تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 198 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام به همگی
    کمککککککککککککککککککککککک ککککککککک
    راهنماییی دقیق کنین لطفا
    دقیق
    من الان تو denerim هستم و تا اون جا که فهمیدم(از پست های قبل تر) یکی از افرادی که میتونن بهم ملحق شن تو این منطقه هست(منظورم wynne هست)درسته؟
    اگه درسته
    1.تو کدوم قسمت از منطقه هست
    2.چرا خیلی از قسمت های این منطقه قابل دست رسی نیست؟ من فقط این قسمتها رو میتونم برم(market , the pearl , dirty back allay ,deserted building , randown back street)
    3.چکار کنم که باقی از حالت غیرفعال در بیان؟
    4.بهنظر شما باید ماموریتهای اون صاحب مغازه (شبیه متل هست مغازش و باید جنازه هارو واسش بندازیم تو چاه) رو انجام داد(از این بابت که کاراش غیر قانونی هست میگم) و آیا انجامش باعث میشه باقی قسمت های منطقه باز شه؟
    يعني شما هنوز wynne رو ندارين؟؟؟فكر كنم كشتيش...چون بايد قبل از اينجا پيداش ميكردي...توي lake نميدونم چي چي ...
    توي دنريم leghon (اگه اسمش رو درست نوشته باشم)ميتونه به گروهتون اضافه شه...البته ميله خودتونه...
    اره قابل دسترس نيست...
    اشكال نداره...درست ميشه اخراي بازي ...
    تا جايي كه يادمه بايد بريد يه ماموريت بگيريد و يه پرنسس رو نجات بدين و بريد زندان و اينها...رفتين اينها رو؟؟؟
    با earl emon (بازم اگه اسمش رو درست نوشته باشم )حرف زدين؟؟؟
    اون ماموريتها رو انجام بدين...اشكال نداره...
    راستي الان توي كمپ بغيره افراده خودتون كسي ديگه هم هست؟؟؟
    بايد 4 نفر ديگه باشه كه نشون ميده همه رو متحد كردين...

2. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی
    کمککککککککککککککککککککککک ککککککککک
    راهنماییی دقیق کنین لطفا
    دقیق
    من الان تو denerim هستم و تا اون جا که فهمیدم(از پست های قبل تر) یکی از افرادی که میتونن بهم ملحق شن تو این منطقه هست(منظورم wynne هست)درسته؟
    اگه درسته
    1.تو کدوم قسمت از منطقه هست
    2.چرا خیلی از قسمت های این منطقه قابل دست رسی نیست؟ من فقط این قسمتها رو میتونم برم(market , the pearl , dirty back allay ,deserted building , randown back street)
    3.چکار کنم که باقی از حالت غیرفعال در بیان؟
    4.بهنظر شما باید ماموریتهای اون صاحب مغازه (شبیه متل هست مغازش و باید جنازه هارو واسش بندازیم تو چاه) رو انجام داد(از این بابت که کاراش غیر قانونی هست میگم) و آیا انجامش باعث میشه باقی قسمت های منطقه باز شه؟
    1- شما Wynne رو در اول ماموریت متحد کردن جادوگرها یعنی در Circle of mage پیدا می کنید که باید مکالمات رو درست انتخاب کنید وگرنه باید اونو بکشید که خیلی ضرر می کنید چون کارکتر خیلی خوب و مفیدی هست.
    2-اون قسمتهایی که توی دنریم فعال نیست به خاطر این هست که فعلا نمیشه اون جا رفت. یه سری جاها مثل قصر پادشاه الان نمیشه رفت. آخرای بازی تقریبا برای یه ماموریت اصلی اینجاها می تونید برید.
    3-توضیح دادم....
    4-نه ربطی نداره این یک ماموریت فرعی است و تاثیر نداره. کلا فقط درون دنریم رو نگرید چون اون چنان چیز خاصی نداره. خیلی جاهای دیگه توی نقشه هست که میشه جستجو کرد و ماموریت های مختلف رو رفت.

4. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

Circle of mage
    من هنوز به این قسمت نقشه نرفتم
    و تو دنریم هم کسای خصی نبودن که بخوام متحدشون کنم
    یعنی میگین چون هنوز به Circle of mage نرفتم این وینی نیمده تو جریان/؟
    من تا الان اون کوئس اش رو رد کردم البته با اینکه بوق رو گرفتم ولی هنوز اژدهارو نکشتم و ولش کردم واسه بعد
    و به شهر کوتوله ها هم رفتم و الان دارم شاه رو انتخاب میکنم
    leghon رو هم ندیدم میشه بگین کجاست دقیقا؟ فکر کنم تو شهر کوتله هاست نه؟
    الن افراد من
    زورا و مریگان و الیستر و شال(از دی ال سی) و لیلیانا و سگه هستن
    راهنمایی کنید لطفا

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Circle of mage
    من هنوز به این قسمت نقشه نرفتم
    و تو دنریم هم کسای خصی نبودن که بخوام متحدشون کنم
    یعنی میگین چون هنوز به Circle of mage نرفتم این وینی نیمده تو جریان/؟
    من تا الان اون کوئس اش رو رد کردم البته با اینکه بوق رو گرفتم ولی هنوز اژدهارو نکشتم و ولش کردم واسه بعد
    و به شهر کوتوله ها هم رفتم و الان دارم شاه رو انتخاب میکنم
    leghon رو هم ندیدم میشه بگین کجاست دقیقا؟ فکر کنم تو شهر کوتله هاست نه؟
    الن افراد من
    زورا و مریگان و الیستر و شال(از دی ال سی) و لیلیانا و سگه هستن
    راهنمایی کنید لطفا
    برای اینکه به Circle of mage برید باید اول به Lake Calenhad برید و از اون جا با قایق به Circle of mage میرید و دیگه همیشه توی نقشه این مکان باز میشه. کلا به نظرم ماموریت های این قسمت خیلی سخت نیست. برای متحد کردن جادوگرها باید حتما به Circle of mage برید.
    در مودر Denerim نیازی به متحد کردن ندارید.شما در ماموریت Landsmeet در اواخر بازی می تونید با انتخاب های درست مکالمات لوگین رو به گروهتون اضافه کنید. کلا من که از اون خوشم نمیاد چون خائن هستش. اگه اونو به گروهتون اضافه کنید آلیستر رو از دست میدید.
    در مورد گروهتون سه نفر کمن که یکی Sten هست که همون اولای بازی در Ostagar اون زندانی بود و باید آزادش می کردین و اگه این کارو نکردین دیگه کلا اونو از دست دادین. یه نفر دیگه Oghren هستش که اونو در Orzammar پیدا می کنید. زمانش که برسه خودش به گروهتون اضافه میشه. تقریبا اولن باری که می تونید به deep road وارد بشید به گروهتون میاد. نفر آخری که توی گروهتون نیست Wynne هست که اونو توضیح دادم. شما همون اول ماموریت متحد کردن جادوگرها در Circle of mage اونو می تونید به گروهتون اضافه کنید.
    هيچ كدوم از dlc يا بسته ي مكمل ها بعد از بازي شروع نمي شوند؟ يعني فقط ميشه معموريت هاي خود بازي اصلي رو انجام داد يا داستان جدايي دارند؟ اين داستان در كجاي بازي اصلي قرار ميگيره؟
    در مورد dlc ها یه دونه به نام Return to ostagar بود که باید بعد از اون جنگ نهایی بازی یه چند تا ماموریت انجام بدین که این dlc خیلی خیلی کوتاهه و شاید یه ساعت هم نشه. dlc های دیگه هم فکر کنم چیزهای مثل سلاح جدید و شخصیت جدید و .... اضافه می کنن و تاثیر در داستان اصلی بازی ندارن.
    در مورد بسته مکمل یه دونه به تازگی منتشر شده به نام Awakening که تقریبا ادامه این بازی هستش و تا حدودی یه بازی جدید هستش و حدود 20 سال هم بازی طول میکشه.
    توی مغازه ها قاعدتا باید این بازیو هم بیارن ولی من چند جا رفتم اونو نداشتن. واقعا خیلی با انصافن!!! من که توی خماری این بازی فعلا موندم. احتمالا از یه سایت اینترنتی که اونو برای فروش گذاشته بود اونو سفارش میدم.
    Last edited by vahidgame; 16-04-2010 at 19:20.

7. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

sten رو دارم از قلم افتاده بود
    حالا به نظرتون قبل از ورود به deep road برم وینی رو بیارم؟منظورم اینه که خیلی احتیاجه؟
    و اینکه به نظرتون کیارو ببرم باهام واسه deep road؟ سخته این مرحله؟
    و اینکه من پستهای اول رو خوندم ولی نفهمیدم قوی ترین اسپل ها واسه مریگان کدوم اسپل ها هستن میشه اسمشون رو بگین؟و کدوم اسپل هست که مورده های دشمن رو زنده میکنه که کمکتون کنن؟

ببخشید من هی سوال میکنم ها
    غیر سوالای بالا اینم می خوام بپرسم
    که غث اتاق به اسم royal palace هست تو شهر کتولهها که یه در قفل داره که چندتا نگهبان جلوش هست
    تو این اتاق سه قسمت هست که وقتی روش می ایستی یه صدایی میاد (مثل جابه جا شدن یه سنگ) که این 3تا جا یکی وسط اتاقه و دوتای دیگه تو اتاق مجاور هستن
    شما میدونین چیه جریانش؟
    و اینکه او در اتاقه که نگهبان داره کی باز میشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

sten رو دارم از قلم افتاده بود
    حالا به نظرتون قبل از ورود به deep road برم وینی رو بیارم؟منظورم اینه که خیلی احتیاجه؟
    و اینکه به نظرتون کیارو ببرم باهام واسه deep road؟ سخته این مرحله؟
    و اینکه من پستهای اول رو خوندم ولی نفهمیدم قوی ترین اسپل ها واسه مریگان کدوم اسپل ها هستن میشه اسمشون رو بگین؟و کدوم اسپل هست که مورده های دشمن رو زنده میکنه که کمکتون کنن؟
    سلام...
    اره اون ويني به قول شما...خيلي به درد بخوره...بياريش بهتره...يعني اصلا لازمه...
    اينكه كيا رو ببري خودت ميدوني...
    اما به نظره من 2تا جادوگر ميخواي كه يكيش رو نداري...

10. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازم مرسی
    میگم که نمیشه اینورتوری رو حجمشو بیشتر 80 تا کرد
    من از کمپ 1 بک پک گرفتم که از 70 رسوند به 80 اما جای دیگه ندیدم
    اصلان هست جایی؟

سلام
    کمک کنید بازم مشکل دارم
    جریان بک پک رو خودم فهمیدم
    ولی تو صفحهی 41 همین تاپیک این رو خوندم

