تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 221 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

و یه مشکل جدید هم بعد از این چند ماه پیدا کردم من . یه قسمت از کانکتورش داره سولفاته میشه . W850م بعد از 9 ماه شروع به سولفاته شدن کرد. W550 م هنوزم که داریمش سولفاته نشده . این از الان سولفاته شدنش شروع شده

به اون سولفاته شدنه هم توجه زیاد داشته باش
    چون من با w850م خیلی دردسر افتاده بودما
    واسه اینم از الان قصم شده
    این مشکل بزرگی نیست چرا ما اینهمه گوشی داشتیم سولفاته نشده یا مثلا گوشی های دیگه خودت.
    احتمالا دلیل خاصی برای سولفاته شدنش هست. مثلا دستت آغشته به یه چیزی بوده بهش زدی یا هر چیز دیگه. سولفاته هم بشه چاره اش یه مسواکه زبره . تازه این کانکتورشم راحت گیر میاد نگرانی نداره.

من فکر میکنم g900 نسبت به خیلی از گوشیای سونی اریکسون خیلی ظریفتره و استحکام زیادی نداره. دوستم یه ماهی میشه این گوشی رو خریده و ازش راضیه، ولی وقتی گوشیشو گرفتم دستم احساس کردم با یه بار زمین خوردن خراب میشه، درش هم کمی شل میزد و کلاً به نظر من به درد کسایی که با گوشی خشن برخورد میکنن نمیخوره... البته این نظر منه، کسایی که این گوشی رو دارن بهتر میتونن درستی یا نادرستی این موضوع رو تایید کنن!
    اتفاقا در این مورد م صحبت دارم. واقعا گوشی های محکمی هستن حتی از 990 خرکی هم محکم تره و. میدونی چرا؟ یکی از دلایلش کیفیت خوب بدنشه. من 990 و دبلیو 810 هم داشتم بعد از یک بار باز کردن جای پیچاش لق میشد و گوشی به جیر و جیر میفتاد ولی این 700 رو تا حالا 3 بار باز کردم هیچیش نشده و یه چیز دیگه اینه که گوشیه کوچیکیه و آسیب پذیریش کمتره . 990 چون خیلی بزرگه دائم میفته و گیر میکنه توی دست و پای آدم و میخوره به این ور اون ور . من 3 ماهه 990 ام داغون داغون شد ولی این هنوز یه خش کوچیک هم بر نداشته. در ظاهر به نظر ظریف میاد ولی فوقالعاده محکمه. در مورد در باطری حق با شماس. من اومدم زیر در باطریش چسب زدم که از لق شدنش جلوگیری کنه. یه چسبایی هست به شکل نوار . یه کمی هم ضخیمه اسمش (چسب دوطرفه ) هست. از اونایی که باهاش جعبه دستمال کاغذی رو میچسبونن روی داشبورد ماشین. خیلی خوب جواب میده. بگیرید برای محکم کاری بزنید زیر در باطریش دیگه جیر جیر هم نمیکنه

2. این کاربر از nakhordemast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zidane010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مشکلاتی که شما گفتی همش نرم افزاری هست
    مثلا منو
    خوب uiq ها منوهاشون همین شکلیه همه تقریبا
    تو فایل منیجر بک رو بزنی خارج میشه چون فایل منیجر تو این گوشی ها به عنوان یه نرم افزار شناخته میشه نه جزئی از منو ها
    واسه همینه که تو فایل منیجر up گزاشتن

آپدیت کردی گوشیت رو؟
    من که تا حالا ازش هنگ ندیدم خدا رو شکر
    با وای فایش هم یه زمانی 24 ساعته وصل بودم و کار میکردم به هیچ وجه هنگ نکرد

واسه انتخاب متن باید قلم یا انگشتت رو اونجایی که میخوای 2 ثانیه نگه داری بعد رو متن تا اونجا که میخوای بکشی و انتخابش کنی

این تاچه
    uiq هست

جاوا نیست که

این رو حتما بگو که آپدیت کردی یا نه؟

اگه آپدیت کرده باشی و این مشکلات باشه به وحید توصیه اکید میکنم که نگیره این گوشی رو
    چون 2 تاش خوب در اومده 5 تاش بد
    نه دوسته من اپدیت نکردم
    اگه بخام اپدیت کنم هم نمی تونم چون سرعت انترنت خیلی پایینه و من برنامه های اپدیت ندارم
    اگه راه حلی باشه اسون ممنون میشم راهنمایی کنید.
    اره وایرلیش واقعا هنگ می کنه و اعصابم رو خورد کرده . گوشی که هنگ کنه مفت نمی ارزه

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

گوشی که هنگ کنه مفت نمی ارزه
    واقعا موافقم
    ایشالا که درست بشه
    راهی هم بجز آپدیت نداری
    من با دیال آپ آپدیت کرده بودم اون موقع. 4 ساعت و نیم طول کشید

5. 2 کاربر از armin_goooodboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام اقایوووون
    من این گوشی رو چند روز پیش گرفتم ولی نمی دونم چرا زیاد بهاش حال نمی کنم مثل سونی اریکسون های قبلیم نیست . منوش خیلی مسخره شده . فایل منیجرش داغون شده . من چون زیاد از فایل منیجر استفاده میکنم و از میدیا خوشم نمیاد فایل رو پیدا کنم یا باز کنم.مشکله دیگش وقتی بک رو میزنی از کیبورد کاملا از فایل منیجر بیرون میاد.فقط از اون بالا میشه یه قدم برگردی یا از اپ .
    مشکله دیگه ای که داره زیاد هنگ میکنه و باید فقط از باتری ریستارتش کنی . بیشتر وقتی هنگ میکنه که وای فایش دارم استفاده میکنم یا مثلا یا فایل ناشناسی باز میکنم. فکر کنم فروشنده راست میگفت که جی 900 زیاد هنگ میکنه.
    چرا سیتنگش اینجوری شده همه چی قاطی شده . تو گوشی های قبلی میشد رو متی درگ کنی و بعد کپی کنی ولی این نمیشه نمی دونم چرا. شاید من هنوز نمیتونم درست ازش استفاده کنم. تقریبا یه هفته هست خریدمش هنوز سیم کارتم روش نزاشتم
    نظر شما چیه
    خوب یو آی کیو همین طوریه. چون سیستم عامل داره کلا ساختارش فرق میکنه. همه کسانی که از جاوا میان همین ایراد رو میگیرن بهتر بود اول شما یه یو آی کیو دست میگرفتی بعد میخریدی.
    هنگ کردن هم با آپدیت کردن حل میشه.
    متن هم میشه کپی کرد.

7. 2 کاربر از nakhordemast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    ميشه واكمن 3 رو ش نصب كرد (با هك كردن مثل پي 1)، همينطور دوربينشو هك كرد و كيفيت تصاوير و فيلمبرداري رو ارتقا داد

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

مدیا سنترش از واکمن 3 کاملتره نیاز به هک نیست
    دوربینش رو فعلا کسی از بچه ها هک نکرده

پروفشنال mous3030's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مدیا سنترش از واکمن 3 کاملتره نیاز به هک نیست
    دوربینش رو فعلا کسی از بچه ها هک نکرده
    جدا!! تو هندزفر چي؟ به كيفيت واكمن 3 ميرسه ؟

داره خودمونی میشه eamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پايتخت فرهنگي ايران

پيش فرض

بچه ها برای گوشیم دعا کنین بخاطر ه اون مشکل دوربینش یه یک هفته ونیم توی تعمیر گاه هست به نظر من هیچکس طرف سونی اریکسون و جی 900 نیاد تعمیر کاره میگفت ان 95 میکوبن تو دیوار 40 تا تیکه میشه دو روزه میشه درستش کنی مثل روز اول این لامصب هیچ چیش تو بازار نیست تازه اگه درستم بشه همون مشکلات قبلیش رو داره 350 هم خریدم حسابی رفته تو پاچم اینا خریدو فروشش هم راکده ....
    کلا" نا امیدم

12. این کاربر از eamiri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

ای بابا . من فردا میخاستم برم بخرم که !

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ای بابا . من فردا میخاستم برم بخرم که !
    عجله نکن، تا مطمئن نشدی نخر چون اگه بعدش پشیمون شی هیچ فایده ای نداره! این بلا چند بار سر خودم اومده قبلاً... عاشق یه گوشی شده بوده ولی وقتی خریدم دیدم اون چیزی که میخواستم نیست!

15. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •