دوست عزیز شما باید از سرور استفاده کنید در غیر این صورت نمیتونید کسی رو محدود کنید
دوست عزیز شما باید از سرور استفاده کنید در غیر این صورت نمیتونید کسی رو محدود کنید
باسلام
من یک مودم planet مدل adw-4401 دارم میخواستم ببینم میشه برد آنتنش رو زیاد کرد ؟ اگر میشه لطفا مدل و قیمتش رو هم بفرمایید باتشکر
من یک Adsl 64 دارم و یک شبکه Lan که با یک هاب به روش ستاره ای درست شده و یک کامپیوتر جداگانه که جدا از این شبکه و در اتاق دیگری است
لطفا بفرمایید بهترین روش برای استفاده همه این کامپیوتر ها از این اشتراک اینترنت چیست و چگونه انجام دهم
من يه مودم Huawei Mt810 رو از شركت لايز خريدم ولي بعد 2 3 روز كه ديدم مودم خودم كه USRobotics هست كار مي كنه ، ديگه از مودم Huawei استفاده نكردم! خواستم بدونم اين مودم رو خود شركت ازم مي خره؟!
كجا مي تونم بفروشمش كه خوب بخرن؟!
ایا تو مودم tp-link چراغ act همیشه روشن باید باشه.
ممنون![]()
نمیدونم اینجا جای این سوال هست یا نه فقط لطفا کمک کنید
بعضی مواقع وقتی با adsl کانکت میشم کامپیوتر این ارور را میده Generic host process for win 32 services has encountered
و بعد از این ارور دیگه هیچ لینکی باز نمیشه . توی سایت مایکروسافت هم رفتم چندتا برنامه در این رابطه گرفتم ولی بازم حل نشد
لطفا اگه راه حلی دارید بگید
با تشکر mslove
وقتی که داره سایت بالا میاد و یا دانلود میکنی و یا کلا در حال فعالیت هستی باید روشن باشه ..
من فکر میکنم باید در حال چشمک زدن باشه
سلام دوست عزیز
این مشکل در ویندوز xp سرویس پک 2 ماکروسافت وجود داره و حتی با تعویض ویندوز هم این مشکل حل نخواهد شد و تنها راه حل کردن این مشکل این است که شما وصله های امنیتی که ماکروسافت برای همین مشکل در نظر گفته است را دانلود کرده و نصب کنید .
این مشکل مربوط به مودم های خاصی هست و بیشترین مورد بروز این مشکل برای کاربرانی هست که از مودم adsl استفاده می کنند .
تنها راه حل خلاص شدن استفاده از pach های زیر است . یه چند تا دیگه هست که اگه پیدا کردم می زارم اینجا .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از نصب patch کامیپوتر را ریستارت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و با استفاده از برنامه زیر پورت های باز را ببندید .
بعد ازdisable کردن پورت ها، restart کنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 26-10-2008 at 23:38.
ممنون توحید جان خیلی زحمت کشیدی . دلم با یه تشکر خالی راضی نشد
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)