تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 130 از 156 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستی یه سوال یوسف که به کنعان برنمیگرده پس چرا شاعر میگه:
    یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور . . . کلبه اخزان شود روزی گلستان غم مخور !؟
    اینجا اومدن یوسف به کنعان اشاره داره به سر آمدن دوری و آمدن وصال
    اصلا خود یوسف استعاره از معشوق هست یا کسی یا چیزی که منتظرشید
    وگرنه جناب حافظ خودشون هم میدونستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من که گفتم:

به غیر از این فیلم که توش پر از دورغ بود و یک افتضاح بود
    یقیه سریال های امامان و پیامبران هم اینطوری بودن
    مثل سریال مریم مقدس که عیسی رو زیر درخت نخل بدنیا میاره در صورتی که عیسی توی طویله یا همون اصطبل بدنیا میاد
    یا این که سریال حضرت علی ایشون رو یک فرد فقیر نشون میدادن در صورتی که این حضرت یکی از ثروتمندان زمان خودش بوده و این ثروت برای فرزندانش حسن و حسین هم باقی میمونه
    از کجا می دونید این ها رو که با این قاطعیت می گین؟مگه اینا استغفرالله خدا هستند که بدونن اون موقع چی شده؟حالا شما اینو می گین 100تای دیگه از اینا تو دنیا وجود داره که کارگردان فقط یکیشو ساخته.حالا چون اینطوریه شما می گین دروغه؟چه تفسیری واقعا!من که تو ابتدایی یا راهنمایی خونده بودم (توی کتاب دینی)همه ی امامان زندگی خودشون رو وقف فقیرا می کردن چون توی جوامع فقیری زندگی می کردن به جز یه امام که یادم نیس کدوم ولی فکر کنم امام صادق(ع)که زندگی خوبی داشت چون توی جامعه مرفه ای زندگی می کرد.تو همین چند پست قبل دو نظر مختلف درباره ی نفرتیتی دادن.یکی موافق و یکی مخالف.چطور با یه بار کامل ندیدن این سریال این نظرات رو میدین؟جالبه!ضمنا مگه حضرت عیسی چون زیر درخت خرما به دنیا اومده یا توی اصطبل پیامبر شده؟

3. این کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیز دلم من واسه سریال های با موضوعیت ادیان ومذاهب تولیدی سیما تحقیق جامعی از منابع داخلی وخارجی وخارجی دارم که نزدیکترین سریال به واقعیت فقط سریالی بود که زندگی امام رضارو بپرده میکشید بود بقیه حاصل ایده یک مسئول پروژه و بهره گیری از ذهن خلاق و تخیل نویسنده گان داخلی وکمی کمک از مراجع و مبلغین مذهبی و نیز
    از مدارک شبه مستند تهیه شده وفقط منظور نشوندن مخاطب پای تلوزیون توی یک ساعت مشخص میبا شد.توی صفحات قبل من قسمتی از تحقیقاتم رو در رابط با این سریال( یوسف پیامبر )باذکر منابع خارجی وداخلی وقرآن کریم روگذاشتم میتونی نگاهی بیندازی .
    درضمن حضرت عیسی (ع )کی میگه توی تویله بدنیا اومده فقط گفته های شمارو میشه توی کارت پستال های قدیمی تائید کرد
    من سریال امام رضا رو ندیدم
    ولی در مورد سریال امام علی و فیلم سینمایی که در مرو امام حسین بود حاضرم خیلی چیزها رو ثابت کنم
    اگه تاپیکی برای این چیزا بود من واقعیت رو به شما می گفتم.
    من کتاب هایی رو هم خوندم که البته مال خودم نبوده...ولی وقتی بخونین خیلی چیزها و حقایق رو در مورد تاریخ متوجه میشین...مگه این که بخوای به مطالعات دوران راهنمایی و دبیرستان بسنده کنین
    اون چیزی هم که باید کارت پستال بشه اطلاعات ضعیف شماست که فکر می کنین هر چی رو که خوندی واقعیت و درست بوده

از کجا می دونید این ها رو که با این قاطعیت می گین؟مگه اینا استغفرالله خدا هستند که بدونن اون موقع چی شده؟حالا شما اینو می گین 100تای دیگه از اینا تو دنیا وجود داره که کارگردان فقط یکیشو ساخته.حالا چون اینطوریه شما می گین دروغه؟چه تفسیری واقعا!من که تو ابتدایی یا راهنمایی خونده بودم (توی کتاب دینی)همه ی امامان زندگی خودشون رو وقف فقیرا می کردن چون توی جوامع فقیری زندگی می کردن به جز یه امام که یادم نیس کدوم ولی فکر کنم امام صادق(ع)که زندگی خوبی داشت چون توی جامعه مرفه ای زندگی می کرد.تو همین چند پست قبل دو نظر مختلف درباره ی نفرتیتی دادن.یکی موافق و یکی مخالف.چطور با یه بار کامل ندیدن این سریال این نظرات رو میدین؟جالبه!ضمنا مگه حضرت عیسی چون زیر درخت خرما به دنیا اومده یا توی اصطبل پیامبر شده؟
    من نمیگم خودشون رو وقف فقرا نمی کردن...میگم از وضعیت مالی خوبی برخوردار بودن
    کی میگه توی جوامع فقیری زندگی می کردن؟
    در مورد محل تولی عیسی هم بگم که متناسب با جای تولد پیامبر نشدن...شما انجیل رو هم بخونی نوشته که این حضرت توی اصطبل به دنیا اومدن
    تا همین جا کافیه...چون توی این تاپیک نمی گنجه

