ممنون عزیز
در مورد mp3 player های transcend نظر خاصی دارید ؟ خوب هست یا نه ؟ هم از لحاظ باتری هم از لحاظ کیفیت صدا !
ممنون عزیز
در مورد mp3 player های transcend نظر خاصی دارید ؟ خوب هست یا نه ؟ هم از لحاظ باتری هم از لحاظ کیفیت صدا !
سلام
خواهش میکنم محمد جان این چه حرفیه! خوشحالم که از خریدت راضی هستی و همین برای ما کافیه که کسی میاد اینجا و بعد میره خرید از خریدش راضی باشه
درضمن ریویو خوبی بود........مرسی
من چنند تا همكار خبرنگار دارم كه همه سوني دارن. از خبر نگارا حساس تر نيست براي اين مسئله
ترانسند جزو رده دوم محصولات بازاره .. یعنی اگه اون 3-4 تا مارکی که در پست قبلی ام اسم بردم (و یکی دوتا دیگه) رو بذاریم کنار، ترانسند و چند مارک دیگه در رده دوم کیفیت قرار می گیرن .. طبعاً قیمت ارزونترشون میتونه واسه خیلی کاربرها جالب باشه ... بخصوص اگه انقدرها در مورد کیفیت صدا وسواس نداشته باشی ... توجه کن در مورد پلیرهای رده دوم و پایین تر (متفرقه ها) مساله مهم بحث گارانتی هستش .. بنابراین سعی کن اگه پلیر رده دوم میخوری، حداقل گارانتی خوبی داشته باشه.
من متوجه سوال نشدم...![]()
آقا میشه خواهشا یکی کمک کنی سریع !
یه مدل b142f سونی هست ! میتونید بگید که این مدل خوب هست یا نه از لحاظ صدا و باتری و ...
و یک مدل هم اینه : مدل nwz-e443
دوستم مغازه داره این 2 تا رو داره میخوام بدونم خوب هست یا نه
ممنون میشم
Last edited by mr.reza; 10-01-2010 at 14:01.
نظرتون درباره Ipod touch چیه ؟ (8 گیگیش)
ممون
بله - گزینه خیلی خوبی هستش .. از بین اون گزینه های که گفتم همگی خوب هستند از نظر کیفیت صدا .. این سونی از نظر باتری هم دست بالاتری داره نسبت به اونها ... بنابراین اگه خوشت اومه بخرش (سیلقه اس) ... منظورم اینه که اونها همه خوب هستند، این به تصمیم خودت برمی گرده که کدوم رو بیشتر بپسندی.
برای فردی که علاقه به برنامه های جانبی داشته باشه گزینه بسیار خوبیه ... اگه یه نفر به صدا و ویدئو و کیفیت پخش اونها اهمیت بیشتری میده گزینه های بهتری هم میشه پیشنهاد کرد ...
بهرحال چه خوشمون بیاد و چه نیاد، آیپاد تاچ الان یکی از پرطرفدارترین و پرفروش ترین پلیرها در دنیاست... این نشون میده که واقعاً محصول خوبیه ... اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو که قدری درباره روانشناسی کاربرهای تاچ صحبت کرده ام بخون. (پاراگراف دوم از نکته سوم)
سلام
ببخشید این سوالمواینجا میکنم
اقا من یه سیستم بستم رو ماشین و از واکمنم برای اهنگ ها استفاده میکنم یعنی واکمنو وصل میکنم به aux ضبط ولی اون که سیستمو بست میگفت این کارو نکن چون واکمنتو خراب میکنه و باطریه واکمنتم خراب میشه میخوام ببینم راست گفته یا میگفت از واکمن به عنوانه امپ استفاده میکنه برای همین خراب میشه
اگر مطابقت امپدانس وجود داشته باشد مطمئنا مشکلی نخواهد بود.برای این که خاطر جمع بشی یه نگاهی به کاتالوگ آمپلیفایر ماشینت بنداز.اگر استاندارد باشه مشکلی نخواهد داشت.
Last edited by sastwhc; 15-01-2010 at 12:16.
سلام و خسته نباشید دوستان خوبم
من تا صفحه 120 خوندم ولی از چیزی که میخواستم بهش نرسیدم
اون اینکه یه پلیر حدود 120 تا 140 از مارک های معتبر باشه
کیفیت واسم خیلی مهمه ..کیفیت جنس..من خودم I7 دارم و میخوام هم زیبا باشه ...شکل و ظاهرش.. یوزر اینتر فیس آسان
و اینکه با هزینه ایی که میخوام بکنم بهترین چیز هارو داشته باشه... کیفیت صدا هم در حد کریتیو به بالا باشه ..بیشتر دخترونه
ظاهری خوشگل ..باطنی هم خوب و با کیفیت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)