Morrigan :
    Class : Mage
    Specialization : Shapeshifter
    یکی از کاراکتر هایی است که سوال ها و معماهایی هنوز در مورد Background او وجود دارد. Morrigan یکی از دختران Flemeth مشهورترین و خطرناکترین Witch of The Wilds است. او بیشتر زندگی خود را در جنگل و مرداب ها زندگی کرده و همیشه توسط Flemeth بشدت زیر نظر بوده و آموزش دیده. Morrigan از انسان ها متنفر است و دلایل زیادی مبنی بر خود خواهی دارد و جامعه مردم را زیر سوال می برد. پس از نجات Warden و Alistair مادر Morrigan او را مجبور به وارد شدن به گروه می کند تا آنها را همراهی کرده و کمک کند. Morrigan مانند Alistair فقط توسط کاراکتر های Male قابل Romance است. او همچنین مانند بقیه Alistair و Dog ( برای Human Noble ) همیشگی است یعنی قابل خروج از گروه نیست.
    Side Quest :
    Morrigan پس از روابط خوب زندگی خود را در Wilds برای Warden بازگو می کند و همچنین بعد از بدست آوردن Black Grimoire از Circle Tower متوجه می شود که Flemeth او را به خاطر اینکه بعدا به عنوان بدن جدید استفاده کند بزرگ کرده و از Warden می خواهد که Flemeth را بکشد و Grimoire اصلی او را پیدا کند تا بعدا از حملات Flemeth در امان باشد چون Flemeth هیچ وقت به طور کامل نمی میرد. در آخر بازی اعتراف می کند که علت همراهی Warden بدست آوردن روح Archdemon بوده و از Flemeth یاد گرفته تا توسط یک Ritual روح Archdemon پس از مرگ در بدن Warden نرود و به جایش در بدن بچه تازه شکل گرفته برود که در این صورت Archdemon از بین خواهد رفت و Essence روح فاسد نشده او در بدن بچه خواهد ماند. اگر Warden خواسته او را قبول نکند او گروه را بلافاصله ترک خواهد کرد اگر قبول کند برای نبرد خواهد ماند ولی بعد ناپدید خواهد شد.

و این سوالا واسم پیش اومده
    1.که چرا مارگان میخواد روح رو بگیره؟
    2.روح رو تو بدن کدوم بچه تازه شکل گرفته قرار بده؟
    3. رفتن و نرفتن روح در بدن واردن چه فرقی داره یعنی اگه بره چی میشه ؟

سلام به همگی انگار کسی نیست که جواب منو بدخ یا دیگه خسته شدین
    یه سوال دیگم اینه که:
    الان من بعد از اینکه وین رو پیدا کردم و کویست رو کامل انجام دادم اومدم تو کمپ که دیدم یه یه آدم قیر از وین اضافه شده و ایستاده تقریبا نزدیک وین که جندتا جعبه هم جلوشه جریان اونا چیه کسی میدونه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام به همگی انگار کسی نیست که جواب منو بدخ یا دیگه خسته شدین
    یه سوال دیگم اینه که:
    الان من بعد از اینکه وین رو پیدا کردم و کویست رو کامل انجام دادم اومدم تو کمپ که دیدم یه یه آدم قیر از وین اضافه شده و ایستاده تقریبا نزدیک وین که جندتا جعبه هم جلوشه جریان اونا چیه کسی میدونه؟
    سلام...
    ايني كه اومده اونجا يعني يكي از گروهها رو متحد كردين...
    بايد بقيه رو هم متحد كنيد... تا چندنفر ديگه بيان اينجا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام مرسی از جوابتون
    (شما اهل شوش هتین؟
    هم استانی هستیم منم اهل دزفولم)
    روی جعبه هاش میشه راست کلیک کرد
    حالا دقیق یادم نیست جملش چی بود ولی درمورد برداشتن چیزی بود یا در مورد سفرهای کوتاه یا بلند
    شما این چیزا که میگم یادتونه
    میدونین این جمله ها جی هستن؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میگم که نمیشه اینورتوری رو حجمشو بیشتر 80 تا کرد
    من از کمپ 1 بک پک گرفتم که از 70 رسوند به 80 اما جای دیگه ندیدم
    اصلان هست جایی؟
    توی قسمتهای مختلف از بعضی تاجرهای مختلف می تونید backpack بخرید.به جز توی کمپ حدودا سه چهار تا دیگه از اینا میشه پیدا کرد.
    موقعی که هر گروهی رو متحد کنید یه نفر به عنوان نماینده اون گروه میاد و شما می تونید چیز مورد نظر هر گروه رو بدین تا در آخر بازی نیروی بیشتری به شما اختصاص بدن. هر گروه چیز مخصوص خودشو لازم داره. وقتی رو جعبه کلیک کنید می تونید هر گروه رو انتخاب کنید و پول یا هر چیزی که نیاز داره رو به اونا بدید.

15. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •