سلام
دوست عزیز
لطفا این گونه سوالات را در این تاپیک مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
سلام
دوست عزیز
لطفا این گونه سوالات را در این تاپیک مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
سینما چهار این هفته :
جزیره " Kagerou "
کارگردان
Kaneto Shindo
با بازی
Nobuko Otowa ، Juzo Itami ، Daigo Kusano
محصول 1969 " ژاپن "
خلاصه ی فیلم :
خانواده ای چهار نفر ی درجزیره کوچک و بی آبی زندگی میکنند. در تابستان ، پدر و مادردرجستجوی آب به خارج از جزیره رفته اند تا باخود آب شیرین بیاورند ، و مزرعه شان را که برفراز بلندی های جزیره واقع است، آبیاری کنندو در بهار پسر بزرگ خانواده ماهی بزرگی صید میکند ،و با فروش آن امکان پیدا می کنند یک روز را در شهر گردش و تفریح کنند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سینما یک این هفته هم فیلم " جزیره ی گنج " رو پخش می کنه ... همونی 32 بار کارتونش پخش شده و 9 بار هم خود فیلم !
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در دو هفته ی اینده شبکه ی پنج فیلم های "دزدان دریایی کارائیب 2 "، " دزدان دریایی کارائیب 3 " ، " مترجم " ، " ترانسپورتر 2 " و "ساعت شلوغی 3 " رو پخش خواهد کرد .
فیلم هایی که با رنگ قرمز مشخص کردم تکراری نیستند ! ( شاید هم قبلا پخش شده ولی من ندیدم که بعید بید !) .
بار دیگر شاهد قدرتنمایی TV در امر شایسته ی ممیزی خواهیم بود !
بعضی از این فیلم ها در قالب برنامه ی " سینما 5 " پخش میشن .
( سینما 5 ) : یکشنبه ها حوالی ساعت 9 تا 10 شب از شبکه ی پنج
جان من ساعت شلوغی 3 رو میخواد نشون بده دمش گرم...من اصلی رو دیدم ولی بد نیست دوبله هم ببینیم...فکر کنم 20 دقیقه از فیلم و بزنن .
اگه نشون بده كه خوبه
مي خواستم برم دانلودشون كنم
تازه اينجوري ترجمه شده هم هست
فقط حيف كه نصف فيلم رو ميزنند
ساعت شلوغی رو که تابستون نشون دادن! البته کیفیتش تعطیله! ولی سانسورش زیاد نیست!
تابستون نشون دادن مطمئنی...فکر کنم اون موقع کیفیت خوبش تازه اومده بود و من هم همون موقع دانلود کردم و دیدم ...چطور به این سرعت دوبله و سانسور و ... بعدش نشون دادن ؟
همه اینا رو هم دو روز بیشتر طول نمیکشه
میخوای بگم اخرش چی میشه؟
سلام
تا جايي كه من يادمه، تابستون ورژن دزديده شده از روي پرده رو نمايش دادن. مثل قسمت دوم دزدان دريايي كارائيب.
واقعا زشته كه تلويزيون رسمي كشور فيلم هاي دزدي رو اون هم با اين كيفيت افتضاح نشون بده.
والسلام
درسته فيلمو همون اوايل که اومده بود نشون دادن کيفيتشم تعطيل بود
![]()
و بلاخره صدفیلم این هفته احتمالا :
شورش در کشتی بونتی " Mutiny on the Bounty "
کارگردان
Lewis Milestone
بازیگران
Marlon Brando ، Richard Harris ، Trevor Howard
محصول 1962 " امریکا "
مدت زمان : 178 ، 185 دقیقه ...
IMDB Rating: 7.1/10
خلاصه ی فیلم :
:در سال 1787 کشتی بونتی برای حمل میوه ،از بندر پورتسموت به طرف تاهیتی به راه میافتد . کاپیتان بلای برای تسریع در کار ، انضباتی شدید را حاکم می کند . پش از بار گیری بدلیل سختگیریهای فراوان کاپیتان بلای ،افراد کشتی به رهبری کاپیتان فلچر کریستین شورش کرده و کشتی را بدست میگیرند. کاپیتان بلای با یک کشتی جنگی ، کشتی شورشگران را تعقیب کرده و ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)