرکت بهش ADSL2+ میده خب .البته شرکتی که امکانشو داشته باشه که تو همین ایرانم هست
یه همین سادگی![]()
ببخشید که فضولی میکنم
من خودم یکی از اونا هستم که اصلا" با سرویس حجمی نتونستم کنار بیام
دلیلش هم فقط همین بود که سرعت بالا بود و حجم کم.
با دیدن خیلی چیزها وسوسه میشی که دانلودش کنی
من خودم سرویس صبا نت رو با 30 گیگ حجم کم آوردم
حالا شما اگر میتونی دانلود خودت رو کنترل کنی خوب خیلی خوبه
اما یه چیزی هم بگم....
به نظر من سرعت بالا داشته باشی و نتونی دانلود کنی به هیچ دردی نمیخوره
البته این نظر من هست چون دانلود من بالاست
512 نا محدود سپنتا همش در حال دانلود هست
حتی زمانی که خونه نیستم.
وا
2 تا سرویس adsl میخوای بگیری بهم وصل کنی؟چه کاریه؟اصلا اگه بشه هم کاره بیهوده ییه
خب شما یه سرویس با همون سرعت بالایی که میخوای بگیر دیگه![]()
خب سرعت بالا میگیرم اگر هم دانلود زیا داشته باشیم چون حجمی سرعتش بیشتره حجم بالا هم میگیریم
یا اصلا مثل شما سرعت بالا با حجم نامحدود میگیری
من هم میدونم سرعت بالا بدون حجم فاییده نداره ولی وسوسه و جو و این حرفا هیچ ربطی به بحث کامپیوتری و تخصصی نداره
مثل اینه که بگی من سرعت 64 میگیرم که زیاد دانلود نکنم و حجمم تموم نشه چرا؟؟چون اون موقع کامپیوترمو زیاد روشن میکنم و پول برقمون زیاد میاد پس باید سرعت پایین بگیرم که جو زده نشمو پوب برق زیا بیاد![]()
n0100003 عزیز،
ببینید،
فرض کنید محدودیت حجمی شما، 5 گیگ، برای سه ماه هست. حالا اگه بخواهیم این مقدار رو جیره بندی کنیم، برای هر روز حداکثر 60 مگ میتونید استفاده کنید. (5 گیگ تقسیم بر 90)
حالا اگه شما، یک گیگ رو در یک یا دو ساعت دانلود کنید. (یا اصلا 5 ساعت)، در حقیقت سهم 17 روز رو در اون مدت کوتاه دانلود کرده اید.
برای همینه که میگم، برای دانلود های بالا، باید از شبانه استفاده کنید تا لطمه ای به حجم شما وارد نشه.
امیدوارم که تونسته باشم به خوبی توضیح بدم.
موفق باشید
سلام به دوستان گرامی
اقا الان به تازگی سپنتا به سرویس دهنده مخابرات ما اضافه شد بنده الان از صبا سرویس میگرم و میخوام برای ماه بعد از سرویس سپنتا سرویس بگیرم
کلا من بیشتر دانلود میکنم اگه بشه میخوام سرویس 384 یا 256 بیگرم میخواستم بدونم حدود واقعی سرعتی این میدن چقدر و پیشنهاد مکیند از این به بعد از این شکرت سرویس دریافت کنم
باتشکر پیشاپیش
من منظور شمارو میفهمم و میگم درست نیست
وقتی شما میخوای کم نیاری خب باید روزی 60 مگ دانلود کنی باید ادم جنبه سرعت بالا داشته باشه وقتی مثلا 1Mb میگیری بامثلا 20GB حجم میتونی 20 را تقسیم کنی اگرم زیاده روی کنی اخر ماه کم میاری اصلا برادر من شاید یکی باید تا یه ساعت دیگه یه پروزه دانشگاهی تکمیل کنه و برای این باید یک فایل 1GB را دانلود کنه یعنی نباید دستش باز باشه حتی اگه حجمشم 1GB باشه حاضره همشو تو همون لحظه مصرف کنه چون پای مدرک دانشگاهیش وسط
یعنی دست ما نباید باز باشه که بتونیم اصلا حجممونو تو 1 روز تموم کنیم؟؟نباید دستومن باز باشه؟؟
لطفا بفهمید چی میگم
اشتباه میکنم؟؟حرفم درست نیست؟؟باید زور بالا سرمون باشه؟؟
جو میگیره و این حرفا یعنی چی خب مواصب باشید جو نگیره
این بحثو کشش ندیم بهتره چون باعث ناراحتی و کسل شدن بچه های دیگه میشه
اقا اصلا حرفه شما درست نباید سرعت بالا داشته باشیم چون یه دفعه جو میگیره همه حجممونو مصرف میکنیم باید یجورایی کمبود و چوب بالاسرمون باشه دیگران باید کنترل حجم و سرعت مارو به دست بگیرن
Last edited by n0100003; 29-09-2008 at 01:07.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)