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

آیا اینکه عیسی(ع) هرجایی به دنیا اومده باشه مهمه
    واقعا خیلی مهمه که چه اتفاقی افتاده اون موقع؟مهم اینا نیست مهم اینه عیسی(ع)برای چی اومد
    توجه به ظاهر چیزاست که آدمو از اصل دور میکنه
    به اصل بچسبید همین توجه به فرعیاته که آدمو دور میکنه از خیلی چیزا
    اینکه آقای سلحشور سریالو چطوری ساختن مهم نیست بالاخره نتیجه ی کارشو هرچی که هست داره به خورد ملت میده خوب یا بد.اگه اون بد ساخته معنیش این نیست که اینطوری بوده.حقیقت رو فقط یه نفر میدونه وتاحدی که ما بهش نیاز داریم تو کتابش گفته.اگه یه بار سوره یوسف رو بخونیم میبینیم که خیلی صریح وخیلی زیبا قسمت های مهم داستان روگفته و همین کافیه
    اصلا نمیدونم اساس ساخت این سریالا چیه
    اینکه جوونا ازپای ماهواره پاشن بشینن یوسف پیامبر ببینن
    اونیکه میخواد میره مطالعه میکنه واسه خودش تصویرسازی هم میکنه احتیاج به فیلم هم نیست
    یا حداقل اگه فیلم میسازن خوبشوبسازن نه اینکه مردم آرزوی تموم شدن سریال رو بکنن
    واقعا نمیدونم چی بگم حیف بودجه حیف وقت و حیف خیلی چیزای دیگه که به پای این سریال به هدر رفت و حیف که دید جوونای ما داره نسبت به دین عوض میشه و خیلی چیزا جای دین رو دارن میگیرن چیزایی که فقط رنگ دین رو دارن و همین رنگ خیلی ها رو فریب داده

6. این کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

می خوام از دوستانی که می گن این سریال سرشار از دروغه بپرسم واقعا وقتی این سریال رو دیدین رفتین یه نگاه به قرآن بندازین ببینین که واقعا قرآن چی می گه؟

لازمه بگم هیچ اتفاق این سریال برخلاف آیات قرآنی که لااقل توی سوره ی یوسف هست راجع به حضرت یوسف نیست و دروغ نگفتن.مثل خواب دیدن حضرت یوسف توی کودکی،انداختن ایشون توی چاه،نجاتش توسط یه کاروان،فروختنش به عزیز مصر،عزیز و ارزشمند شدنشون نزد خانواده ی عزیز مصر،قصد مراوده داشتن زلیخا با یوسف،پاره شدن لباس حضرت یوسف توسط زلیخا و شهادت کودک به گناهکار بودن زلیخا،زندانی شدن یوسف،دو زندانی وتعبیر خوابشون توسط حضرت یوسف،درخواست حضرت یوسف از زندانی آزاد شده برای یاد کردن ایشان نزد حاکم و ماندن ایشان در زندان به خاطر این کار،تعبیر خواب حاکم،نحوه ی آزاد شدنشون،حتی سمتی که اختیار کردن،آمدن برادرانشون برای گرفتن گندم،گذاشتن پولهاشون توی کیسه های گندمشون،درخواست آوردن بنیامین،آمدن حضرت یعقوب به مصرو بینا شدنشون.
    اینها یه چکیده بود خودتون می تونین کامل نگاه کنین وببینین خلاف اینها توی فیلم هست؟
    اگه چیزی هست که شما فکر می کنید دروغه به خاطر منابع و تفسیرهای مختلفی هست که وجود داره واین به خاطر نبود سواد درست وحسابی تو اون موقع یا نابود شدن منابع در طول زمان و اگه چیزی مونده باشه مطمئنا تفاسیر مختلفی از اونها وجود خواهد داشت.و نویسنده ی داستان سعی کرده چیزهایی رو کنار هم بذاره که هم تطابق داشته باشن هم جامعه ی کنونی به مطرح کردن اونها نیاز داشته باشه.ضمنا فقط اسامی یوسف ویعقوب و زلیخا و بنیامین توی این سوره اومده بودو در مورد اینکه زن حاکم مصر یا خود حاکم یا چیزای دیگه چیزی گفته نشده.یا لااقل توی این سوره نبود.اگه چیز دیگه ای اضافه شده برای افزایش جذابیت داستان بوده.

به نظر من این سریال از نظر داستانی مشکلی نداره ولی از نظر بازیگری واقعا در حقش کوتاهی شده.

8. 2 کاربر از ayshin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اگه چیز دیگه ای اضافه شده برای افزایش جذابیت داستان بوده.
    مشکل اینجاست به نظر من چرا باید اضافه کنن ایجاد جذابیت برای کیا؟

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

نا پلئون بناپارت میگه تاریخ چیزی نیست جز یاوه های آدم های دست نشانده .

11. 3 کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض می خوام از دوستانی که می گن این سریال سرشار از دروغه بپرسم واقعا وقتی این سریال رو دیدین رفتین یه نگاه به قرآن بندازین ببینین که واقعا قرآن

می خوام از دوستانی که می گن این سریال سرشار از دروغه بپرسم واقعا وقتی این سریال رو دیدین رفتین یه نگاه به قرآن بندازین ببینین که واقعا قرآن چی می گه؟

لازمه بگم هیچ اتفاق این سریال برخلاف آیات قرآنی که لااقل توی سوره ی یوسف هست راجع به حضرت یوسف نیست و دروغ نگفتن.مثل خواب دیدن حضرت یوسف توی کودکی،انداختن ایشون توی چاه،نجاتش توسط یه کاروان،فروختنش به عزیز مصر،عزیز و ارزشمند شدنشون نزد خانواده ی عزیز مصر،قصد مراوده داشتن زلیخا با یوسف،پاره شدن لباس حضرت یوسف توسط زلیخا و شهادت کودک به گناهکار بودن زلیخا،زندانی شدن یوسف،دو زندانی وتعبیر خوابشون توسط حضرت یوسف،درخواست حضرت یوسف از زندانی آزاد شده برای یاد کردن ایشان نزد حاکم و ماندن ایشان در زندان به خاطر این کار،تعبیر خواب حاکم،نحوه ی آزاد شدنشون،حتی سمتی که اختیار کردن،آمدن برادرانشون برای گرفتن گندم،گذاشتن پولهاشون توی کیسه های گندمشون،درخواست آوردن بنیامین،آمدن حضرت یعقوب به مصرو بینا شدنشون.
    اینها یه چکیده بود خودتون می تونین کامل نگاه کنین وببینین خلاف اینها توی فیلم هست؟
    اگه چیزی هست که شما فکر می کنید دروغه به خاطر منابع و تفسیرهای مختلفی هست که وجود داره واین به خاطر نبود سواد درست وحسابی تو اون موقع یا نابود شدن منابع در طول زمان و اگه چیزی مونده باشه مطمئنا تفاسیر مختلفی از اونها وجود خواهد داشت.و نویسنده ی داستان سعی کرده چیزهایی رو کنار هم بذاره که هم تطابق داشته باشن هم جامعه ی کنونی به مطرح کردن اونها نیاز داشته باشه.ضمنا فقط اسامی یوسف ویعقوب و زلیخا و بنیامین توی این سوره اومده بودو در مورد اینکه زن حاکم مصر یا خود حاکم یا چیزای دیگه چیزی گفته نشده.یا لااقل توی این سوره نبود.اگه چیز دیگه ای اضافه شده برای افزایش جذابیت داستان بوده.

به نظر من این سریال از نظر داستانی مشکلی نداره ولی از نظر بازیگری واقعا در حقش کوتاهی شده.
    من بازم میگم برین نگاه کنید به مطالبیکه من در صفحه 121 بامرک شرح دادم بامد رک مستند قرآنی تاریخی علمی ادبی بعد بیان اظهار نظر کنید من بنظر همتون احترام میزارم
    یه نگاه ضرری نداره نظرتون روهم میبینم اگر حق با شما بود حتما" ازتون تشکر خواهم کرد

13. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نا پلئون بناپارت میگه تاریخ چیزی نیست جز یاوه های آدم های دست نشانده
    این طرز فکر ایشون بوده
    و گرنه تاریخ جهان یا یک کشور یا یک ملت خیلی مهمه....
    نمیشه به راحتی از کنار تاریخ گذشت...اگه ایشون اینطوری گفته که باید براش تاسف خورد و همچنین برای کسانی که اینطوری فکر می کنن

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض منظورش

این طرز فکر ایشون بوده
    و گرنه تاریخ جهان یا یک کشور یا یک ملت خیلی مهمه....
    نمیشه به راحتی از کنار تاریخ گذشت...اگه ایشون اینطوری گفته که باید براش تاسف خورد و همچنین برای کسانی که اینطوری فکر می کنن

منظورش اینه که تاریخ هم دست کاری شده دوست عزیزم واسه پیدا کردن یک موضوع تاریخ باید منابع مختلفی بازدید ومقایسه وازمجمع بادلایل اجماع ومتفق به نتیجه رسید منو ببخش قصد بدی ندارم

17. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •