نسخه pc با نسخه کنسول ها چه فرقی داره؟
نسخه pc با نسخه کنسول ها چه فرقی داره؟
فكر كنم فقط گرافيك باشه
چون تاحالا كه اينجوري بوده
سلام:
ای بابا اقایون لطفا یه عکس از ضربه زدن کریس بزارین .
ممنون میشیم به خدا خییلی از دوستان هم دوست دارن که یه عکسی ببینن.
دو تا عکس از ضربه آزاد رونالدو:
![]()
آب در كوزه و تو تشنه لبان مي گردي... كلوپ گيم پد رو واسه چي زدم پس. برو Devdata رو دانلود كن
بي شوخي اين دفعه كه شبكه 3 بازي منچستر رو نشون بده ببين نحوه ضربه آزاد زدنش رو. تيكه نميندازم واقعا عصر وقتي ديدم تو فيفا 09 چطوري با تمام جزئيات شبيه سازي كردن فقط تونستم كف كنم همين
اولا فينگيليش نداريم تو فروم بايد با حروف فارسي تايپ كني دوست خوب در ضمن ما كه تو شيراز نيستيم شما بچه اونجايي شما باس بگي كي مياد نه ما![]()
شما كه اهل اون شهر هستي تا الان بايد گيم فروشي هاي بزرگ و معروف رو شناسايي كرده باشي برو از اونا بپرس 100% اگه گيم فروشي اصيل باشن موجود خواهند داشت. از دوستات و رفيقات بپرس ببين كدوم مغازه هاي گيم فروشي فعال هستند به اونا سر بزن
نرم افزار موزيك چنجر يه ابزار مفيد براي تغيير دادن و استخراج موزيك هاي موجود در فيفاست كه براي فيفا 08 هم ساخته شده بود نرم افزار مشابه براي 09 هم منتشر شد. عكسهاي زير گوياي عملكرد اين نرم افزار هست.
]
لينك دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 04-10-2008 at 08:05.
سلام برو تو کلوپ گیم پد همه چیز گیرت میاد
سلام خوب برات چند تا رو توضیح میدم
1-دریبل زیدانی انالوگ رو تمام بچرخون
2-برعکس دریبل زیدانی انالوگ رو بچرخون از پشت پا توپ رو به بالای سرش می اندازه
3-یدفعه یا دو دفعه انالوگ رو به راست و چپ حرکت بده خودت میبینی چیکار میکنه
4-انالوگ رو به طرف جلو حرکت بده پاهاش رو عوض میکنه
5-انالوگ رو به طرف جلو و عقب حرکت بده توپ رو با پشت پا به اون پا ی دیگه میزنه و به نوعی رد میشه
6-درمایه های دریبل شماره 5 (عقب وجلو )میتونی توپ رو روی پای بازیکن بیاری به عبارتی رو پای زدن و اماده شوت
خب امیدوارم تونستم کاری کرده باشم من یک اموزش دفاع کامل و حمله کامل داشتم الان گم کردم پیداش کردم میزارم ضمنا" فارسیه
Last edited by khelane; 04-10-2008 at 11:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)