فکر نکنم چیز جدیدی اومده باشه
من که سرچ کردم همون ورژن های قبلی بود
فکر نکنم چیز جدیدی اومده باشه
من که سرچ کردم همون ورژن های قبلی بود
dlc سومش قراره فردا بیاد، قبلش هم باید پچ جدید ورژن 1.5 را برای بازی نصب کنیم
شایعاتی هم درباره ی DLC چهارم شده که هنوز Bethesda چیزی نگفته!
خیلی ممنون بچه ها. اگه لینک پیدا کردین 1 خبر بدین.
من آخر بازي رو با patch gamespot 1.0.0.35 اجرا کردم فقط 2 تا مستطيل مشکي رنگ کوچيک بالا و سمت راست ص نمايش چشمک ميزنن نميدونيد چطوري ميشه از دستش خلاص شد و ضمنا اين بازي چرا alt+tab ساپورت نميکنه
پس برم كه اسپيچم رو زياد كنم .... اسپيچم بدك نيست ... اون موقع ميتونستم بهش پول بدم و وارد بشم ولي زورم اومد ....اگه اسپیچت بالا نباشه بالاخره مجبوری تو یکی از مراحل بازی اون تو بری .....
اون موقع بازم بستگی به اسپیچت داره که چیکار میکنی ....
يه چيزي فراتر از گود كارما هستم .... شدم الهه ي مقدس (خنده)اگه گود کارما هستی برو جلو همه رو بکش! کارمای تپلی به دست میاری! یه ماموریت همن داره که باید بچه برده ها ر وآزاد کرد که اگه با جنگ و دعوا وارد شی می تونی انجامش بدی!
راستی ماموریت بیگ تاون رو انجام دادی و بعدشم "اگه" گذاشتی براشون ربات درست کنی به منم یاد بده چطوریه:31
برم بكشمشون ... يك دفعه هر چي دلم خواست بهش گفتم و دعوا شد ... اوفففف ... خيلي زياد بودن ... ريختن سرم و قيمه قيمه ام كردن ...
خوب وقتي red رو نجات ميديم يه ماموريت ديگه ميده بهمون كه ميگه اين دوتا روبات رو هم اگه مي توني برامون درست كن ...
منم درست كردم براشون و بعد اون قول ها حمله كردن ....
نمي دونم چي رو بايد ياد بدم ؟!!! مگه شما ربات ها رو درست نكردين ؟
راستي ...
ان پچ هاي رو ميگيد ...اگر بخوايم نصب كنيم بايد بازي رو از اول شروع كنيم يا نه ميشه هم اون ها رو رو بازي نصب كرد هم بازي قبلي خودمون رو تا جاي كه رفتيم ادامه بديم ( آخه بعضي از پچ ها اينجوريه كه بايد بازي رو دوباره از اول بري !!)
آهان راستي ...يه خبر خوب ... اون داداش لوسي ... Ian رو پيدا كردم....
ممنون
خسته نباشی که برادر دختره رو پیدا کردی
چه جوری ربات درست کردی؟
من هر کاری کردم نفهمیدم چه جوریه؟
سلامت باشين .... :دي
به راحتي ...
اول يه سوال ؟ به شما گفت كه بريد و اون ربات ها رو درست كنيد ؟
اگه گفته باشه كه خوب ديگه همه چيز حله اگر repaire شما بالا باشه به راحتي ميتونيد اون ربات ها رو تعمير كنيد !
سلام.
من repair م 100 بود.
اصلا رباطی وجود نداشت که من درست کنم!
میگفت باید از اشغال ها رباط درست کنی.
سلام
يه بابايي بهم گفته كه بمبي كه توي شهر اول هست را منفجر كنم
هابايد به كلانتر لوش بدم يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)